Winactie: Laarsjes van Develab

Heb jij of ken jij een meisje met maat 21? En houd je van het merk develab? Dan zit je bij deze winactie goed! Natuurlijk kun je ook meedoen wanneer het meisje in kwestie nog geen maat 21 heeft en er nog in moet groeien. Want ze zijn veel te leuk om te laten gaan. Helaas heeft mijn dochter maat 22 dus zij past ze niet meer. Maar dat betekent dus wel dat ik ze weg kan geven. En wie wil nu niet zulke mooie laarzen?

Develab,94.95,PR4Kids-Develab-9495-42040_824

De originele verkoopprijs van deze laarzen zijn €94,95 en ik mag ze dus weggeven aan 1 van mijn gelukkige lezers. Daar ben ik natuurlijk super blij mee en ik wil dan ook echt dat ze bij de juiste persoon terecht komen.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Wat moet je doen om te winnen?

Laat hieronder een reactie achter voor wie jij deze laarzen in maat 21 zou willen winnen. Je maakt extra kans door een foto van het meisje in kwestie op mijn facebookpagina onder dit bericht te plaatsen of een email te sturen met de foto. 

Deze winactie loopt t/m 28 februari, op 29 februari stuur ik de winnaar per email een bericht. Zodra de winnaar heeft gereageerd komt diegene te staan op mijn winnaars pagina zodat iedereen kan zien wie wat gewonnen heeft.

Ken jij het merk Develab al?

21 reacties op “Winactie: Laarsjes van Develab

 • Het merk hebben wij regelmatig voor onze meiden! Veel plezier met deze actie! Hopelijk wordt er een mooi meisje met maat 21 erg blij van deze laarsjes!

 • Deze laarsjes vind ik echt heel stoer voor mijn dochtertje, nu bijna 14 maanden en ongeveer maat 20-21. Heel leuk voor onder rokjes en jurkjes!

 • Alicia Hofman-Voshol zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn jongste meisje! Hele leuke laarsjes, ik heb zoiets soortgelijks ook voor mijn oudste dochter. Misschien matchen ze binnenkort dan wel!:)

  Helaas laat ik de extra win kans dit keer achterwege vanwege privacy!

 • Ze zijn leuk!
  Onze dochter heeft al 26/27 maar ik doe graag mee voor het vriendinnetje van onze kleine man.
  Ze heeft Ella en wordt bijna 2.
  Ze heeft kleine voetjes en nu net 21 dus perfect.
  Ik ga snel een foto mailen 😉

 • Doe graag mee, de schoentjes zouden nog even in de kast moeten blijven maar ze zijn onwijs mooi dus ik waag mijn kans voor m’n kleine meid

 • Nancy Laurensse zegt:

  Wat een super leuke laarsjes! Ons kleine meisje is al flink aan het groeien en daar groeit ze ook zo in! Ze is nu 9 maanden en druk bezig met te leren lopen. Zodra dat eenmaal goed lukt, kunnen goede schoenen natuurlijk niet ontbreken! Wij doen graag mee!!

 • Wat een leuke laarsjes! Ik ken een heel lief meisje voor wie ik graag mee doe. Haar moeder, een goede vriendin van mij, zal hier ook zeker blij van worden!

 • Hola Nicole! Wist je dat jouw blog ook in Zuid-Amerika met veel plezier wordt gelezen?! Meestal lees ik in stilte mee, maar vandaag wil ik toch een gokje wagen! Graag zou ik de laarsjes willen winnen voor mijn dochtertje Madelief. Ze is nu 20 maanden en past binnenkort in maatje 21. Hier in Peru is het super moeilijk om mooie schoentjes te vinden.. Het ‘lakgehalte’ is hier heel groot, helaas niet mijn smaak 😉 Deze laarzen zullen Madelief geweldig staan en wat zal haar papa trots zijn op zijn hippe prinsesje! Ik stuur je zo een foto van mijn meisje.. Groetjes uit Peru, ciao!

 • Zo leuk voor Emma ! Daar zal ze heel wat op rond paraderen ! Ik heb een foto gepost op uw Facebook. 🙂

Reageren is niet mogelijk.