Winactie | Marvel Universe LIVE!

Alle superhelden verzamelen! Marvel Universe Live! brengt, voor de allereerste keer, iconische Marvel superhelden en schurken tot leven in een spectaculaire live arena show voor de hele familie. Feld Entertainment, producent van onder andere Disney on Ice en Monster Jam, brengt van 11 t/m 13 november deze nieuwe live experience naar Rotterdam Ahoy en jij kunt daar bij zijn!

Iedereen kan juichen voor zijn favoriete Marvel Superhelden, inclusief Spider-Man, Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow en meer, als zij het opnemen tegen Loki en Marvels meest sinistere schurken in een arena show vol actie voor de hele familie. Niet voor niets wordt Marvel Universe LIVE! geroemd als de meest technisch geavanceerde live show ooit met geavanceerde special effects, vuurwerk, martial arts, motoren en diverse stunts in de lucht.

Steven Armstrong, Vice President Feld Entertainment voor Noord-Europa zegt, “We zijn er trots dat we Marvel Universe LIVE! naar Nederland kunnen brengen en families de gelegenheid kunnen geven om deze spectaculaire live show voor de eerste keer te zien. Voor het publiek zal het zijn alsof ze in een spannende Marvel blockbuster film terecht zijn gekomen, met een boeiende verhaallijn en non-stop stunts”.

In het volgende korte filmpje zie je een korte impressie van deze spectaculaire show:

https://www.youtube.com/watch?v=iz6w49iVsvA&feature=youtu.be

Kijk voor meer informatie op www.MarvelUniverseLive.com!

Win vier kaarten voor Marvel Universe LIVE!

Je hebt de winactie wellicht al voorbij zien komen op een aantal andere blogs. Maar nu maak je dus OOK hier kans op vier tickets voor Marvel Universe LIVE! Dus haal je spiderman pak uit de verkleedkist en lees goed wat je moet doen.

Laat een reactie achter onder deze blog

Dat is het enige wat verplicht is! Wel zou ik het leuk vinden als je de Facebookpagina van Meisje-Eigenwijsje leuk vindt en eventueel deze winactie deelt met je familie, vrienden en kennissen! Ik maak de winnaar bekend op maandag 29 augustus 2016 via Facebook.

17 reacties op “Winactie | Marvel Universe LIVE!

  • Mijn oudste zoon zou dit echt helemaal geweldig vinden. Hij is de laatste tijd helemaal gek van superhelden en vooral Spiderman. Ik doe dus graag mee!

  • Laura Kolthof zegt:

    Het zou zo leuk zijn om onze superhelden fan te verrassen met deze onwijs gave belevenis! Ik weet zeker dat hij mega enthousiast gaat zijn en dat hij het er nog heeeel lang over gaat hebben… de superhelden zijn er door papa (en mama is ook een beetje schuldig) met de paplepel ingegoten 😛
    Wij zouden dan ook graag met hem mee gaan :)))

  • HOLY MOLY??? WAT een SUPERGAVE actie zie ik nu voorbij komen? Natuurlijk zeggen wij met een volmondige “JAAAAAA” wij doen graag mee??? met dit!! Wat worden wij hier blij van??? dat is nog eens reclame maken voor jullie site✋ #High #five ..#thumbs  #up?  ik geef ONZE like en deel hem graag mee!!! JUMP FOR JOY als we dit zouden winnen??????????? Wij gaan voor de volle ?% voor MARVEL UNIVERSE LIVE!! I!!!??

  • Wow wat lijkt het mij fantastisch om dit grandioze spektakel met mijn gezinnetje te mogen beleven. Ik denk dat mijn dochtertje en ik met het “Marvel-virus” zijn besmet door mijn man en onze zoon. We hebben oneindig veel strips en films in huis. Maar het zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn om alle Marvel superhelden live te zien voorbij komen in deze spectaculaire show! Een onvergetelijke belevenis voor ons hele gezinnetje! Natuurlijk heb ik de Facebookpagina van Meisje Eigenwijsje geliked en deel ik deze actie op mijn pagina. Nu maar heel hard duimpjes draaien. #SPANNEND!!!!!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *