Winactie | Metoo Dolls

Mijn peuter stond te springen van plezier toen ze het pakketje open maakte. Een pakketje met daarin maar liefst drie(!!) Metoo Dolls. Dat ze helemaal weg is van poppen en knuffels dat wist ik wel, maar zo’n enthousiaste reactie had ik niet verwacht. Wel moest ik meteen haar enthousiasme temperen, want slechts een van de poppen zou voor haar zijn. De andere twee mag ik namelijk weg geven, in deze winactie!

Ik legde haar uit dat zij één van de Metoo Dolls mocht uitkiezen en dat we de andere twee zouden weggeven aan andere kindjes. Dat vond ze (gelukkig!) een heel goed plan en na vier keer een andere pop gekozen te hebben ging ze toch voor de pop met het grijze jurkje. Want die vond ze zo mooi. Ze werd meteen mee naar buiten genomen naar het zwembad. Gelukkig kon ik haar er nog van weerhouden om de pop meteen te laten zwemmen, maar ze moest wel mee op het badlaken liggen om te zonnen. Hier plaats ik overigens geen foto’s van want onze dame liep in haar blote billen rond haha.

IMG_8654

Bol AlgemeenBol Algemeen

Wel maakte ik even later deze foto. Die wel aantoont hoe lief ze haar nieuwe pop heeft. Ze heeft haar overigens nu al een naam gegeven; konijnpop is het geworden. Want ja, dat is natuurlijk wel logisch met die oren.

Metoo Dolls

De Metoo Dolls komen van de nieuwe webshop Multi Lifestyle. In deze webshop vind je de allerleukste accessoires en gadgets voor het hele gezin. Zo kun je daar momenteel hele leuke uilen broodtrommels vinden voor het nieuwe schooljaar, maar ook macarons bewaar boxen. Hun collectie is enorm vrolijk, kleurrijk en vooral erg trendy. Echt een webshop waar je enorm blij van wordt!

Maar je vindt er dus ook deze leuke Metoo Dolls. Deze van origine Chinese zachte poppen zijn uitermate geschikt voor zowel baby’s als wat oudere kinderen. Door hun kleurrijke uiterlijk en het feit dat er geen losse of harde stukjes aan zitten kun je ze dus met gerust hart bij een baby neerleggen. Het is dan voor hen meer een knuffel dan een pop en hoe ouder ze worden, hoe meer ze het als pop kunnen gaan zien.

Onze konijnpop heeft in ieder geval al in een stoeltje gezeten en meegegeten, in een poppenbedje gelegen om te slapen en is al mee gaan wandelen in de buggy. Onderweg kregen we overigens al vele leuke reacties op de pop. De meesten kende deze poppen nog niet en vonden het erg leuk.

IMG_8648

De poppen kosten momenteel €16,95 en zijn de bestellen op de website van MuliLifestyle.

Winactie in samenwerking met Multi Lifestyle

Wil jij nou ook zo’n leuke pop winnen? Misschien voor je eigen kindje of om te geven op een verjaardag? Lees dan goed wat je moet doen om kans te maken. Dit keer is er namelijk een extra handeling nodig om te kunnen winnen. Er zijn twee verschillende poppen om te winnen, de balletpop en gele jurk pop. Welke wil jij winnen?

 • Laat een reactie achter voor wie je de pop wilt winnen en welke pop
 • Volg MultiLifestyle via Instagram (wanneer je geen Instagram hebt dan Facebook, maar IG heeft de voorkeur)

En dat was het alweer! Natuurlijk vind ik het lief als je ook mijn Facebookpagina liked, daar maak ik namelijk ook de uitslag bekend. En reageren op mijn Facebookbericht en/of delen is altijd super.

Deze winactie loopt van 29 augustus t/m 4 september en op maandag 5 september maak ik de winnaar bekend via FB en de uitslagen winacties pagina. 

40 reacties op “Winactie | Metoo Dolls

 • Ik doe graag mee voor mijn dochter, welke pop maakt me niet zoveel uit, vindt ze allebei heel leuk!

 • Wat een super schattige poppen! Ik doe graag mee met de pop in het roze jurkje voor m’n kleine knuffelkontje dochter van 1,5. Die zou zo’n pop helemaal het einde vinden. Leuke actie en wat goed dat je zo veel mensen blij kunt maken door regelmatig een winactie te houden. Spread the positivity!

 • Ooh wat cute! Ik zou er graag eentje willen winnen voor Lise. Dan kan ik hem inpakken en in de mand met cadeautjes doen die ze krijgt tijdens de kraamweek. Ik weet zeker dat het liefde op het eerste gezicht is 🙂 Vind ze trouwens allebei heel leuk, maar als ik moet kiezen dan die met het gele jurkje.

 • Mijn dochter zei meteen ohhh die zijn lief. Ze danst zelf erg graag en de ballet pop is hier dan ook favoriet. Nu wandelt ze met woezel in de buggy, ik weet zeker dat die dan snel ingeruild zal worden.

 • Wauw gave poppen! Graag doe ik mee voor mijn dochter van 19maanden. Ze begint nu de poppen te ontdekken, en hoe leuk zou t zijn als ze met deze gaat spelen! Graag de balletpop, zou leuk zijn als we die winnen!
  Ga meteen even op instagram om die pagina te volgen!

 • Wat een prachtige poppen!! Geen wonder dat ze daar zo blij mee is! Ik denk dat Miya het ook vast erg leuk vind. Dus ik doe mee hoor!

 • Aaahhhh ik doe mee! Mijn dochter is heel verdrietig, want we zijn haar lievelingskonijn vorige week kwijt geraakt ? Ze kan dus wel een nieuw vriendennetje gebruiken ? Ik denk dat ze de roze/blauwe heel lief zal vinden

 • Het zijn hele leuke popppen. Ik doe dan ook graag mee. Zou leuk zijn mijn dochtertje haar eerste pop. Kiezen vind ik ook moeilijk ze zijn allemaal zoschattig. Wij gaan dan voor de gele.

 • Oh wat een sweeties! Die met het vogeltje in haar haar zou ik voor mijn dochter willen winnen. De pop heeft 2 knotjes net als zij vaak draagt. Plus ze is een echte echte poppenmama, dus dat komt helemaal goed!

 • Och wat leuk! Ik zou graag de dream doll grey dress willen winnen voor mijn dochter..
  Ik volg via facebook.. Ik heb geen instagram..
  Facebook: An Na

  • Oh ja stond ook nog in de tekst boven de winactie. Stom, ik was op de site gaan rondneuzen en daar gekeken.
   Dochterlief zal met elke pop blij zijn 😉 Maar met gele jurkje ook erg leuk!

 • Wat een mooie poppen zijn dit. Deze zou ik graag willen winnen voor mijn schoonzusje die zwanger is. En dan die met het gele jurkje?.

 • Wat een schattige poppen. Ik doe graag mee voor de balletpop voor mijn dochtertje. Ze zal het geweldig vinden.

 • Ik ben verliefd op deze poppen! Ze zijn zo schattig! Ik doe graag mee voor onze mini dame Coco! Die met het hele jurkje vind ik het leukst ?

 • Ooohh deze popjes vind ik zo leuk!! Ik doe mee voor mijn dochter Lotte. Zij vindt ze vast ook geweldig! Ik doe mee voor het popje met de roze jurk/wit rokje. Ik volg jou al op ig, multilifestyle ga ik gelijk even volgen. Heb geen fb (meer). X

 • Linda Raaijmakers zegt:

  Graag de prachtige pop met het gele jurkje voor onze tweeling Eva & Lucas die voor de eerste keer grote nicht en neef zijn geworden van hun nichtje Tess 😀
  Ik heb daarvoor het volgende gedaan 😀
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (getweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)

  groetjes Linda

 • Wat leuk!! Daar zou Ninthe heel erg blij van worden, dat begint een echt poppenmeisje te worden. Binnenkort wordt ze twee jaar en op haar verlanglijstje staan dan ook vooral een hele hoop poppenspullen. Wat zal ze blij worden van zo’n pop! Ze zijn allebei erg leuk, als ik moet kiezen dan vind ik zelf die met de gele jurk het leukste!

 • Ik zou de op graag willen winnen voor mijn dochtertje. Die is gek op poppen! Ik heb hun instagram pagina geliked (easydailyfoodcom) en zou graag de pop met het gele jurkje winnen!

 • Hi Nicole,

  Wat een verwennerij! Een prachtige pop, speciaal voor mijn nichtje Liv van 3 jaar oud!
  Ik ben verliefd geworden op de ‘Metoo Dream Doll Gray Dress’. Liv heeft zo haar eigen ritueeltjes als het op knuffels aankomt. Allemaal een kus, en iedere knuffel krijgt een specifiek verhaaltje van haar te horen over wat ze die allemaal heeft beleeft. Ik weet zeker dat ze zo ontzettend dankbaar zou zijn en me met het haar grote blauwe kraalogen zou aankijken. Om vervolgens een knuffel te krijgen. Daar doe je het voor!

  Een prachtige pop voor een prachtig vrolijk en kleurrijk meisje. Straalt ontzettend veel rust uit!

  • Hoi Larissa, leuk dat je mee doet! Mijn dochter is ook verliefd op de pop met het grijze jurkje dus die ga ik ook niet verloten 😉 Laat je weten welke van de twee je wilt winnen?

 • Oh hahaha! Wat stom, sorry. Dan ga ik voor de pop met het gele jurkje. De pop met het roze mutsje hoort bij jouw dochter! Prachtige foto trouwens.

  Geniet van je dagje. Je hebt me in ieder geval super enthousiast gemaakt.

 • Wat een schattige poppen !
  Mijn kleindochtertje wordt helemaal blij van de gele pop. Dat is haar kleur.
  Ik heb geen instagram of Facebook, maar ik volg je op Bloglovin.
  Graag doe ik voor mijn kleindochter mee.

 • Anneliese de Waal zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam, Metoo Dream Doll Yellow Dressvind ik heel erg leuk voor haar.
  Zou ze prachtig vinden !! 🙂

 • Wat een leuke poppen mag je weggeven! Ik maak ook graag een kansje voor mijn lieve nichtje, ze is al net zo schattig als de poppen.. Ik weet zeker dat ze de Metoo Dream Doll Gray Dress heel erg mooi zal vinden, wordt vast haar beste vriendinnetje.

 • Linda Smeets zegt:

  Ik doe graag mee voor de superschattige balletpop. Onze dochter is dol op poppen en op alles wat met ballet te maken heeft, leuke combi!
  Instagram heb ik niet dus heb de Facebook pagina een like gegeven.

 • Wat een lieve pop! Ik doe graag mee voor mn dochtertje die van een baby naar een peuter kamertje gaat ♡
  Geliked op facebook en gedeeld ♡

Reageren is niet mogelijk.