Winactie: Interactieve Eenhoorn

Bb_820711F_action_SR

Vanmorgen kon je al lezen over de magische eenhoorn die mijn dochtertje van Sinterklaas heeft gekregen. Ze was er echt direct weg van. Ondanks dat ze nog te klein is voor de hairextensions, is ze wel erg zorgzaam en borstelt ze de haren, aait ze de eenhoorn en knuffelt ze hem vooral erg vaak. Nu is het zo dat de Sint niet alleen een eenhoorn voor haar in de zak had zitten, maar ook voor een van jullie! Of nou ja, voor een van jullie kinderen natuurlijk. Ik mag er namelijk ook eentje weggeven!

9200000042570547_6

Kijk nou hoe leuk hij is. Met enorme lange prachtige haren waarmee je vanalles kunt doen. Zodra Fay wat ouder is zal ze ook kunnen vlechten. Er zit, naast de hairextentions, ook een zadel bij en een hoop mooie stickers. Zo kun je de eenhoorn helemaal eigen maken en het zadel is perfect gemaakt voor de Baby Born Wonderland pop zoals je ziet. Mocht je deze dus al hebben dan is dit dus de ideale match. Ja ik denk dat we (ja je leest het goed, ik speel graag mee) lang plezier van deze mooie eenhoorn gaan hebben!

Ik zal niet te lang uitweiden over  de eenhoorn maar gewoon snel tot het belangrijkste overgaan. Want geef nu toe, je komt hier om te winnen toch? En groot gelijk heb je!

Bb_820711D_Detail_SR

Wat moet je doen?

 • Laat een reactie achter met geldig, met daarin waarom jij graag de interactieve eenhoorn wint en voor wie!
 • Like mijn Facebookpagina, daar maak ik namelijk de winnaar op bekend

Het zou leuk zijn als je de winactie ook deelt op Facebook, Twitter en/of Instagram, maar dit is niet verplicht. De winactie loopt tot en met maandag 14 december 2015 00.00 uur, op 15 december maak ik de winnaar bekend.

Voor wie wil jij de eenhoorn winnen?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

39 reacties

 1. Marguerita op 8 december 2015 om 13:07

  Oh bedankt voor de tip Nicole! Dat is echt een superschattig poppenpaardje! Weet zeker dat mijn dochters hier uren mee kunnen spelen, alles met haren kammen / waar speldjes in kunnen is hier in huis een succes. En dan kunnen ook hun poppen er nog op rondrijden. En de knuffels! Ik waag graag een kansje 🙂

 2. Mila op 8 december 2015 om 13:27

  Ahh lijkt me super leuk ik waag een poging voor mijn dochtertje van 3 jaar! Zij heeft nu de baby born en met de eenhoorn is het helemaal compleet!

 3. elisabeth maria martina op 8 december 2015 om 13:29

  bijzonder origineel kerstkado voor mijn kleindochter

 4. Anna Wienen op 8 december 2015 om 13:45

  Oooh die interactieve eenhoorn is zoooo leuk! Ik zou hem graag voor Bente willen winnen.. Haar moeder heeft mij heel veel gegeven voor onze kleine die in januari geboren wordt, waardoor wij gelukkig niet zo veel zelf nieuw hebben moeten kopen.. En zo kan ik misschien iets kleins terug doen.. ?
  Op facebook heet ik Anna York

 5. Nicole op 8 december 2015 om 14:09

  Ik doe graag mee als cadeautje voor kerst voor mijn nichtje Amy, die zou deze prachtig vinden!! Uiteraard volg ik je al op alle social media.

 6. Nicole Streek op 8 december 2015 om 14:12

  Wat een ontzettend gave win actie!!!
  Deze vind mijn kleine meid zeker heel gaaf,de baby born pop kan ze ook uren mee spelen.
  Als we naar de manege gaan is ze helemaal gelukkig en wilt ze ook op paardrijden, deze gave paard zou ze zo leuk vinden!
  Wat een mooi speelgoed hebben ze tegenwoordig toch;) ouders worden ook weer kind! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje marissa!

 7. S. Hubregtse op 8 december 2015 om 14:22

  Super leuk voor m’n nichtjes! Die zijn helemaal weg van paarden. Ik nu ook 😉

 8. Christa l op 8 december 2015 om 14:22

  Deze fantastische eenhoorn is niet voor mijn dochter maar voor de dochter van een vriendin van mij. Ik wil ze met de kerst een pakketje toezenden. Hoe leuk zou het zijn als die eenhoorn aankomt. Ze heeft twee meiden van 6 en 3. Zouden ze te gek vinden. Soms moet je naar kerstgeschenk niet alles voor jezelf winnen ?

 9. Marian Zw. op 8 december 2015 om 14:30

  Ecth super schattig, dat zal onze dochter van 6 heel erg leuk vinden zo’n sint kado wat dan nog even wat later komt!

 10. Wilmaaa op 8 december 2015 om 14:34

  Ik doe heel graag mee, ik vind hem stiekem zelf ook zo leuk. Hij gaat natuurlijk naar mijn Yaartje die bijna 1 jaar word, ze zou hem vast super leuk vinden! Fb is geliked 😉

 11. Nancy Bark op 8 december 2015 om 14:43

  Voor mijn jongste dochtertje Sydney zij is een hele grote fan van baby born(als zij de reclame ziet op Nickelodeon dan roept ze ” die wil ik graag hebben van Zappcreations”) kan zij samen met haar grote zus(9 jaar) die het stiekem ook nog wel leuk vind samen spelen ..

 12. Marijke op 8 december 2015 om 15:02

  Oh wat is hij mooi. Amber zou hem best wel graag willen winnen hoor. Ik mag dan niet meer zoveel meespelen denk ik (die tijd is een beetje geweest, ze kan inmiddels zelf een beetje vlechten), maar ik denk haar broertje wel.

 13. Brenda op 8 december 2015 om 15:11

  Ik doe graag mee voor mijn dochterje van 2 die heel erg dol is op paarties (paarden) en babys (poppen). Dit zal ze helemaal geweldig vinden.

 14. Linda Smeets op 8 december 2015 om 15:11

  Ik doe graag mee voor onze kleine meid omdat ik dit een bijzonder leuk en geschikt Kerstkado voor haar vind.

 15. Alicia Hofman-Voshol op 8 december 2015 om 15:15

  Wat een super leuke eenhoorn!
  Ik doe graag mee voor mijn dochter.

 16. janske op 8 december 2015 om 15:25

  Wat is ie leuk zeg! Ik doe graag mee voor Lola 🙂 Dan kan ze nu alvast met haar paardje “lopuh, lopuh, lopuh” en kan mama alvast mooie vlechten maken 😉

  • janske op 8 december 2015 om 16:37

   Het is een eenhoorn, maar Lola noemt alles wat op een paard lijkt een paardje….hahaha

   • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 8 december 2015 om 16:50

    Oh hier hetzelfde hoor! Krijg “unicorn” maar niet aangeleerd 😛

 17. Lucianne Landernoord op 8 december 2015 om 15:31

  Doe graag mee voor onze jongste dochter. Uit een gezin met 4 kids heeft zij merendeels speelgoed door gekregen het zou leuk zijn als ze ook wat voor haar zelf zou hebben!

 18. Desire Meijer op 8 december 2015 om 16:13

  Mijn dochtertje Evi speelt heel graag in een sprookjeswereld. Zij is dan ook dol op eenhoorns, regenbogen, efljes e.d. Deze interactieve eenhoorn zal zij zeker fantastisch vinden. Ik denk dat zij hier voorlopig niet mee uitgespeeld zal raken en hier dolgraag uren lang alleen en samen met haar vriendinnetjes mee zou willen spelen.
  Natuurlijk heb ik Meisje Eigenwijsje op Facebook geliked. Ik ben fan hoor. En nu maar heel hard duimen draaien voor mijn meisje. Het lijkt mij fantastisch als zij met deze prachtige eenhoorn zou worden verrast!

 19. Colleen op 8 december 2015 om 17:10

  Ik zou graag winnen voor mijn dochtertje! Zodat haar baby born (gekocht kan gaan worden) een mooie eenhoorn heeft.

 20. Ingrid op 8 december 2015 om 17:44

  Wauw! Wat zal mijn dochter hiermee blij zijn! Ze rijd zelf ook paard. En wat is er nu mooier om dit samen te kunnen doen. Ze had van sinterklaas al de baby born gehad en is dol op eenhoorns maar helaas was deze voor de sint te duur. Wij bezoeken wekelijks de eenhoorn in efteling droomvlucht en elke x zegt ze ik wil er ook een.

 21. Cassandra op 8 december 2015 om 19:39

  Ik zou dit leuke eenhoorntje graag voor mijn dochter winnen, ik bedoel Stiekem wil ik er zelf ook graag mee spelen want wie wil er nou geen eenhoorn? Always be yourself unless you can be a unicorn toch?!

 22. Karin op 8 december 2015 om 19:54

  Wat leuk, dit vindt onze dochter van bijna drie helemaal geweldig!

 23. jolein koolske op 8 december 2015 om 21:17

  Oh wooowww wat super gaaf !!! Ik doe dolgraag mee want mijn dochters zou ik hier echt heel blij mee kunnen maken 🙂

 24. Ilse Brinkhuis op 8 december 2015 om 21:33

  Voor mijn lieve nichtje Silje van 5, die helemaal gek is van paarden. Binnenkort mag ze op paardrijles. Zou haar hier heel graag mee willen verrassen.

 25. Mamascrapelle op 8 december 2015 om 21:40

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter die gek is op paarden en eenhoorns. Ze heeft zo’n stokpaard /eenhoorn. En steeds als ik het over het paard heb wordt ik verbeterd.. nee mama dit is een eenhoorn!! (Om vervolgens op haar wipkoe hup paardje hup hiha cowgirl te spelen hahaha)

 26. Marjolein op 8 december 2015 om 22:02

  Oh, ik had ‘m al eerder gezien maar nog niks mee gedaan. Wat stom! En dat terwijl mijn middelste dochter gek is op dit soort dingen. Ik denk dat ik haar hier enorm blij mee ga maken als ik win 🙂 Heb er al mee in mijn handen gestaan in de winkel, maar vond het paardje nog aardig prijzig. Wie weet maak je mij blij 🙂

 27. Natasja op 9 december 2015 om 09:02

  Mijn dochter van 4 was een beetje teleurgesteld in de sint want ze wilde heeeel graag die interactieve eenhoorn.
  Helaas had de sint daar geen centjes voor.
  Ik zou deze heel graag willen winnen zodat ik haar snoetje wil zien met een hele grote lach als ze dit uitpakt onder de boom.
  Hier maak je dan een meisje van 4 heel blij mee.
  Ik ga heel hard duimen voor mijn dochter

  Groetjes

 28. Heleen Melchers op 9 december 2015 om 09:48

  Wat een gave eenhoorn! Ik heb 2 jongens, maar ik weet wel een meisje dat ik heel blij zou kunnen maken hiermee

 29. anja huydts op 9 december 2015 om 10:09

  Voor mn dochter gek op eenhoorns

 30. Malou op 9 december 2015 om 10:11

  Wauw, die is gaaf zeg! Ik doe graag mee 🙂 Ik had je Facebookpagina al geliked trouwens 🙂

 31. Linda Meester op 9 december 2015 om 10:25

  Ow, hoe leuk is dat voor onze drie dochtertjes. Verzot op paarden, eenhoorns, roze en haren kammen

 32. Eve Allijn op 9 december 2015 om 11:16

  Ik zou hem ontzettend graag winnen voor mijn kleine meid! 😀

 33. Tamara op 9 december 2015 om 19:30

  Jaaaaaaa ik wil deze zooooooo graag winnen voor Lauren! Hij is zo leukkkkk!

 34. Marjo op 9 december 2015 om 20:45

  Voor mijn lieve meisje rhodé die heel graag een eenhoorn wil voor haar poppie

 35. Michel Henrichs op 9 december 2015 om 21:05

  Ohhhhhhhh deze papa zou hier zijn kleine meid toch zo ontzettend blij mee maken. Ze heeft deze eenhoorn in reclames voorbij zien komen en zat echt gekluisterd aan de buis. Wat zou dit toch een verrassing zijn!

 36. Marijke I easydailyfood op 10 december 2015 om 10:17

  O wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee! Heb je Facebook geliked (Marijke Germeraad). Hopen dat mijn dochtertje de gelukkige winnaar is!

 37. henk op 12 december 2015 om 14:43

  Zo leuk voor mijn dochtertje.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje