Winactie | Metoo Dolls

Mijn peuter stond te springen van plezier toen ze het pakketje open maakte. Een pakketje met daarin maar liefst drie(!!) Metoo Dolls. Dat ze helemaal weg is van poppen en knuffels dat wist ik wel, maar zo’n enthousiaste reactie had ik niet verwacht. Wel moest ik meteen haar enthousiasme temperen, want slechts een van de poppen zou voor haar zijn. De andere twee mag ik namelijk weg geven, in deze winactie!

Ik legde haar uit dat zij één van de Metoo Dolls mocht uitkiezen en dat we de andere twee zouden weggeven aan andere kindjes. Dat vond ze (gelukkig!) een heel goed plan en na vier keer een andere pop gekozen te hebben ging ze toch voor de pop met het grijze jurkje. Want die vond ze zo mooi. Ze werd meteen mee naar buiten genomen naar het zwembad. Gelukkig kon ik haar er nog van weerhouden om de pop meteen te laten zwemmen, maar ze moest wel mee op het badlaken liggen om te zonnen. Hier plaats ik overigens geen foto’s van want onze dame liep in haar blote billen rond haha.

IMG_8654

Wel maakte ik even later deze foto. Die wel aantoont hoe lief ze haar nieuwe pop heeft. Ze heeft haar overigens nu al een naam gegeven; konijnpop is het geworden. Want ja, dat is natuurlijk wel logisch met die oren.

Metoo Dolls

De Metoo Dolls komen van de nieuwe webshop Multi Lifestyle. In deze webshop vind je de allerleukste accessoires en gadgets voor het hele gezin. Zo kun je daar momenteel hele leuke uilen broodtrommels vinden voor het nieuwe schooljaar, maar ook macarons bewaar boxen. Hun collectie is enorm vrolijk, kleurrijk en vooral erg trendy. Echt een webshop waar je enorm blij van wordt!

Maar je vindt er dus ook deze leuke Metoo Dolls. Deze van origine Chinese zachte poppen zijn uitermate geschikt voor zowel baby’s als wat oudere kinderen. Door hun kleurrijke uiterlijk en het feit dat er geen losse of harde stukjes aan zitten kun je ze dus met gerust hart bij een baby neerleggen. Het is dan voor hen meer een knuffel dan een pop en hoe ouder ze worden, hoe meer ze het als pop kunnen gaan zien.

Onze konijnpop heeft in ieder geval al in een stoeltje gezeten en meegegeten, in een poppenbedje gelegen om te slapen en is al mee gaan wandelen in de buggy. Onderweg kregen we overigens al vele leuke reacties op de pop. De meesten kende deze poppen nog niet en vonden het erg leuk.

IMG_8648

De poppen kosten momenteel €16,95 en zijn de bestellen op de website van MuliLifestyle.

Winactie in samenwerking met Multi Lifestyle

Wil jij nou ook zo’n leuke pop winnen? Misschien voor je eigen kindje of om te geven op een verjaardag? Lees dan goed wat je moet doen om kans te maken. Dit keer is er namelijk een extra handeling nodig om te kunnen winnen. Er zijn twee verschillende poppen om te winnen, de balletpop en gele jurk pop. Welke wil jij winnen?

  • Laat een reactie achter voor wie je de pop wilt winnen en welke pop
  • Volg MultiLifestyle via Instagram (wanneer je geen Instagram hebt dan Facebook, maar IG heeft de voorkeur)

En dat was het alweer! Natuurlijk vind ik het lief als je ook mijn Facebookpagina liked, daar maak ik namelijk ook de uitslag bekend. En reageren op mijn Facebookbericht en/of delen is altijd super.

Deze winactie loopt van 29 augustus t/m 4 september en op maandag 5 september maak ik de winnaar bekend via FB en de uitslagen winacties pagina. 

40 reacties op “Winactie | Metoo Dolls

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *