Winactie | Metoo Dolls

IMG_8645

Mijn peuter stond te springen van plezier toen ze het pakketje open maakte. Een pakketje met daarin maar liefst drie(!!) Metoo Dolls. Dat ze helemaal weg is van poppen en knuffels dat wist ik wel, maar zo’n enthousiaste reactie had ik niet verwacht. Wel moest ik meteen haar enthousiasme temperen, want slechts een van de poppen zou voor haar zijn. De andere twee mag ik namelijk weg geven, in deze winactie!

Ik legde haar uit dat zij één van de Metoo Dolls mocht uitkiezen en dat we de andere twee zouden weggeven aan andere kindjes. Dat vond ze (gelukkig!) een heel goed plan en na vier keer een andere pop gekozen te hebben ging ze toch voor de pop met het grijze jurkje. Want die vond ze zo mooi. Ze werd meteen mee naar buiten genomen naar het zwembad. Gelukkig kon ik haar er nog van weerhouden om de pop meteen te laten zwemmen, maar ze moest wel mee op het badlaken liggen om te zonnen. Hier plaats ik overigens geen foto’s van want onze dame liep in haar blote billen rond haha.

IMG_8654

Wel maakte ik even later deze foto. Die wel aantoont hoe lief ze haar nieuwe pop heeft. Ze heeft haar overigens nu al een naam gegeven; konijnpop is het geworden. Want ja, dat is natuurlijk wel logisch met die oren.

Metoo Dolls

De Metoo Dolls komen van de nieuwe webshop Multi Lifestyle. In deze webshop vind je de allerleukste accessoires en gadgets voor het hele gezin. Zo kun je daar momenteel hele leuke uilen broodtrommels vinden voor het nieuwe schooljaar, maar ook macarons bewaar boxen. Hun collectie is enorm vrolijk, kleurrijk en vooral erg trendy. Echt een webshop waar je enorm blij van wordt!

Maar je vindt er dus ook deze leuke Metoo Dolls. Deze van origine Chinese zachte poppen zijn uitermate geschikt voor zowel baby’s als wat oudere kinderen. Door hun kleurrijke uiterlijk en het feit dat er geen losse of harde stukjes aan zitten kun je ze dus met gerust hart bij een baby neerleggen. Het is dan voor hen meer een knuffel dan een pop en hoe ouder ze worden, hoe meer ze het als pop kunnen gaan zien.

Onze konijnpop heeft in ieder geval al in een stoeltje gezeten en meegegeten, in een poppenbedje gelegen om te slapen en is al mee gaan wandelen in de buggy. Onderweg kregen we overigens al vele leuke reacties op de pop. De meesten kende deze poppen nog niet en vonden het erg leuk.

IMG_8648

De poppen kosten momenteel €16,95 en zijn de bestellen op de website van MuliLifestyle.

Winactie in samenwerking met Multi Lifestyle

Wil jij nou ook zo’n leuke pop winnen? Misschien voor je eigen kindje of om te geven op een verjaardag? Lees dan goed wat je moet doen om kans te maken. Dit keer is er namelijk een extra handeling nodig om te kunnen winnen. Er zijn twee verschillende poppen om te winnen, de balletpop en gele jurk pop. Welke wil jij winnen?

 • Laat een reactie achter voor wie je de pop wilt winnen en welke pop
 • Volg MultiLifestyle via Instagram (wanneer je geen Instagram hebt dan Facebook, maar IG heeft de voorkeur)

En dat was het alweer! Natuurlijk vind ik het lief als je ook mijn Facebookpagina liked, daar maak ik namelijk ook de uitslag bekend. En reageren op mijn Facebookbericht en/of delen is altijd super.

Deze winactie loopt van 29 augustus t/m 4 september en op maandag 5 september maak ik de winnaar bekend via FB en de uitslagen winacties pagina. 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

40 reacties

 1. Kirsten op 30 augustus 2016 om 07:47

  Ik doe graag mee voor de pop met de gele jurk. Jouw dochter heeft er ook echt een prachtig exemplaar uitgekozen 😉

  • Nicole op 30 augustus 2016 om 07:51

   Haha ja goede smaak heeft ze he 😉

 2. Lisette op 30 augustus 2016 om 07:55

  Ik doe graag mee voor mijn dochter, welke pop maakt me niet zoveel uit, vindt ze allebei heel leuk!

 3. Judith op 30 augustus 2016 om 07:56

  Wat een super schattige poppen! Ik doe graag mee met de pop in het roze jurkje voor m’n kleine knuffelkontje dochter van 1,5. Die zou zo’n pop helemaal het einde vinden. Leuke actie en wat goed dat je zo veel mensen blij kunt maken door regelmatig een winactie te houden. Spread the positivity!

 4. Susanne op 30 augustus 2016 om 07:56

  Ik doe graag mee voor mijn dochter.
  Wij vinden de pop met het blauwe jurkje het leukst ??

 5. Monique op 30 augustus 2016 om 08:12

  Ooh wat cute! Ik zou er graag eentje willen winnen voor Lise. Dan kan ik hem inpakken en in de mand met cadeautjes doen die ze krijgt tijdens de kraamweek. Ik weet zeker dat het liefde op het eerste gezicht is 🙂 Vind ze trouwens allebei heel leuk, maar als ik moet kiezen dan die met het gele jurkje.

 6. kristel Gubbels op 30 augustus 2016 om 08:20

  Mijn dochter zei meteen ohhh die zijn lief. Ze danst zelf erg graag en de ballet pop is hier dan ook favoriet. Nu wandelt ze met woezel in de buggy, ik weet zeker dat die dan snel ingeruild zal worden.

 7. Ilona op 30 augustus 2016 om 08:53

  Wauw gave poppen! Graag doe ik mee voor mijn dochter van 19maanden. Ze begint nu de poppen te ontdekken, en hoe leuk zou t zijn als ze met deze gaat spelen! Graag de balletpop, zou leuk zijn als we die winnen!
  Ga meteen even op instagram om die pagina te volgen!

 8. Judith op 30 augustus 2016 om 09:16

  Wat een prachtige poppen!! Geen wonder dat ze daar zo blij mee is! Ik denk dat Miya het ook vast erg leuk vind. Dus ik doe mee hoor!

 9. Fleur op 30 augustus 2016 om 09:36

  Aaahhhh ik doe mee! Mijn dochter is heel verdrietig, want we zijn haar lievelingskonijn vorige week kwijt geraakt ? Ze kan dus wel een nieuw vriendennetje gebruiken ? Ik denk dat ze de roze/blauwe heel lief zal vinden

 10. haia op 30 augustus 2016 om 09:58

  Het zijn hele leuke popppen. Ik doe dan ook graag mee. Zou leuk zijn mijn dochtertje haar eerste pop. Kiezen vind ik ook moeilijk ze zijn allemaal zoschattig. Wij gaan dan voor de gele.

 11. Iris op 30 augustus 2016 om 10:22

  Oh wat een sweeties! Die met het vogeltje in haar haar zou ik voor mijn dochter willen winnen. De pop heeft 2 knotjes net als zij vaak draagt. Plus ze is een echte echte poppenmama, dus dat komt helemaal goed!

 12. Anna op 30 augustus 2016 om 11:14

  Och wat leuk! Ik zou graag de dream doll grey dress willen winnen voor mijn dochter..
  Ik volg via facebook.. Ik heb geen instagram..
  Facebook: An Na

  • Nicole op 30 augustus 2016 om 14:59

   Even lezen 😉 De pop met grijze jurk zit niet in de winactie, die is voor mijn dochter zelf.

   • Anna op 30 augustus 2016 om 15:05

    Oooh hahaha.. Daar heb ik over heen gelezen.. Dan ga ik voor de balletpop ☺️☺️

 13. Vlijtig Liesje op 30 augustus 2016 om 11:55

  Wat een leuke poppen zijn dat! Mijn kinderen zijn al te oud, maar hier worden kleine kinderen vast heel blij van.

 14. Marieke op 30 augustus 2016 om 12:44

  Wat superleuk!! De balletpop is wel heel erg gaaf!!

  • Marieke op 30 augustus 2016 om 12:45

   En ik wil hem graag winnen voor mijn kleine poppenmoedertje! <3

 15. marjon op 30 augustus 2016 om 13:06

  Wat een leuke poppen! ik zou gaan voor de doll met de gray dress.
  Voor mijn eigen dochter!
  En meteen even het Ig gevolgd (byjon)

  • Nicole op 30 augustus 2016 om 14:58

   Die met de grijze jurk is niet beschikbaar, die heeft mijn dochter al. In de tekst staat om welke twee poppen het gaat 😉

   • marjon op 31 augustus 2016 om 08:03

    Oh ja stond ook nog in de tekst boven de winactie. Stom, ik was op de site gaan rondneuzen en daar gekeken.
    Dochterlief zal met elke pop blij zijn 😉 Maar met gele jurkje ook erg leuk!

 16. Yvonne op 30 augustus 2016 om 13:35

  Wat een mooie poppen zijn dit. Deze zou ik graag willen winnen voor mijn schoonzusje die zwanger is. En dan die met het gele jurkje?.

 17. Joyce op 30 augustus 2016 om 15:13

  Ik doe graag mee voor Sofie voor het popje met de gele jurk!

 18. Janke op 30 augustus 2016 om 15:35

  Wat een schattige poppen. Ik doe graag mee voor de balletpop voor mijn dochtertje. Ze zal het geweldig vinden.

 19. Janske op 30 augustus 2016 om 20:15

  Ik ben verliefd op deze poppen! Ze zijn zo schattig! Ik doe graag mee voor onze mini dame Coco! Die met het hele jurkje vind ik het leukst ?

 20. Yasmin op 30 augustus 2016 om 21:16

  Ooohh deze popjes vind ik zo leuk!! Ik doe mee voor mijn dochter Lotte. Zij vindt ze vast ook geweldig! Ik doe mee voor het popje met de roze jurk/wit rokje. Ik volg jou al op ig, multilifestyle ga ik gelijk even volgen. Heb geen fb (meer). X

 21. Linda Raaijmakers op 30 augustus 2016 om 21:18

  Graag de prachtige pop met het gele jurkje voor onze tweeling Eva & Lucas die voor de eerste keer grote nicht en neef zijn geworden van hun nichtje Tess 😀
  Ik heb daarvoor het volgende gedaan 😀
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (getweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)

  groetjes Linda

 22. Cindy - levenalsmama.nl op 30 augustus 2016 om 22:04

  Wat leuk!! Daar zou Ninthe heel erg blij van worden, dat begint een echt poppenmeisje te worden. Binnenkort wordt ze twee jaar en op haar verlanglijstje staan dan ook vooral een hele hoop poppenspullen. Wat zal ze blij worden van zo’n pop! Ze zijn allebei erg leuk, als ik moet kiezen dan vind ik zelf die met de gele jurk het leukste!

 23. Bodil op 30 augustus 2016 om 23:07

  Te cute!

 24. MARIJKE op 31 augustus 2016 om 08:35

  Ik zou de op graag willen winnen voor mijn dochtertje. Die is gek op poppen! Ik heb hun instagram pagina geliked (easydailyfoodcom) en zou graag de pop met het gele jurkje winnen!

 25. Larissa op 2 september 2016 om 15:44

  Hi Nicole,

  Wat een verwennerij! Een prachtige pop, speciaal voor mijn nichtje Liv van 3 jaar oud!
  Ik ben verliefd geworden op de ‘Metoo Dream Doll Gray Dress’. Liv heeft zo haar eigen ritueeltjes als het op knuffels aankomt. Allemaal een kus, en iedere knuffel krijgt een specifiek verhaaltje van haar te horen over wat ze die allemaal heeft beleeft. Ik weet zeker dat ze zo ontzettend dankbaar zou zijn en me met het haar grote blauwe kraalogen zou aankijken. Om vervolgens een knuffel te krijgen. Daar doe je het voor!

  Een prachtige pop voor een prachtig vrolijk en kleurrijk meisje. Straalt ontzettend veel rust uit!

  • Nicole op 2 september 2016 om 15:47

   Hoi Larissa, leuk dat je mee doet! Mijn dochter is ook verliefd op de pop met het grijze jurkje dus die ga ik ook niet verloten 😉 Laat je weten welke van de twee je wilt winnen?

 26. Larissa op 2 september 2016 om 15:58

  Oh hahaha! Wat stom, sorry. Dan ga ik voor de pop met het gele jurkje. De pop met het roze mutsje hoort bij jouw dochter! Prachtige foto trouwens.

  Geniet van je dagje. Je hebt me in ieder geval super enthousiast gemaakt.

 27. Kleine Prinses op 3 september 2016 om 12:31

  leuk! Ik doe ook graag mee! De pop met het roze! Zo leuk!

 28. Will op 3 september 2016 om 15:07

  Wat een schattige poppen !
  Mijn kleindochtertje wordt helemaal blij van de gele pop. Dat is haar kleur.
  Ik heb geen instagram of Facebook, maar ik volg je op Bloglovin.
  Graag doe ik voor mijn kleindochter mee.

 29. Anneliese de Waal op 3 september 2016 om 16:23

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam, Metoo Dream Doll Yellow Dressvind ik heel erg leuk voor haar.
  Zou ze prachtig vinden !! 🙂

 30. Marian op 3 september 2016 om 16:46

  Wat een leuke poppen mag je weggeven! Ik maak ook graag een kansje voor mijn lieve nichtje, ze is al net zo schattig als de poppen.. Ik weet zeker dat ze de Metoo Dream Doll Gray Dress heel erg mooi zal vinden, wordt vast haar beste vriendinnetje.

 31. Linda Smeets op 4 september 2016 om 04:09

  Ik doe graag mee voor de superschattige balletpop. Onze dochter is dol op poppen en op alles wat met ballet te maken heeft, leuke combi!
  Instagram heb ik niet dus heb de Facebook pagina een like gegeven.

 32. Maureen op 18 september 2016 om 10:04

  Wat een lieve pop! Ik doe graag mee voor mn dochtertje die van een baby naar een peuter kamertje gaat ♡
  Geliked op facebook en gedeeld ♡

  • Nicole op 18 september 2016 om 11:35

   De winactie is al een tijdje afgelopen 😉

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje