Winactie: foto op glas

foto-op-glas

Bij ons in huis hangt er overal wel een foto op canvas, foto’s op linnen en ik heb ook wel eens een foto op aluminium laten afdrukken. Maar nog nooit had ik een foto laten bedrukken op glas. Dat is ook iets waarvan ik eigenlijk dacht dat het niet kon. Tenminste niet op een manier waarbij ik zelf ook tevreden was met het resultaat. Maar het kan! En het kan zelfs enorm mooi. 

Ik bestelde een foto op glas en niet veel later kreeg ik een groot dun pakketje via de pakketbezorger. Ik had even niet meer in de gaten dat het mijn bestelde foto zou zijn, maar er stond heel duidelijk op dat het breekbaar was dus ik kreeg al een vermoeden. Bij het uitpakken merkte ik als eerste op hoe goed het verpakt was. foto op glaslandOok ontdekte ik het ophangsysteem waarvoor ik had gekozen (je kunt uit verschillende systemen kiezen) en zag dat dit ook heel slim was verpakt.

Foto op glas

Ik koos dit keer overigens voor een vierkante foto omdat ik hem boven de haard wil hangen en daar momenteel ook een vierkante canvas hangt. Deze is echter van Fay toen ze 6 maanden oud was, tijd dus voor een nieuwe foto. foto op glas

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en had niet verwacht dat een foto zo mooi kon zijn op glas. Omdat ik zo tevreden ben vind ik het nóg leuker om deze gave winactie met jullie te doen. Wellicht te laat om met Sinterklaas te geven, maar kerst komt er ook nog aan.

De winactie

Ik mag van Foto op glasland ook aan één van jullie een foto op glas weggeven! Het formaat is 60×40 of een vergelijkbaar formaat/prijs. Heb je dus nog een hele mooie foto die je echt vergroot ergens op wilt hangen in je huis? Of misschien wil je wel een mooie foto cadeau doen aan familie of vrienden? Nu is je kans!

Wat moet je doen? 

 • Laat een reactie achter met geldig, met daarin waarom jij graag een foto op glas wint
 • Like mijn Facebookpagina, daar maak ik namelijk de winnaar op bekend
 • Wanneer je wilt.. laat dan op Facebook ook een foto achter die je afgedrukt zou willen hebben

Het zou leuk zijn als je de winactie ook deelt op Facebook, Twitter en/of Instagram, maar dit is niet verplicht. De winactie loopt tot en met maandag 7 december 2015 00.00 uur, op 8 december maak ik de winnaar bekend.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

23 reacties

 1. Charlotte op 1 december 2015 om 13:08

  Mooie foto heb je ervoor uitgekozen!

 2. Bep H op 1 december 2015 om 13:20

  ik word voor de 1e keer oma, dus als mijn kleinkind is geboren zou ik er graag een foto met de ouders laten maken en laten afdrukken

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 1 december 2015 om 15:06

   Dat is een leuk idee zeg!

 3. S. Hubregtse op 1 december 2015 om 13:29

  Ik zeg t maar eerlijk: wij hebben een spiegel aan de muur, al jaaaaaren, en die ben ik zo ontzettend beu. Ik kijk liever naar m’n 2 kindjes….

 4. Nancy op 1 december 2015 om 15:17

  Ooooooo dat zou ik heel graag willen! We hebben gelukkig de newborn shoot wat later dan gepland door kunnen laten gaan, maar nu nog zo’n mooie foto aan de muur! Helaas is dat er vanwege de problemen met mijn gezondheid (door de Hellp) nog steeds niet van gekomen. En onze kleine meid verdient echt wel een mooi plekje aan de muur. Zou mooi passen bij de vorige challenge, iets voor jezelf 😉

 5. Kimberley op 1 december 2015 om 16:45

  Wat leuk! Ik doe mee, want ik heb nog geen enkel lijstje of canvas hangen in huis. Heb er nog helemaal geen tijd voor gehad en dat vind ik eigenlijk onwijs jammer! Ik volgde je via Facebook allangggg 😉

 6. Linda Smeets op 1 december 2015 om 17:13

  Wat leuk! Wij zijn nog bezig met het inrichten van ons nieuwe huis en ik zou het prachtig vinden om een foto van onze dochter op glas aan de muur in de woonkamer te hebben hangen.

 7. patricia op 1 december 2015 om 17:53

  Ja ik maak graag kans! Ik wil mijn collega verrassen met een mooie foto van ons met ons pas overleden collega. Lijkt me een heel mooi.

 8. Jess op 1 december 2015 om 17:55

  Hier moet ik niet over nadenken. Het zou een foto zijn van ons meisje. Toen ze een dag oud was is de opa (fotograaf) foto’s komen nemen. Die zou ik echt graag in het groot hebben. Heb er van de week ng over zitten denken. 🙂

 9. Nynke B op 1 december 2015 om 18:50

  Afgelopen zomer was ik in Zuid-Afrika, een hele bijzondere vakantie en daar zou ik graag een bijzondere herinnering van af willen laten drukken.

 10. Marian Zw. op 1 december 2015 om 19:28

  Komende kerst zijn alle kinderen weer eens thuis. Dat is in een samengestelt gezin niet zo eenvoudig. En zeker niet met pubers. Dus deze kerst wil ik een foto maken met iedereen erop. Die krijgt dan een prachtig plekje in ons huis. En zeker als ik de kans krijg een van deze foto’s af te drukken op glas! Hoe bijzonder is dat

 11. Marijke op 1 december 2015 om 19:41

  Ik wil hem winnen om aan mijn man cadeau te geven voor zijn 40ste verjaardag. Welke foto weet ik nog niet. In elk geval staan de kinderen erop. Misschien moet ik de foto nog maken met ze. Want hij moet wel speciaal worden natuurlijk

 12. Lilly op 1 december 2015 om 21:20

  Super leuk! Ik zou een foto van onze katten willen. Die verdienen ook een plekje aan de muur!

 13. Alicia op 1 december 2015 om 22:03

  Ik doe graag mee! Ik weet zeker dat mijn man heel gelukkig wordt van een foto van onze dochters aan de muur. Hij vind onze muren namelijk nogal kaal (hangt ook niks haha)..

  Heb de actie geretweed op Twitter, foto op Facebook laat ik even achterwege. Hou mijn kindjes zoveel mogelijk van internet.

 14. corinne de graaf op 2 december 2015 om 12:09

  Ik zou een foto van mijn kinderen erop af laten drukken voor opgehangen in de kamer.Er hangen nu nog baby foto’s van mijn kinderen maar ze zijn inmiddels wat groter.

 15. Jolein koolske op 2 december 2015 om 14:19

  Oh wat super leuk !!!! Ik doe dolgraag mee voor een foto van mijn knappe beauty’s. Mijn dochters zijn echt onze grootste trots en dat pronken we in huis dan ook graag mee

 16. Alexandra op 2 december 2015 om 14:43

  Super leuke winactie! Ik wil graag mijn zoontje aan de muur hangen (hihi niet letterlijk natuurlijk)

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 2 december 2015 om 14:45

   Nee niet letterlijk? Nou hier plak ik haar wel af en toe graag achter het behang.. Is bijna hetzelfde toch 😉

   • Alexandra op 2 december 2015 om 22:07

    Haha nee hij is nog niet oud genoeg gelukkig! Maar ik heb nog wel een stuk of 20 kleuters die af en toe een rolletje behang kunnen gebruiken ?

 17. janske op 2 december 2015 om 14:56

  Wat een leuke winactie en wat heb je een mooie foto van Fay gekozen! Ik zou graag een foto van Lola laten afdrukken op glas voor haar opa en oma die altijd voor haar en ons klaarstaan en iedere week op haar komen oppassen. Ik post de foto op je Facebookpagina 🙂

 18. Iris op 3 december 2015 om 08:44

  Wauw, wat een mooie foto! Wij gaan in het voorjaar verhuizen en zo’n foto zou natuurlijk geweldig zijn voor ons nieuwe huis!

 19. Linda op 4 december 2015 om 08:10

  Hey dat is gaaf!! ik doe heel graag mee, lijkt me enorm tof om een mooie foto van Ivy op te hangen op glas!

 20. Nathalie op 6 december 2015 om 20:26

  Prachtige foto!
  Een foto op glas… ik had niet verwacht dat die zo mooi en duidelijk zou zijn!

  Ik doe graag mee met de winactie, wie weet!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje