Winactie: Bratz #selfiesnaps pop!

Daar is hij dan! De allereerste winactie van deze week. De eerste in de rij van maar liefst vier winacties! Ik vind het echt heel erg leuk om jullie blij te kunnen maken met allerlei gave dingen. Dus ik heb echt mijn best gedaan om de leukste winacties op poten te zetten. Ik voel me zelfs een klein beetje Sinterklaas nu ik elke dag iets weg mag geven. Wellicht ook een tip voor de ouders die meedoen, datgene wat je wint bewaren voor tegen die tijd…

En hoe kun je nu beter starten dan met één van de poppen uit de allernieuwste collectie van Bratz?! Zoals ik vanmiddag in het artikel over Fay’s eerste persevent al vertelde lanceert MGA entertainment vandaag de allernieuwste collecties met verschillende thema’s. Waaronder het thema #SelfieSnaps! De poppen van Bratz hebben mijn hart al gestolen en ook die van mijn kleine meid. Het is dat zij er zelf nog te klein voor is want officieel is het voor 5+ vanwege de kleine dingetjes die erbij zitten. Maar ik denk dat Fay over een jaar of 2 wel haar eerste pop krijgt. (Overigens heb ik die pop al aangezien hij in de goodiebag zat na het persevent, bedankt!)

#selfiesnaps

Bol AlgemeenBol Algemeen

 

Deze collectie vind ik persoonlijk echt helemaal super en vooral.. van deze tijd! Want dit hoort ook gewoon bij de huidige maatschappij. Ook zoals de poppen eruit zien. Allemaal hun eigen stijl qua kleding, maar ook haren. Ze lijken in niets op elkaar, zoals je dat ook ziet om je heen. Bij deze collectie horen niet alleen de 4 ‘meiden’ maar ook een Photo Booth, hij is zo gemaakt dat je echt foto’s kunt maken, met je telefoon! Booth

De winactie!

Zoals ik al aangaf kun je dus 1 van de vier poppen winnen. Welke pop je wint is voor zowel jou als mij een verrassing. Maar ze zijn allemaal leuk, dus dat scheelt. Bij de pop zitten ook allerlei accessoires die je kunt gebruiken voor de selfies.

Wat moet je doen?

Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achterlaten onder dit artikel met daarbij een geldig email adres. Ik neem namelijk zodra de winactie voorbij is per email contact met de winnaar op.
Deze winactie loopt tot en met zondag 6 september 2015.

Morgen komt er weer een winactie online om 17uur. Kom dus gerust terug, je mag namelijk met elke winactie meedoen!

testafbeelding

32 reacties op “Winactie: Bratz #selfiesnaps pop!

Reageren is niet mogelijk.