Winactie: groot thee pakket or-tea

De laatste dinsdag van het jaar 2015. De laatste winactie van 2015. Maar wees gerust. Ook in het nieuwe jaar zullen er weer genoeg winacties online komen, al weet ik niet of ik ze wekelijks ga plaatsen en/of het ook op de dinsdagmiddag blijft. Dit keer een winactie voor alle theeleuten die het land rijk is. Of voor mensen die het leuk vinden om iets nieuws uit te proberen. Of voor mensen die hun gasten graag thee aanbieden. Of voor.. nou ja, eigenlijk voor iedereen dus wel. 

Ik ontving via Awareness Engineers een groot pakket met thee, speciaal uit China. Or-tea, of ik daar al van gehoord had? Nee eigenlijk niet, maar ik ben de flauwste niet en probeer graag verschillende theesoorten uit. Vooral zo in de koudere seizoenen, zoals de herfst en winter. Dan drink ik elke dag wel een paar koppen thee weg. Nu kreeg ik zowel thee in apart verpakte zakjes zoals je meestal hebt wanneer je thee koopt in de winkel, maar ook echt losse thee die je in een thee-ei moet doen. Er zat vooral groene thee in, maar ook witte thee. Iets wat ik eigenlijk nog nooit gedronken had.

De or-tea test
IMG_8710

Als eerste probeerde ik de Matcha fles. Daar zit er in de dop groene thee en als je hem los draait en schud dan mengt de groene thee met het water. Je drinkt het dus koud. Ik vond hem best lekker, maar het was wel veel (500ml). Ook kun je hem, eenmaal open, niet lang bewaren dus je kunt ook niet zeggen ik drink nu iets en morgen de rest. 

or-tea thee eiOok probeerde ik zowel de losse groene thee als de losse witte thee uit. De groene thee is wat losser maar beide zit goed in het ei en komen er niet uit. Ik moet zeggen dat ik de groene thee erg lekker vond, maar ook de witte thee viel niet tegen! Ook probeerde ik de losse zakjes. Ook daarin zitten gewoon echte theebladeren. Wat precies het verschil is tussen de verschillende thee kon ik niet goed opmaken, maar lekker is het wel.

Ik heb van mijn eigen pakket ook een aantal zakjes opgestuurd naar de grootste theeliefhebber die ik ken: Saskia. Ben erg benieuwd wat zij van de thee vindt.

Win een groot thee pakket van Or-Tea

winactie thee pakket or-tea

Wil jij deze echte Chinese thee nu ook proberen? Maak dan een kans om dit grote pakket te winnen.

  • Zoals jullie inmiddels wel gewend zijn dien je een reactie achter te laten hier op deze blog.
  • De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina, ik ga komend jaar een stuk strenger hierin zijn en zal dan zelf ook de winnaar niet meer benaderen wanneer diegene wint. Je hebt zelf de verantwoordelijkheid om de pagina in de gaten te houden of je bij de winnaars hoort.
  • Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na bekendmaken dan kies ik een andere winnaar uit.
  • Delen van de winactie mag en vind ik erg leuk, het resulteert echter niet in een extra winkans, dit omdat ik iedereen evenveel kans gun.

Deze winactie loopt van 29-12-2015 t/m 04-01-2016. Jij kunt dus eerste winnaar zijn op Meisje-Eigenwijsje in 2016! 

Houd jij van thee?

42 reacties op “Winactie: groot thee pakket or-tea

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *