Winactie: Laarsjes van Develab

Heb jij of ken jij een meisje met maat 21? En houd je van het merk develab? Dan zit je bij deze winactie goed! Natuurlijk kun je ook meedoen wanneer het meisje in kwestie nog geen maat 21 heeft en er nog in moet groeien. Want ze zijn veel te leuk om te laten gaan. Helaas heeft mijn dochter maat 22 dus zij past ze niet meer. Maar dat betekent dus wel dat ik ze weg kan geven. En wie wil nu niet zulke mooie laarzen?

Develab,94.95,PR4Kids-Develab-9495-42040_824

De originele verkoopprijs van deze laarzen zijn €94,95 en ik mag ze dus weggeven aan 1 van mijn gelukkige lezers. Daar ben ik natuurlijk super blij mee en ik wil dan ook echt dat ze bij de juiste persoon terecht komen.

Wat moet je doen om te winnen?

Laat hieronder een reactie achter voor wie jij deze laarzen in maat 21 zou willen winnen. Je maakt extra kans door een foto van het meisje in kwestie op mijn facebookpagina onder dit bericht te plaatsen of een email te sturen met de foto. 

Deze winactie loopt t/m 28 februari, op 29 februari stuur ik de winnaar per email een bericht. Zodra de winnaar heeft gereageerd komt diegene te staan op mijn winnaars pagina zodat iedereen kan zien wie wat gewonnen heeft.

Ken jij het merk Develab al?

21 reacties op “Winactie: Laarsjes van Develab

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *