Winactie: De Grinch filmpakket inclusief vrijkaartjes

Op 29 november gaat de komische animatiefilm De Grinch in première. Dit bekende kerstverhaal van Dr. Seuss vertelt over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst. Dit herkenbare verhaal over de magie van kerst is zowel grappig als hartverwarmend en een visueel feestje.

De Grinch is de achtste animatiefilm van Illumination en Universal Pictures, de makers van o.a. de Verschrikkelijke Ikke films, Minions, Huisdiergeheimen en Sing.

Trailer De Grinch

Winactie De Grinch filmpakket

Ik mag maar liefst DRIE filmpakketten weggeven bestaande uit 2 vrijkaartjes, een schrijfsetje en een lunchbox.

Wat moet je doen om kans te maken?

 1. Laat een reactie onder de blog of op Facebook achter. Doe je dit op Facebook dan is het tof wanneer je ook anderen tagt.
 2. Vertel waarom jij wilt winnen en voor wie.

De actie loopt tot en met 27 november 2018. De winnaars zijn Nynke Boer, Laura en Kim Coenen! (klik hier voor de winactie voorwaarden)

30 reacties op “Winactie: De Grinch filmpakket inclusief vrijkaartjes

 • Ik doe graag mee voor papa en Mees.
  Laatste keer is mama en Amber geweest.., dus nu mogen de mannen!

 • Ik doe graag mee voor mijn middelste jongen! Hij zou dit super leuk vinden denk ik om naartoe te gaan! Fingers crossed ????????

 • elisabeth maria martina zegt:

  naar de film altijd feest en naar deze zijn mijn kleindochters nog niet geweest
  verras hen maar, ze hebben vast geen enkel bezwaar #duimenmaar

 • Viv Schobben zegt:

  Super leuk voor de kids! Gisteren met onze boy en zijn vriendje naar de Sinterklaasfilm geweest en daar kwam deze ook ter sprake. Ze hebben samen een tijdje voor de poster gestaan en daarna ook nog de trailer gezien. Beide dol enthousiast “Mogen we daar ook heen, pleaseeeeee?” Deze mama waagt een kansje in de hoop ze te mogen verrassen.

 • Heerlijk pakket voor mijn dochter die niet kan wachten om deze film te gaan kijken in de bioscoop na het zien van de trailer op tv, heerlijk dagje weg samen en genieten van dit top pakket!

 • Ik doe graag mee. Ik zou samen met mijn man en twee oudste kinderen gaan. We vinden de Grinch erg leuk en zijn benieuwd naar deze versie.

 • Ilse Brinkhuis zegt:

  De kleinkinderen vinden deze film vast helemaal te gek. Zou leuk zijn hen hiermee te mogen verrassen

 • Claudia Diependaal zegt:

  Hoi hoi,

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor de kleinkinderen. Zo fijn samen naar de bios. Gisteren nog naar de vlucht door de lucht geweest met de oudste! Hij genoot echt. Is voor hem de laatste keer dat hij nog in Sinterklaas geloofd! Hij zei al bij de voorstudies daar hadden we ook heen gekund. Ik zeg nee hoor die draait nog niet ????

  Groetjes Claudia!

 • Mijn zoontje zou hier heel graag met zn vriendje heen willen. Hij heeft een pittige periode achter de rug dus ik zou het hem zo gunnen!

 • Leuk! Toen ik met peuter laatst voor het eerst in de.bioscoop was, zagen we de trailer van deze film. Peuter zei toen spontaan dat hij deze ook wel wilde zien. En het trommeltje komt ook van pas als hij over een poosje voor het eerst naar school mag. Ik maak dus graag kans!

 • Dat lijkt me nou echt een leuke film voor in de kerstvakantie met mijn gezin! Dolgraag dus voor mijn meiden Elisa en Hannah, niet omdat het moet maar omdat het kan!????

 • Vandaag waren we met de kleinkinderen naar de Sinterklaasfilm geweest en toen zagen de kindjes in de bioscoop overal posters en grote afbeeldingen van de Grinch. Ze vonden hem superleuk dus hoe leuk zou het wel niet voor ze zijn wanneer ze nu een filmpakket van deze “held”zouden winnen.

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) zegt:

  Lijkt mij een hele leuke film om samen met mijn meiden te kijken. The Grinch met Jim Carrey staat standaard op ons kerstfilm kijk lijstje om in de kerststemming te komen. Dus deze kunnen we eigenlijk niet missen ????

 • Sonja Hubregtse zegt:

  Oh super om zo al in de kerststemming te komen. Ik doe graag mee…de kids zouden het super vinden !

 • Leuk! Gisteren mocht onze Jarno kiezen wat hij wil doen met papa als ik en elise naar een modeshow voor communiekleding gaan en zijn reactie was: naar de film. toen ze gingen kijken welke films er draaide viel zijn keus op de grinch dus hoe leuk als ik ze kan verrassen hiermee zodat Jarno en papa een leuke dag hebben als ik samen met elise communiekleren ga uitzoeken.

 • Anneliese de Waal zegt:

  Ik doe graag mee voor de kinderen, zullen ze helemaal geweldig vinden.
  Lijk me een erg leuke film voor de kinderen 🙂

  Groetjes Anneliese

 • Albertine van Veldhuizen zegt:

  Ik doe mee omdat mijn dochters graag met hun vriendinnen willen gaan…omdat ze illumination-fans zijn ????

 • Bij ons gaan de films de ronde. Eerst zelf dan de zussen en daarna naar de dagopvang. Zo heeft iedereen er plezier aan. En doe ik graag mee aan de winactie voor deze super leuke film.

Reageren is niet mogelijk.