Winactie: muursticker van stickerkamer.nl

Ik ben helemaal dol op het kamertje van mijn dochter. Het is klein, maar de meubels zijn echt geweldig leuk en ik hou nog steeds van de kleurencombinatie die ik erin gebruikt heb. Ik ben mijn ouders dan ook nog steeds eeuwig dankbaar voor dit mooie geschenk. Toch vond ik dat er iets ontbrak. Het is namelijk wel erg ‘rustig’ wat betreft de muren. En dat past eigenlijk helemaal niet bij mij! Nu kijk ik al langere tijd naar een muursticker en eindelijk koos ik er eentje uit. 

Een fee voor Fay

Ik besloot om een naamsticker te kiezen en scrolde door het assortiment van Stickerkamer. Wat hebben ze daar veel leuke dingen! Meer dan 40 verschillende naamstickers waar je uit kunt kiezen. Zo hebben ze bijvoorbeeld naamstickers met een van de minions, maar ook met een zeppelin, ballen, kroontjes en nog veel meer. Je kunt zelfs je eigen huisregels met familienaam laten maken, hoe gaaf!

Omdat onze Fay natuurlijk een fee is, goh dit klinkt alleen op papier leuk volgens mij, koos ik voor een afbeelding met een fee. IMG_9490

Op de website staat er een hele uitgebreide en duidelijke instructie hoe je de stickers het beste op de muur kunt krijgen. Nu is het zelfs zo dat je eigenlijk de sticker niet eens perse op een muur hoeft te plakken. Ze kunnen ook op de deur bijvoorbeeld of op het raam. Het plakken van de sticker ging eigenlijk zonder veel problemen, zelfs ik kon het haha..stickerkamerOnze dochter was er ook helemaal weg van. Ze bleef maar ‘mooi’ zeggen en ernaar wijzen. Ik vind hem zelf ook erg leuk geworden. Je kunt overigens ook ervoor kiezen om een groter formaat te pakken of juist een kleiner. Ik heb namelijk de middenmaat gekozen. IMG_9493

Winactie

Wil jij nu ook een naamsticker winnen? Of wellicht wil je een muurtekst, een mooie boom of iets heel anders. Kijk dan nu op de site van Stickerkamer.nl, kies je favoriete sticker uit, vermeldt het hieronder in een reactie of op Facebook en maak kans om een waardebon van maar liefst €30,- te winnen! (De meeste stickers zijn goedkoper..)

Je maakt extra kans door mijn Facebookpagina te liken en het bericht te delen!

Doe jij mee?

13 reacties op “Winactie: muursticker van stickerkamer.nl

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *