Winactie | Gepersonaliseerde slingers bij Slingershop

Wanneer je iets te vieren hebt dan denk je vrijwel als eerste aan taart, slingers en ballonnen. Je kunt natuurlijk gaan voor de standaard vlaggetjes die je in de winkels vind. Maar hoe leuk is het om een gepersonaliseerde slinger te hebben?

In verband met de geboorte van onze prachtige zoon Milo ontving ik een prachtige letterslinger van Slingershop.nl en het allerleukste is dat ik ook drie gepersonaliseerde slingers mag weggeven!

Gepersonaliseerde slingers en meer..

Zelf vind ik het altijd erg leuk om bij een verjaardag of bijvoorbeeld een gender reveal een gepersonaliseerde slinger erbij te hangen. Tot nu toe gebruikte ik altijd dezelfde zwarte letters die ik in huis heb. Maar hoeveel leuker is het wanneer je  de slinger kunt aanpassen aan het kleur thema? En denk ook eens aan je moeder die Sarah ziet of wellicht heb je een vriend die 30 wordt.

Wat ook leuk is, is om een naamslinger te maken. Voor je eigen kindje, of bijvoorbeeld als cadeau voor iemand anders. Ik weet zeker dat je dan een heel origineel cadeau in handen hebt. Ook is het leuk om een pakketje met geboorte versiering aan te schaffen zodat je het huis van de kraamvrouw kunt versieren. Of je laat een gepersonaliseerde slinger maken met de tekst “Welkom lieve Milo” (op de plaats van Milo kan dan natuurlijk de naam van het kindje komen te staan).

Waar je ook voor kiest, niets is te gek bij Slingershop. Zelfs voor allerlei andere feestartikelen kun je bij hen terecht.

Winactie

Zoals ik eerder al vermeldde mag ik ter ere van de geboorte van Milo drie gepersonaliseerde slingers weggeven aan mijn lieve lezers. Mijn man en ik zijn zo ontzettend blij met alle lieve felicitatiewensen. Maar ook met alle lieve berichtjes die we ontvangen hebben in verband met het ziek zijn van Milo. Duizend maal dank hiervoor, dit geeft ons kracht!

Hoe maak je kans?

Door heel simpelweg een lief/leuk/aardig/mooi en vooral origineel berichtje hieronder achter te laten. Dus geen standaard gedichtjes of berichtjes (die ik al bij andere bloggers heb gelezen) aub.

Het liken van mijn Facebookpagina en/of Instagram wordt zeker gewaardeerd maar geeft geen extra kans.

17 reacties op “Winactie | Gepersonaliseerde slingers bij Slingershop

 • Ik doe heel graag mee voor een lief vriendinnetje die in verwachting is van haar eerste kindje geheel onverwachts… zij zou dit zeker heel gaaf vinden om straks de geboorte te kunnen vieren ☺️☺️

  Facebook: An Na

 • Wat een mooie winactie rondom de geboorte van Milo. Ik hoop dat jullie goed begeleidt worden met hem.

  In september ben ik zelf uitgeteld van onze 2e prinses en we maken hier graag kans op. Lijkt me erg leuk om deze slinger voor alle gelegenheden te gebruiken. Eerst met de geboorte en dan voor de verjaardagen. Een cadeau wat een leven lang meegaat 🙂

 • Mijn ogen werden gelijk getrokken naar de aankondiging van deze winactie. Mijn zoontje heet Lucas en wordt volgend jaar februari 1 jaar! Toevallig?. Alleen zou ik dan wel de slinger zonder 1 jaar het leukste vinden. Want dan ik hem elk jaar ophangen!

 • We vinden die slinger zoo gaaf dat we dit berichtje nu wel 100 keer over getypt hebbben?…. want ja.. hoe schrijf je nou een super orgineel lief berichtje zonder dat het te slijmerig word of te sappig!
  Mijn oudste dochter word nu in augustus alweer 2 jaar dus zoals elke moeder gaat zeggen, wij willen hem winnen!!! Haha
  We volgen jullie al heel lang en lezen elke ochtend ( in Spanje) jullie blog!
  Een hele dikke kus van een fan uit Spanje!
  X x x

 • O Nee, origineel ben ik niet zo goed in vrees ik… Ik zou er in ieder geval graag een willen winnen voor Emmi, want om nou “hoera Aukje is jarig” op te hangen op Emmi haar verjaardag staat ook zo vreemd 😉 Dus haar eigen slinger is welkom!

 • Oh wat leuk!! Onze Nena wordt 7-7-2017 alweer 2 jaar en een leuke verjaardagsslinger kan daarbij niet ontbreken! ?

 • wat zijn ze leuk he! Ik heb hem ook voor Coco’s (en Lola’s) verjaardag! Ik kan niet wachten om hem op te hangen.

 • Geen feest zonder slinger! De boel vers(t)ieren doet ons lachebekkie wel 😉 Alle gekheid op een stokje, ik maak haar verjaardag gewoon graag nog mooier.

 • Wij willen heel graag een naamslinger innen…
  Door deze winactie te winnen…
  Cinna wordt in februari 1 jaar…
  Maar zonder slinger is dat ook een beetje raar….
  Deze slingers vinden wij mooi en fijn….
  Daarom zou winnen een echt leuk cadeautje zijn….

 • Mijn lieve ventje wordt in september 4, wat een mijlpaal! Hij is ontzettend bezig met letters en cijfers en hij ‘schrijft’ al vaak zijn naam (strepen en rondjes op papier, zo schattig ook al lijkt het nergens op). Ik weet zeker dat hij een slinger helemaal van hem echt geweldig zou vinden, zeker nu over een tijdje zijn leven overhoop wordt gehaald door de komst van een broertje of zusje 🙂

 • Wat super leuk! Onze lieve knul Quinn heeft nog geen mooie slinger, dus die is heel erg welkom! Over 4 maandjes vieren we zijn eerste verjaardag al… aaah!

 • RianneWeerd zegt:

  Wat een leuke slingers! En wat een keuze! Over een paar weken zijn mijn schoonouders 50 jaar getrouwd, ik zou het heel leuk vinden om een slinger voor hun te maken, zodat deze op het feest opgehangen kan worden, en later ook in hun huis

 • Superleuk! Ik win graag zo’n mooie gepersonaliseerde slinger voor Björn die begin Augustus 5 wordt 🙂 Omdat ik nu al weet wat zijn reactie zal zijn: hadden ze geen o met puntjes mama? 🙂

 • ilsiee prins zegt:

  Wat leuk zeg! Heb ze al eens eerder voorbij zien komen….
  & het zal fantastisch zijn een mooie slinger te mogen winnen…. 3 op rij in juli..
  18, 23 & 24 juli zijn de kids en ik jarig… 😉 Zal leuk zijn de boel wat op te vrolijken met zo’n mooie slinger!
  Wij doen mee!
  Groetje Ilsiee

 • Wat superleuk zeg. Lekker vrolijk ook zo’n mooie slinger. Ik twijfel alleen voor wie te gebruiken…. mss op 1 of andere manier voor beide kids te gebruiken; ze zijn net na elkaar jarig dus de slingers blijven meestal gewoon hangen!

 • Lynn Mahieu zegt:

  Wat een mooi en schattig ventje hebben jullie toch! Hopelijk is ondertussen alles weer goed met hem en kunnen jullie nu genieten van het mooie gezinnetje dat jullie hebben! Ik doe graag mee voor een geboorteslinger met de naam van onze buikbaby. Zo zal iedereen weten dat onze kleine spruit geboren is! ^^

 • Claudia Diependaal zegt:

  Ik doe heel erg graag mee! Het zou super zijn om de gelukkige winnaar te mogen zijn.

Reageren is niet mogelijk.