Winactie: muursticker van stickerkamer.nl

IMG_9495

Ik ben helemaal dol op het kamertje van mijn dochter. Het is klein, maar de meubels zijn echt geweldig leuk en ik hou nog steeds van de kleurencombinatie die ik erin gebruikt heb. Ik ben mijn ouders dan ook nog steeds eeuwig dankbaar voor dit mooie geschenk. Toch vond ik dat er iets ontbrak. Het is namelijk wel erg ‘rustig’ wat betreft de muren. En dat past eigenlijk helemaal niet bij mij! Nu kijk ik al langere tijd naar een muursticker en eindelijk koos ik er eentje uit. 

Een fee voor Fay

Ik besloot om een naamsticker te kiezen en scrolde door het assortiment van Stickerkamer. Wat hebben ze daar veel leuke dingen! Meer dan 40 verschillende naamstickers waar je uit kunt kiezen. Zo hebben ze bijvoorbeeld naamstickers met een van de minions, maar ook met een zeppelin, ballen, kroontjes en nog veel meer. Je kunt zelfs je eigen huisregels met familienaam laten maken, hoe gaaf!

Omdat onze Fay natuurlijk een fee is, goh dit klinkt alleen op papier leuk volgens mij, koos ik voor een afbeelding met een fee. IMG_9490

Op de website staat er een hele uitgebreide en duidelijke instructie hoe je de stickers het beste op de muur kunt krijgen. Nu is het zelfs zo dat je eigenlijk de sticker niet eens perse op een muur hoeft te plakken. Ze kunnen ook op de deur bijvoorbeeld of op het raam. Het plakken van de sticker ging eigenlijk zonder veel problemen, zelfs ik kon het haha..stickerkamerOnze dochter was er ook helemaal weg van. Ze bleef maar ‘mooi’ zeggen en ernaar wijzen. Ik vind hem zelf ook erg leuk geworden. Je kunt overigens ook ervoor kiezen om een groter formaat te pakken of juist een kleiner. Ik heb namelijk de middenmaat gekozen. IMG_9493

Winactie

Wil jij nu ook een naamsticker winnen? Of wellicht wil je een muurtekst, een mooie boom of iets heel anders. Kijk dan nu op de site van Stickerkamer.nl, kies je favoriete sticker uit, vermeldt het hieronder in een reactie of op Facebook en maak kans om een waardebon van maar liefst €30,- te winnen! (De meeste stickers zijn goedkoper..)

Je maakt extra kans door mijn Facebookpagina te liken en het bericht te delen!

Doe jij mee?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

13 reacties

 1. Marijke op 27 oktober 2015 om 14:38

  Wauw, ik vind dat je een mooie sticker gekozen hebt Nicole! Staat heel goed!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 27 oktober 2015 om 15:54

   Dank je.. Doe je ook mee met de winactie?

   • Marijke op 27 oktober 2015 om 15:57

    Nee, mag hier niets op de muur, deur oid van manlief ?. En hierom scheiden lijkt me een slechte optie

 2. Simone op 27 oktober 2015 om 15:51

  De sticker is echt te schattig gewoon. Ik heb zelf geen kindjes, maar ik zou wel graag het kleine nichtje van mijn vriend verrassen met een mooie sticker voor op haar prinsessenkamertje. Als ik voor mezelf een sticker zou kiezen zou het ‘Marilyn Monroe – imperfection is beauty , madness is genus, and it is better to be absoluteley ridiculous than absoluteley boring’ worden. Fantastische quote! Voor de kleine een leuk boompje met uiltjes denk ik.. Afhankelijk van wat ze zelf leuk vinden natuurlijk! 🙂

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 27 oktober 2015 om 15:54

   Natuurlijk mag je ook gewoon voor jezelf iets aanschaffen, hoeft niet perse voor een kindje te zijn 🙂 Leuk dat je meedoet Simone!

   • Simone op 27 oktober 2015 om 16:03

    Dank je wel, Nicole. Maar ik vind het ook wel leuk om die kleine te verrassen, hihi! Maar lief!!

 3. Anna Wienen op 27 oktober 2015 om 18:09

  Ooooh de schaapjes met naam en wolkjes zijn mega schattig voor op de babykamer ??

 4. Mamascrapelle op 27 oktober 2015 om 18:15

  Leuk! Onze dochter heet Féline en ik zou precies dezelfde sticker uitzoeken dus haha. Ik doe graag mee met de winactie

 5. Cindy op 27 oktober 2015 om 19:37

  Leuk! Ik zou graag meedoen, aangezien wij in januari ons eerste kindje verwachten. Deze sticker lijkt me ontzettend leuk voor op zijn kamer: “Twinkle twinkle little star, do you know how loved you are?”

 6. Linda Smeets op 27 oktober 2015 om 22:40

  Wat leuk! ?
  We gaan binnenkort de babykamer veranderen in een peuterkamer en daar zou een muursticker erg goed bij van pas komen om het op te leuken.
  Ik zou kiezen voor: Muursticker roze bloesem boom met 3d vlinders.

 7. Monica op 28 oktober 2015 om 00:30

  wauw wat een geweldige sticker heb je uitgekozen.
  Vind naamstickers toch wel erg leuk, bijvoorbeeld op de deur van dochter. Haar naam komt niet vaak voor, is niet te koop maar hier kan het dan natuurlijk wel.
  Voorkeur voor haar is dan
  http://www.stickerkamer.nl/a-37925943/naamstickers/jouwnaam-bijzonder-lief-grappig-eigenwijs-alles-persoonlijke-naamsticker/
  En dit niet alleen voor haar ook voor de andere 2 kinderen zou deze (of een andere) sticker erg leuk zijn.
  Doe dus graag mee met je winactie, en sla de site ff op de pc op.

 8. Barbara op 29 oktober 2015 om 15:50

  Jaaaaa hier enorm fan van muurteksten dus daar zou ik voor gaan, waarschijnlijk een songtekst… of toch een naamsticker voor Riana erggggg moeilijk…. ik doe erg graag mee!

 9. Lies op 2 november 2015 om 13:10

  Super mooi, creatief en leuk!! Ik doe heel graag mee voor een lieve vriendin <3, de Herfst / lente boom met dieren in het bos XXL zou echt perfect zijn!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje