Nintendo Switch – Boerderijleven

Wat fijn dat dat wij een Nintendo Switch hebben zeg. Want sinds 15 november ligt er een enorm leuk spel in de winkels: Boerderijleven. In Boerderijleven word jij een echte boer of boerin en moet je ervoor zorgen dat jouw boerderij een succes wordt. Je zorgt voor de dieren, onderhoudt de gewassen en maakt tactische beslissingen zodat de kleine boerderij kan uitgroeien tot een levendige, succesvolle biologische boerderij.

Het verhaal van Boerderijleven – Nintendo Switch

Onverwacht geeft je opa zijn kleine idyllische boerderij aan jou door. Je bent er klaar voor om de handen uit de mouwen te steken en deze vervallen boerderij succesvol te maken.

Maak je eigen personage aan. Kies hierbij uit een boer of een boerin en geef deze een naam. Kies de geschikte outfit uit en jouw leven op de boerderij kan beginnen. Met veel liefde zorg je voor alle dieren, onderhoud je de gewassen en ga je zelfs op spannende missies in het bos. Daar waar wolven en beren op de loer liggen. Verder moet je proberen winst te maken door je eigen producten te verkopen en met de opbrengst de boerderij op te knappen. Naast het leven op de boerderij leer je ook nieuwe mensen kennen op de markt of in het dorp.

nintendo switch: boerderijleven
switch spel boerderijleven

Kenmerken van dit nieuwe Nintendo Switch spel

Boerderijleven bevat een multiplayer-modus die makkelijk te spelen is met twee Joy-Con controllers. Niet alleen leuk voor vriendjes en vriendinnetjes om samen te spelen, maar ook kan papa of mama het (jonge) kind op weg helpen op de boerderij. Daarnaast is dit spel geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en voorzien van Nederlandse ondertiteling en schermteksten.

boerderijleven spel switch
boerderijleven nintendo switch

De adviesprijs is €34,99 maar via bol.com kun je hem al voor €31,99 kopen!

Meer leuke spellen

Switch: My Little Pony – Op avontuur in Hoefdorp aan Zee!

De nieuwste games voor de Nintendo Switch

De leukste Paw Patrol spellen voor de spelcomputer

Ik was nooit van de spelletjes, totdat…

Review ‘Draken: Legenden van de negen Rijken’

Heb jij een Nintendo Switch?

26 reacties op “Nintendo Switch – Boerderijleven

 • anita kempenaers zegt:

  doe graag mee voor mijn kleinzoontjes ,hebben een nintendo switch, maar kunnen altijd wel een leuk nieuw spelletje gebruiken

 • Die wil ik.graag winnen voor mijn zoon Dylan, die heeft hard gespaard om zelf een nintendo switch te kopen, die heeft hij nu ook met een spel maar dit leuke spel erbij zou super tof zijn!

 • Oh wat leuk! Ik wil graag een gokje wagen voor mijn neefje die in december jarig is. Hij heeft een tijdje terug een Nintendo switch gewonnen maar volgens mij nog niet veel spellen. Hoe tof zou het zijn om hem op zijn verjaardag te verrassen met dit spel?! Duim duim duim !

 • elisabeth maria martina zegt:

  kleinzoon tije gaat helemaal uit zijn plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 • Oh doe graag mee. Ze krijgen de Nintendo met kerst onder de boom. Dus een spel erbij zou leuk zijn

 • Leuk, leuk, ik doe mee. Wij hebben sinds kort de Nintendo Switch en de jongens kunnen wel wat spelletjes gebruiken, dus ik doe graag mee!

 • Graag doe ik voor mijn game verslaafde kleinzoon mee voor dit leuke spel op zijn Nintendo.
  Ik volg op Bloglovin en waag weer een kansje.

 • Voor mijn dochterje die diertjes geweldig vind en graag op stap gaat naar de kinderboerderij, dit spel zou geweldig zijn en ook nog leerzaam, super leuk!

 • Leuk voor mijn neefje en nichtje want zij krijgen de Switch met Sinterklaas! Een spel erbij is natuurlijk helemaal leuk!

 • Claudia Diependaal zegt:

  Hoi hoi,

  Ik doe mee voor iemand die ik niet ken. Ik zag haar reactie langskomen. En.ik gunde het haar gewoon. Op Facebook zie je voor wie!

  Groetjes Claudia!

 • Toevallig op Black Friday een Nintendo Switch gekocht maar nog geen spel. Het zou dus goed uitkomen!

 • Dit zou ik heel leuk vinden voor mijn kinderen. Dit zou een spel zijn waar onze jongste ook mee kan doen. Wat zou hij zich groot voelen wanneer hij net als zijn grote zussen ook mee kan doen.

 • Dit lijkt me een erg leuk spel voor mijn zoontje. Hij is gek op boerderijen en dieren dus ik denk dat dit hem wel erg zal interesseren.

 • Wat een leuk spel voor het hele gezin, allemaal werken als boer of boerin.
  Weer eens een heel ander spel… leuk en leerzaam bovendien, eigenlijk wat ouders graag in een game zien.
  Wij gaan graag met elkaar op onze boerderij aan de slag , dus ik ga duimen dat ik dit spel winnen mag!

 • Wat een leuk spel voor het hele gezin,
  graag gaan wij werken als boer en boerin!
  Een spel dat leuk is en leerzaam bovendien, dat is wat ouders graag in een game zien.
  Wij gaan graag op deze boerderij met elkaar aan de slag, dus ik duim dat ik dit spel winnen mag!

 • Wat een leuk spel! Wij hebben sinds deze zomer een Nintendo Switch en de meiden vinden hem geweldig. Ik weet zeker dat ze dit spel daar ook graag op zouden spelen

 • Corinne de Graaf zegt:

  Lijkt mij een leuk spel voor de kinderen.Speelde voorheen weleens hay day .maar dit lijkt mij wel leuker voor de kids en we hebben een Nintendo switch.Lijkt mij een leuk cadeautje voor ze.

 • Wat een super leuke winactie! Mijn jongens zouden hier heel erg blij van worden en ik doe dan ook graag mee voor hen! ????

 • Lisanne Bons zegt:

  De kinderen hebben met elkaar tijdens black friday hun spaargeld verzameld en een Nintendo switch gekocht. Zou super leuk zijn om ze te verrassen met een nieuw spel.

Reageren is niet mogelijk.