Winactie: De club van Sinterklaas & de verdwenen schoentjes

Ik heb vandaag een enorm leuke winactie voor jullie in petto! Op 14 oktober komt namelijk de nieuwe Sinterklaasfilm in de bioscoop en daarvan mag ik twee keer 2 vrijkaartjes weggeven! Sinterklaas leeft in ons gezin enorm. Vorig jaar, toen Fay nog geen jaar was vierden we het al samen en het jaar ervoor deden we aan surprise. Ik ben zelf enorm fan van de goedheiligman en zijn pieten en daarom dus extra blij dat ik dit voor jullie heb kunnen regelen.

De club van Sinterklaas

Elk jaar komt Sinterklaas met zijn pakjesboot 12 naar Nederland. Samen met zijn paard Amerigo en de Pieten brengt hij cadeautjes en snoepgoed langs bij lieve kinderen. Maar elk jaar gebeurd er wel iets waardoor het feest misschien niet door gaat. Kwaadaardige schurken proberen het feest te verpesten of Pieten raken de weg kwijt! Gelukkig zorgt de club van Sinterklaas er altijd voor dat het feest toch door kan gaan! Van de club van Sinterklaas komt er elk jaar een serie van op tv, samen met het Sinterklaasjournaal. Ook komt er een film uit in de bioscoop en is er een theatervoorstelling.

Nieuwste film

DCVS_70X100 DEF

Bol AlgemeenBol Algemeen

De nieuwste film heet: De club van Sinterklaas & de verdwenen schoentjes. En als ik de trailer mag geloven is het weer een spannende film met een schurk, twee Moepies en kinderen die nog maar 1 schoentje hebben! Ben benieuwd hoe dat gaat aflopen!

Winactie

Jullie willen nu natuurlijk allemaal direct naar de bioscoop met de kinderen om de film te kijken, groot gelijk! Echter zul je toch nog even geduld moeten hebben want de film draait pas vanaf 14 oktober in de bioscopen. Wel kun je alvast kaartjes winnen voor deze film! Ik mag maar liefst twee winnaars blij maken met 2 vrijkaarten.

Meedoen is heel simpel. Je laat een reactie achter op dit artikel met daarin voor wie jij de kaartjes zou willen winnen. Natuurlijk wel met een geldig emailadres zodat ik contact met je op kan nemen. Wil je extra kans maken? Dan zou ik het leuk vinden als je mijn Facebookpagina liked en de winactie deelt! De twee winnaars krijgen op 13 oktober bericht via de email.

Voor wie doe jij mee?

45 reacties op “Winactie: De club van Sinterklaas & de verdwenen schoentjes

 • Wat ontzettend leuk! Ons manneke wil zo graag naar de nieuwe Sinterklaas film! Hij is al helemaal in de stemming en geregeld staat er al een Sinterklaas film of afleveringen van de Club van Sinterklaas op haha. Het is ook een super leuke en gezellig tijd!

  Wat is er nu leuker dan te genieten van zijn glimmende oogjes zodra we de bios binnen stappen en te zien hoe hij geniet. Zo vaak komt een 4 jarige (bijna 5) niet in de bioscoop. Genieten met een hoofdletter G!

 • ooo wat een geweldige actie, ook hier leeft de sinterklaasperiode alweer op. de speelgoedboeken druppelen binnen en de lijstjes worden gemaakt. Dus hoe geweldig zou het zijn als ik jonathan en rhodé kan verassen met deze te gekke filmkaartjes!

 • Mijn dochtertje van 3,5 zou dit super leuk vinden! Momenteel zit ik helaas thuis vanwege een zwangerschap die wat anders dan verwacht verloopt, en het zou super zijn als ik mijn kleine meid hier mee naar toe kan nemen voor we haar kleine broertje eind december mogen verwelkomen!

 • Linda Franchi zegt:

  Zo leuk, mijn twee zoontjes 4 en 5 jaar hebben de speelgoedboeken ook ontdekt en zijn nu al lijstjes aan het maken, nou ja aankruisen hahaha deze sinterklaas moet wel heel veel centjes hebben dit jaar hahaha
  Maar naar de bios zou echt een hele grote verrassing zijn voor ze ik doe graag mee!

 • Ik doe heel graag mee. Sam vind het maar raar dat er nu al pepernoten enz in de winkel liggen het is toch nog lang geen sinterklaas mam.. Omdat er geen datum aan vast zit en ik dus ook later met hem zou kunnen doe ik heel graag mee.. Leuke actie

 • Ik.zou ze dolgraag willen winnen voor mijn man en dochter! Zij gaan nu al 2 jaar op rij saampjes naar de Sinterklaas film, echt “hun” uitstapje van het jaar! Mijn.meisje kan niet wachten tot de film uit komt ?

 • Ik doe graag mee! Dit jaar waarschijnlijk het laatste jaar van het grote geheim dus ik zou graag nog 1x met al mijn mannen willen genieten van de magie die de Sint en pieten met zich mee brengen.

 • Melissa Souidy zegt:

  Vorig jaar was onze kleine meid 2. Toen zijn we ook naar de bioscoop geweest. Ze vond de film zo leuk. Ze heeft het er zo leuk gehad dat ze het er nu nog over heeft.

 • Jaaaaaaaaaa!! dit zou echt geweldig zijn voor mijn dochtertje! Die heeft het nu al dag in, dag uit over sinterklaas… ze kan niet wachten tot 5 december 😀 Ze wil echt dolgraag naar de nieuwe film.. hopelijk mag ik haar onwijs verrassen! SPANNEND! FINGERS CROSSED…. p.s: natuurlijk ook op fb meegedaan 😀

 • Oh wat leuk zeg! Laurens is nog te klein, maar ik doe heel graag mee voor de dochter van mijn vriendin, die onlangs grote zus is geworden van 2 broertjes. Een drukke boel in huis en daarom verdient ze het om lekker alleen met mama of oma naar de film te gaan!

 • Maria Scheffer zegt:

  Graag doe ik mee voor mijn tante en nichtje. Met een laag inkomen valt de bios niet onder een dagje gezelligheid maar onder een (te) dure uitgave. En moet mijn nichtje vaak wachten tot de film die ze wilt zien (jaren later) op tv komt. Wanneer deze film op tv uitkomt zal haar geloof veel minder zijn denk ik. Daarom hoop ik dat ze nu nog mag genieten van haar beste vrienden in de bioscoop.

 • ik doe mee! De kaartjes zouden goed van pas komen voor de moeder en zoondates waar ik onlangs mee begonnen ben. Naar deze film zou ik met m’n oudste zoon Ewan gaan. Leuke actie 🙂

 • Mijn zoontje van 3 jaar wil heel graag een x naar de film van Sinterklaas. De hele week hoor ik: vandaag gaan er naar de bioscoop. Maar we hebben nog twee Kids die allebei nog geloven (net 5 en net 7 jaar. Dus dat wordt een familieuitje. Gezellig met zn allen naar de bios. Die vrijkaartjes zouden geweldig zijn.

 • Leuk, ik doe mee voor mijn broertje (Syndroom van Down)! Hij mag dan wel 24 zijn, maar hij vindt dit nog steeds prachtig!

 • Ja ik doe graag mee! Voor mijn dochter van 10, die elk jaar nog steeds naar de sinterklaasfilms wil. Stiekem vind ik ze zelf ook leuk!

 • Ik zou graag mijn zoontje en dochtertje mee willen nemen zouden ze fantastisch vinden en ik stiekem ook

 • wendy van lier zegt:

  Zeker in deze dure crisistijden, moet ik nog steeds in mijn uitgaven snijden, maar win ik voor mijn 2 boefjes, gratis tickets in de vorm van een cadeau, dan scheelt dat 0 euro voor mijn o zo lage banksaldo!!!1 (en nu maar duimen…)

 • Leuke actie!! Graag doe ik mee voor mijn 2 meiden, ze kunnen niet wachten tot de leuke en spannende tijd weer aanbreekt van Sinterklaas 🙂

  Groetjes Natalie

 • Karin van der Lee zegt:

  Lijkt mij leuk om met onze jongste dochter naar de film van De Club van Sinterklaas te gaan!!

 • Als chauffeur bij DHL ben ik vaak lange dagen van huis. De kinderen liggen dan ook meestal al te slapen als ik thuis kom. De weekenden zijn voor mij daarom extra speciaal en probeer ik zoveel mogelijk tijd met mijn gezin door te brengen.

  We gaan regelmatig lekker uitwaaien langs het strand of maken een heerlijke boswandeling. Bij minder mooi weer houden we een gezellige spelletjesmiddag of gaan we iets lekkers bakken. Ook vinden we het heerlijk om lekker knus op de bank een gezellige familiefilm met zijn viertjes te kijken.

  Het zou mij natuurlijk fantastisch lijken om samen met mijn dochtertje naar deze ontzettend leuke Sinterklaasfilm te gaan!

 • Graag zou ik er met Floortje heen gaan….de derde van onze 4 dochters….
  Ze is 7 jaar en dit kan maar zo het laatste jaar zijn dat ze gelooft….. En dan moet ze (net als haar 2 grote zussen) “meejokken” voor onze jongste dame van 4 jaar…
  Dus even alleen met Floor op pad…een speciaal moeder dochter momentje zonder haar andere zussen, dat zou wel een bijzondere herinnering voor haar kunnen worden… 😉

 • Ik deel voor een extra kans (melissa.vanstipdonkmaas) zodat ik mijn vierjarige dochter voor ons moeder-dochter uitje kan verrassen met deze film. Het is door omstandigheden alweer een jaar geleden dat we ons uitje hebben gedaan en aangezien ze films leuk vindt en daarnaast een echt uitje naar de bios en ook nog m.b.t. Sinterklaas: dat belooft weer een leuke dag samen te worden.

 • Ik zou dolgraag voor mijn dochtertje Evi en mijzelf een kaartje voor de bioscoopfilm: De club van Sinterklaas & de verdwenen schoentjes, willen winnen. Het lijkt mij geweldig leuk om samen met mijn meisje van deze leuke film te genieten en er een gezellige meiden-middag van te maken! Natuurlijk heb ik de Facebookpagina van Meisje eigenwijsje geliked!

 • Sonja Hubregtse zegt:

  Wij, Robin en Bas, zouden graag van de nieuwe Sint film gaan genieten,
  Daarom laten we deze kans niet schieten.
  Het gaat over slechterik Kornee,
  Die neemt alle kadootjes uit de schoentjes mee…
  Met Moepies verdwijnen ze stuk voor stuk,
  Want als kind had Kornee minder geluk.
  Hij heeft nooit een kadootje gehad,
  En was het nu toch echt enorm zat.
  Dan opeens zijn ook de schoentjes weg,
  De pieten krijgen de schuld; wat een pech…
  Het worden dus spannende avonturen,
  Die van ons wel lang mogen gaan duren.
  Hopelijk loopt het toch nog goed af,
  En loopt het paard van de Sint weer vrolijk in draf.
  Wij zouden deze film graag in de bios kijken,
  of de kadootjes en schoentjes terug komen moet nog blijken…

 • Ik pas elke donderdag na school op de tweeling van mijn zus, en ik zou het super leuk vinden om ze hiermee te verrassen!!! Ze gingen vorige week al helemaal los op de speelgoedboeken en beginnen al zenuwachtig te worden ?. Ik zou het heel leuk vinden om ze hiermee naar toe te nemen en er een super gezellig uitje van te maken!

 • Ik doe graag mee voor mijn man en onze oudste dochter. Hoe leuk om met deze donkere dagen haar eerste bioscoop uitstapje te maken!

Reageren is niet mogelijk.