Winactie: Nintendo Switch – Boerderijleven

Wat baal ik ervan dat wij geen Nintendo Switch hebben zeg. Want sinds 15 november ligt er een enorm leuk spel in de winkels: Boerderijleven. In Boerderijleven word jij een echte boer of boerin en moet je ervoor zorgen dat jouw boerderij een succes wordt. Je zorgt voor de dieren, onderhoudt de gewassen en maakt tactische beslissingen zodat de kleine boerderij kan uitgroeien tot een levendige, succesvolle biologische boerderij.

Het verhaal van Boerderijleven – Nintendo Switch

Onverwacht geeft je opa zijn kleine idyllische boerderij aan jou door. Je bent er klaar voor om de handen uit de mouwen te steken en deze vervallen boerderij succesvol te maken.

Maak je eigen personage aan. Kies hierbij uit een boer of een boerin en geef deze een naam. Kies de geschikte outfit uit en jouw leven op de boerderij kan beginnen. Met veel liefde zorg je voor alle dieren, onderhoud je de gewassen en ga je zelfs op spannende missies in het bos. Daar waar wolven en beren op de loer liggen. Verder moet je proberen winst te maken door je eigen producten te verkopen en met de opbrengst de boerderij op te knappen. Naast het leven op de boerderij leer je ook nieuwe mensen kennen op de markt of in het dorp.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Kenmerken van dit nieuwe Nintendo Switch spel

Boerderijleven bevat een multiplayer-modus die makkelijk te spelen is met twee Joy-Con controllers. Niet alleen leuk voor vriendjes en vriendinnetjes om samen te spelen, maar ook kan papa of mama het (jonge) kind op weg helpen op de boerderij. Daarnaast is dit spel geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en voorzien van Nederlandse ondertiteling en schermteksten.

De adviesprijs is €34,99 maar via bol.com kun je hem al voor €31,99 kopen!

Winactie Boerderijleven

Zelf kunnen we hem dus niet spelen, maar ik mag wel twee van mijn lezers blij maken met dit toffe spel! Leuk om aan de Sinterklaas cadeaus toe te voegen of als cadeau voor een verjaardag. D

Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Laat een reactie onder de blog of op Facebook achter. Doe je dit op Facebook dan is het tof wanneer je ook anderen tagt.
  2. Vertel waarom jij wilt winnen en voor wie.

De actie loopt tot en met 27 november 2018. De winnaars zijn Hanane Rebha en Fleur! (klik hier voor de winactie voorwaarden)

Heb jij een Nintendo Switch?

26 reacties op “Winactie: Nintendo Switch – Boerderijleven

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *