Winactie: Moederdag pakket

Een tijd geleden kreeg ik de vraag of ik een pakket wilde weggeven aan mijn volgers speciaal voor Moederdag. Met het idee in mijn hoofd dat dit nog wel even duurde zei ik daar volmondig ja op. Toen ik afgelopen zaterdag een deel van mijn eigen pakketje al binnenkreeg besefte ik me dat het eigenlijk niet lang meer duurt. Moederdag is altijd op de tweede zondag van de maand mei, dus dat betekent dat het op 8 mei alweer Moederdag is. Nu ik zelf moeder ben vind ik het nog specialer die dag. Niet om de cadeaus, maar gewoon het besef dat je het allermooiste in de wereld hebt: je kind(eren). 

Uniek en persoonlijk cadeau

Ondanks dat Moederdag enorm commercieel is geworden blijf ik het leuk vinden om een kleinigheidje te geven aan mijn eigen (schoon)moeder. Maar het vinden van een uniek en persoonlijk cadeau vind ik soms best moeilijk. Gelukkig helpt YourSuprise je daarbij. Zij hebben namelijk maar liefst 1500 cadeaus in hun assortiment die je geheel kunt aanpassen naar je eigen zin en smaak. Een cadeau voor hem? Bestel bijvoorbeeld een bierpakket. Een cadeau voor een housewarming? Denk aan een huisnaambord. En nu dus ook met Moederdag zijn er vele leuke speciale cadeaus te bedenken om te geven. Het enige wat je eigenlijk nodig hebt is (bijvoorbeeld) een foto en een persoonlijke tekst.

persoonlijk moederdag cadeau

Bol AlgemeenBol Algemeen

Zo heb ik echt de meest geweldige cadeaus gezien op de site en heb ik er een aantal van mogen bestellen. Wat denk je van gepersonaliseerde wijnglazen? Of een beautybox? Maar je kunt ook denken aan een mooi tegeltje of een hanger. Zelf mocht ik maar liefst vier producten personaliseren en deze mag ik ook allemaal weggeven. Zo heb ik een mooie mok gemaakt, een telefoonhoesje, een geurkaars en een milka giftbox!

Winactie “Moederdag pakket”

Zoals ik hierboven al aangaf mag ik de vier producten die ik zelf kreeg ook weggeven. Natuurlijk niet met mijn foto’s en tekst erbij, maar eentje die je helemaal zelf ontwerpt. Het personaliseren is echt enorm simpel. YourSurprise heeft een aantal designs waaruit je kunt kiezen. In het ene design is nog extra ruimte voor een foto, bij een ander juist gewoon heel simpel alleen het design. Overal kun je zelf nog een tekst aan toevoegen. Eentje speciaal voor jouw moeder. Wat ook heel fijn is, is dat het programma aangeeft of de kwaliteit van je foto goed genoeg is. Zo kan een bepaalde foto goed genoeg zijn voor de geurkaars, maar niet voor een canvas.

In principe heb je dus je cadeau binnen vijf minuten gemaakt. Je kunt ervoor kiezen om het cadeau direct aan de persoon te sturen, maar ook bij jezelf laten bezorgen.

Winactie

 

Wat moet je doen om dit pakket te winnen?

Vertel voor wie je dit pakket graag wilt winnen en waarom. Graag POSITIEVE  redenen en verhalen.

Je maakt extra kans door ook op Facebook anderen te taggen waarvan jij denkt dat ze ook graag mee willen doen. En delen is zoals altijd erg lief!

Deze winactie loopt t/m 24 april 2016. Op 25 april maak ik op deze pagina de winnaar bekend!

28 reacties op “Winactie: Moederdag pakket

 • Ik doe heel graag mee voor mijn moeder! Ze is zo’n ontzettend goede oma en moeder dat ze dit zo verdiend, ook omdat ze het niet altijd even makkelijk heeft. Een mooi kado met een prachtige foto van haar kleinkind zou geweldig zijn!

 • Albertine van Veldhuizen zegt:

  Graag zou ik de prijs verdelen….
  Mijn schoonmoeder leeft al 15 jaar niet meer (wacht…het positieve komt nog ?) , maar omdat mijn ouders gescheiden zijn en allebei hertrouwd, hebben onze kinderen TOCH 2 oma’s ?? ?….
  En dan denk ik dat ik stiekem zelf ook iets houd, want het zijn wel hele leuke cadeautjes hoor!

 • Anna Wienen zegt:

  Ik zou graag willen winnen voor mijn schoonmoeder die voor de eerste keer oma geworden is en daar helemaal in opgaat..! Zo leuk om te zien ??

 • Alexandra zegt:

  Ik doe graag mee! Ik wil dit graag aan mijn moeder geven, gewoon omdat ze het heel erg verdient!

 • Voor mijn lieve mama, die na de scheiding van mijn vader nu een eigen plekje heeft maar nog niets met foto’s van haar (klein)kinderen.

 • Ik zou het graag voor mijn moeder en schoonmoeder willen winnen. Ze staan altijd voor ons klaar om op te passen of te helpen met het huishouden. Gezien de vraag om positieve reacties, zal ik de reden waarom we die hulp nodig hebben, achterwege laten 🙂

 • Voor mijn lieve schoonzus die sinds kort niet alleen mijn uitvalsbasis is, maar ook mama is van een even lief babymeisje. Als teken van dank en steun in het moederschap!

 • Wauw, super leuk voor mijn zusje en schoonzus, omdat ze te gekke tantes zijn die vol liefde oppassen op onze minimonstertjes 😉
  Krijgt trouwens 1 iemand alle 4 de prachtige cadeau’s, of maak je 4 verschillende volgers blij?
  Als het optie 1 is kan ik beide oma’s ook verblijden met iets mooi met hun kleindochters erop! 😀

 • Ik doe graag mee voor mijn peettante Karin, omdat ze een heel leuke moeder en lieve tante is. Sinds mijn nichtje op Aruba woont heeft ze al geen cadeautjes meer gehad op moederdag, dus ik zou het graag voor een keertje van mijn nichtje overnemen.

 • Leuk voor m’n schoonzus/vriendin. Zij is echt een super moeder voor haar 3 kids en stiekem zorgt ze ook voor mij als ik bij haar ben 😉
  Ik wil haar graag verrassen en hiermee in het zonnetje zetten, gewoon om haar te laten weten dat ze het top doet!

 • Ik doe heel graag mee voor mijn moeder. Zij is blij met alles wat ik haar geef wat het ook is. Het gaat haar echt om de gedachte en zelfs met niks zou ze oké zijn. Ze doet altijd alles voor me en staat altijd voor me klaar. Daarom gun ik haar dit volledig en zou ik haar heel graag blij maken met deze geweldige cadeautjes.

 • Anneliese de Waal zegt:

  Geweldig pakket, ik doe graag mee, zou super zijn om te winnen voor mijn moeder, zou erg leuk zijn om haar met z’n prachtig pakket te verassen 🙂

  Groetjes Anneliese

 • Voor mijn lieve moedertje, omdat zij gewoon de leukste is en altijd voor mij klaar staat! Dit is dus wel het minste wat ik terug kan doen 🙂 En mijn moeder is gek op verassingen

 • Doe heel graag mee maarrrrr voor mijn man. Alvast een Vaderdagcadeau. Leuk om samen met mijn dochters te ontwerpen. Omdat hij zoveel werkt en klust in en rondom het huis.

 • Voor mijn schoonmoeder die altijd voor ons klaar staat om op de kinderen te passen zodat ik kan gaan werken! En dan met een foto van alle kleinkinderen er op!

 • Op vrijdag kom ik vanuit mijn studentenkamer met een tas vuile was thuis en maandag vertrek ik weer met dezelfde tas vol met schone en gestreken kleding. En dat allemaal door mijn lieve moeder.

 • voor mijn lieve stoere mama, die ondanks een niet zo’n makkelijk leven elke dag weer de slingertjes in haar leven weet op te hangen 🙂

 • Voor mijn mama. Die letterlijk dag en nacht voor ons klaarstaat en daar ben ik erg dankbaar voor. Nu we gaan verhuizen, mogen we ook een weekje bij hun met de kids wonen en ze heeft ook al aangeboden dat wanneer nodig de kids daar extra mogen komen logeren!

 • Wat leuk zeg!! Ik doe graag mee voor mezelf haha mag dat ook.? Ben natuurlijk de leukste moeder van onze dochter en gastmoeder voor mijn gastkindjes. Denk echter niet dat manlief iets creatiefs bedenkt voor mij omdat ik met de kinderen van alles maak haha vandaar dat ik lekker voor mezelf mee doe!

 • Zo leuk en schattig!!! Dit lijkt me een fijn en lief cadeau voor de eerste moederdag van een van mijn beste vriendinnetjes :-). De kleine is natuurlijk nog veeeeel te klein om zelf cadeautjes te kopen, maar daar heb je dan lieve vriendinnen en een man voor den kik zo 😉

 • Wat superleuk & lief zeg! 😀 Ik doe graag mee aan deze moederdagactie, ik doe mee voor mijn zus!
  Mijn zus, een superlieve en goede moeder.. Zorgzaam, ik pas vaak op mijn neefje dus we zijn al lekker aan het knutselen geslagen voor moederdag! zal helemaal geweldig zijn haar ook nog te verrassen met een moederdagpakket, superleuk! Alhoewel zo’n pakket natuurlijk niet op kan tegen de zelfgeknutselde moederdagcadeautjes hihihi
  Groetje ilsiee

 • linda raaijmakers zegt:

  Ik win heel graag voor mijn zwangere zus Chantal die elk moment kan bevallen van haar eerste kindje. Zo spannend en vooral ook bijzonder. Het lijkt me zo leuk om haar hiermee te mogen verrassen 😀

 • Esmee Cnossen zegt:

  Voor mijn tante! Ze heeft 4 geweldige kinderen, ze is een geweldige moeder! Ondanks alle drukte met de 4 jongens kan ze zich zo goed redden. Ik ben zo trots op haar! ?

  • Als je goed gekeken had dan had je gezien dat het om een Moederdag pakket gaat. Aangezien Moederdag allang voorbij is, is de actie dus ook al voorbij. Ook staat er een einddatum in het artikel.

Reageren is niet mogelijk.