Winactie: groot thee pakket or-tea

MG_0297

De laatste dinsdag van het jaar 2015. De laatste winactie van 2015. Maar wees gerust. Ook in het nieuwe jaar zullen er weer genoeg winacties online komen, al weet ik niet of ik ze wekelijks ga plaatsen en/of het ook op de dinsdagmiddag blijft. Dit keer een winactie voor alle theeleuten die het land rijk is. Of voor mensen die het leuk vinden om iets nieuws uit te proberen. Of voor mensen die hun gasten graag thee aanbieden. Of voor.. nou ja, eigenlijk voor iedereen dus wel. 

Ik ontving via Awareness Engineers een groot pakket met thee, speciaal uit China. Or-tea, of ik daar al van gehoord had? Nee eigenlijk niet, maar ik ben de flauwste niet en probeer graag verschillende theesoorten uit. Vooral zo in de koudere seizoenen, zoals de herfst en winter. Dan drink ik elke dag wel een paar koppen thee weg. Nu kreeg ik zowel thee in apart verpakte zakjes zoals je meestal hebt wanneer je thee koopt in de winkel, maar ook echt losse thee die je in een thee-ei moet doen. Er zat vooral groene thee in, maar ook witte thee. Iets wat ik eigenlijk nog nooit gedronken had.

De or-tea test
IMG_8710

Als eerste probeerde ik de Matcha fles. Daar zit er in de dop groene thee en als je hem los draait en schud dan mengt de groene thee met het water. Je drinkt het dus koud. Ik vond hem best lekker, maar het was wel veel (500ml). Ook kun je hem, eenmaal open, niet lang bewaren dus je kunt ook niet zeggen ik drink nu iets en morgen de rest. 

or-tea thee eiOok probeerde ik zowel de losse groene thee als de losse witte thee uit. De groene thee is wat losser maar beide zit goed in het ei en komen er niet uit. Ik moet zeggen dat ik de groene thee erg lekker vond, maar ook de witte thee viel niet tegen! Ook probeerde ik de losse zakjes. Ook daarin zitten gewoon echte theebladeren. Wat precies het verschil is tussen de verschillende thee kon ik niet goed opmaken, maar lekker is het wel.

Ik heb van mijn eigen pakket ook een aantal zakjes opgestuurd naar de grootste theeliefhebber die ik ken: Saskia. Ben erg benieuwd wat zij van de thee vindt.

Win een groot thee pakket van Or-Tea

winactie thee pakket or-tea

Wil jij deze echte Chinese thee nu ook proberen? Maak dan een kans om dit grote pakket te winnen.

 • Zoals jullie inmiddels wel gewend zijn dien je een reactie achter te laten hier op deze blog.
 • De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina, ik ga komend jaar een stuk strenger hierin zijn en zal dan zelf ook de winnaar niet meer benaderen wanneer diegene wint. Je hebt zelf de verantwoordelijkheid om de pagina in de gaten te houden of je bij de winnaars hoort.
 • Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na bekendmaken dan kies ik een andere winnaar uit.
 • Delen van de winactie mag en vind ik erg leuk, het resulteert echter niet in een extra winkans, dit omdat ik iedereen evenveel kans gun.

Deze winactie loopt van 29-12-2015 t/m 04-01-2016. Jij kunt dus eerste winnaar zijn op Meisje-Eigenwijsje in 2016! 

Houd jij van thee?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

42 reacties

 1. Nicole op 29 december 2015 om 14:03

  Wat een geweldig leuke winactie! Ik ben gék op thee, dus hier doe ik zeker aan mee :). Ik volg je al op FB en alle andere social media.

 2. Anne-Marie op 29 december 2015 om 14:36

  Als wij ergens iets gaan drinken en een thee en koffie bestellen krijg ik altijd de thee voorgeschoteld maar.. deze is voor de grote theeleut thuis: mijn man! Ik ben zelf een echte koffie verslaafde en mijn man is gek op thee, hij zal dit pakket geweldig vinden ??

 3. Herma op 29 december 2015 om 14:42

  Een kopje thee gaat er altijd wel in 🙂

 4. Marijke op 29 december 2015 om 15:00

  Ik hou van thee! Dus ik doe zeker mee! Ik vind die groene fles ook nog eens erg mooi overigens. Zit die ook in het te winnen pakket?

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 29 december 2015 om 19:47

   Ja alles wat op de foto staat zit erin als het goed is!

 5. Astrid op 29 december 2015 om 15:23

  Oh wacht, moeten we hier een bericht achterlaten via deze comment box? Ik zie dat je het commentsysteem van Facebook gebruikt maar ook je standaard commentsysteem van je blog. Voor de zekerheid dus maar twee reacties. Ik doe dus mee.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 29 december 2015 om 19:47

   Kan bij allebei.. 😉

 6. Jantine op 29 december 2015 om 15:29

  Ow, wat leuk! Ik ben een enorme theeleut, dus ik doe graag mee 😉

 7. Marjo op 29 december 2015 om 15:41

  Wauw groene en witte thee echt mijn favoriete, maar koude witte thee nooit gedronken en wil ik zeker proberen!

 8. Marian Zw. op 29 december 2015 om 16:15

  mmm lekker een kop thee! En dan maak ik bij jou nog kans op een heel pakket. Wel jammer inderdaad dat je een fles van 500 ml niet even kan bewaren. Met de zomer is dat niet zo erg, maar in de winter heb ik toch graag warme thee!

 9. Jenn op 29 december 2015 om 16:36

  Leuke actie, ik ben gek op thee! Ik doe graag mee.

 10. Nina Simplynspecial op 29 december 2015 om 18:33

  Heel leuk en groot pakket 🙂 Echter heb ik vorige week net een groot thee pakket gewonnen! Ik laat deze actie aan me voorbij gaan deze keer.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 29 december 2015 om 19:48

   Super leuk, van Kneipp?

 11. Saskia op 29 december 2015 om 19:28

  Wat een heerlijk pakket. Die zou ik ook weleens willen proberen. Altijd fijn om ’s avonds met een kopje thee op de bank onder een dekentje even bij te komen van de dag.

 12. Anita op 29 december 2015 om 19:39

  Oh met deze thee winactie doe ik graag mee 🙂 Erg benieuwd naar de Matcha fles!

 13. Janke op 29 december 2015 om 19:50

  Wat een super leuk pakket. Ik doe graag mee. Elke dag gebruik ik meerdere koppen thee dus dit pakket komt mooi van pas

  • Cynthia op 29 december 2015 om 20:17

   Ik gun hem Aan mijn lieve vriendinnetje Janken!

 14. inge van den berg op 29 december 2015 om 19:51

  een groot thee pakket van Or-Tea! Echte Chinese thee.. als theeliefhebber van diverse soorten thee, ook kruidenthee, ben ik heel benieuwd naar deze theesoorten die ik nog niet ken om samen met mijn vriendin Shanna heerlijk van een mok Chinese thee kunnen genieten.

 15. Debbie op 29 december 2015 om 20:46

  Ik ben een echte theeleut en ontdek graag nieuwe theesoorten. Ik ben ook erg nieuwsgierig naar deze!

 16. Tamara TS op 29 december 2015 om 21:19

  Wij zijn echte theeleuten en proberen graag nieuwe smaakjes en merken. Ik ben vooral benieuwd naar de koude thee. Ik doe dan ook graag mee!

 17. Gera op 29 december 2015 om 21:38

  Mmm lekker! Ik doe mee!

 18. Karin op 29 december 2015 om 22:01

  Ik doe graag mee! Thee drink ik de hele dag door.

 19. Sas op 30 december 2015 om 09:45

  Hihi. Ik ga mijn pakketje vandaag afwachten en als het wat is ga ik zeker mee doen!!!! Alleen even onthouden dat ik FB dan in de gaten hou, ik gebruik FB namelijk niet echt voor mijn blog…

  Ik ben heel benieuwd wat ik er van ga vinden, ik lus eigenlijk alle soorten thee behalve sterrenmunt en citroen..

  • Sas op 30 december 2015 om 20:07

   Ik doe mee hihi. Zou top zijn aangezien ik heb afgesproken geen thee meer te kopen. Al aantal weken mee bezig. Maar winnen is natuurlijk anders?

 20. Alexandra op 30 december 2015 om 11:07

  Ik wil ook graag meedoen. I loveeee tea!

 21. Anneroos op 31 december 2015 om 00:33

  Wat een leuke win-actie. Ik zou graag mee doen omdat ik elke dag wel meerdere koppen thee drink. Eigenlijk altijd sterrenmix thee, het lijkt me daarom wel leuk om eens iets anders uit te proberen, vooral die fles ziet er erg spannend uit. Fijne jaarwisseling alvast!

 22. Janneke op 31 december 2015 om 04:28

  Echt een theeleutje, behalve pepermuntthee. Iemand noemde mij een pepermunttheetype. Laat ik er nou net niet tegen kunnen; krijg er een droge bek van. Wat mensen al niet denken pff.
  Matcha vind ik lekker maar dan liefst met poeder maken. Of toch eens zo’n fles proberen.

 23. Linda Raaijmakers op 31 december 2015 om 05:46

  ik verras hier graag mijn moeder mee nu ze weer oma wordt 😀 alleen is dit keer mijn zus zwanger van haar eerste kindje 😀

 24. Lies op 31 december 2015 om 11:29

  Wat een heerlijk en vrolijk pakketje!! (en wat heb je trouwens een geweldig thee ei!! )
  Ik doe heel graag mee :-), ik drink de hele dag door liters thee en ben altijd op zoek naar lekkere nieuwe varianten! (zonnatura staat op dit moment met stip op 1)

 25. Marian op 31 december 2015 om 12:59

  Als echte theeleut doe ik zeker mee, ben wel benieuwd naar wat nieuwe smaakjes.

 26. Will op 31 december 2015 om 13:16

  Ik ben een enorme theeleut, dus voor elk smaakje in. Ik doe graag mee met deze lekkere winactie.
  Heb alleen geen Facebook.
  Kan ik dan wel meedoen?
  En lees ik de winnaar ook in je nieuwsbrief?

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 31 december 2015 om 13:20

   Je kan meedoen, alleen maak ik wel de winnaar bekend op Facebook. Wellicht kan iemand anders voor je kijken die dag of je naam er staat?
   En in de nieuwsbrief maak ik het niet bekend want de nieuwsbrief komt niet elke week uit. Wellicht dat er wel een overzicht in komt te staan, maar dan is het al te laat om nog te reageren… Dus bovenstaande suggestie is misschien een idee!

   • will op 1 januari 2016 om 21:42

    Ik heb niemand die voor mij kan kijken.
    Dat is dan jammer.

 27. MarliesS op 31 december 2015 om 14:14

  Ik hou heel erg van thee en drink dit de hele dag door, en koffie drink ik zelden.

 28. Fleur op 31 december 2015 om 19:27

  Ik doe graag mee! Goede voornemen is meer thee drinken!

 29. Patricia Schmitz-Heres op 1 januari 2016 om 12:18

  Ik doe heel graag mee aan deze winactie! Ik drink graag thee en wil altijd graag nieuwe smaken en dergelijke leren kennen!

 30. Sarah Nauta op 1 januari 2016 om 15:21

  Ik doe mee! Super gaaf!

 31. Anneliese op 1 januari 2016 om 16:51

  Heel erg leuk, ik doe graag mee, ben gek op thee, drinkt het heel de dag.
  Een super prijs :).

 32. Gee Ling op 2 januari 2016 om 19:49

  Ik ben ook heel erg dol op thee!
  [vooral met suiker weet dat t niet goed is maar ja ^^; ]
  Mijn broertje zit me constant te plagen waarom thee en geen water?

 33. Iris op 4 januari 2016 om 14:19

  Hmmmmm, thee, kan ik nog meedoen?

 34. Anouk Boef op 4 januari 2016 om 14:55

  Oh wauw! Op de valreep doe ik heel heel heel graag nog mee met deze geweldige winactie. Thee is hier niet aan te slepen thuis. Ik drink zeker 8 koppen per dag. Heerlijk, én… nog altijd beter dan koffie! Ik zou echt ontzettend gelukkig worden van dit pakket, een feestje! Om te vieren dat het nieuwe jaar vol ligt met nieuwe kansen en uitdagingen.

 35. Anna op 4 januari 2016 om 18:34

  Ik zou graag willen winnen want ben een echte theeleut en sta altijd open voor nieuwe smaakjes.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje