Winactie: Bratz #selfiesnaps pop!

536895-Bratz-SelfieSnaps-Doll-Asst-xs

Daar is hij dan! De allereerste winactie van deze week. De eerste in de rij van maar liefst vier winacties! Ik vind het echt heel erg leuk om jullie blij te kunnen maken met allerlei gave dingen. Dus ik heb echt mijn best gedaan om de leukste winacties op poten te zetten. Ik voel me zelfs een klein beetje Sinterklaas nu ik elke dag iets weg mag geven. Wellicht ook een tip voor de ouders die meedoen, datgene wat je wint bewaren voor tegen die tijd…

En hoe kun je nu beter starten dan met één van de poppen uit de allernieuwste collectie van Bratz?! Zoals ik vanmiddag in het artikel over Fay’s eerste persevent al vertelde lanceert MGA entertainment vandaag de allernieuwste collecties met verschillende thema’s. Waaronder het thema #SelfieSnaps! De poppen van Bratz hebben mijn hart al gestolen en ook die van mijn kleine meid. Het is dat zij er zelf nog te klein voor is want officieel is het voor 5+ vanwege de kleine dingetjes die erbij zitten. Maar ik denk dat Fay over een jaar of 2 wel haar eerste pop krijgt. (Overigens heb ik die pop al aangezien hij in de goodiebag zat na het persevent, bedankt!)

#selfiesnaps

 

Deze collectie vind ik persoonlijk echt helemaal super en vooral.. van deze tijd! Want dit hoort ook gewoon bij de huidige maatschappij. Ook zoals de poppen eruit zien. Allemaal hun eigen stijl qua kleding, maar ook haren. Ze lijken in niets op elkaar, zoals je dat ook ziet om je heen. Bij deze collectie horen niet alleen de 4 ‘meiden’ maar ook een Photo Booth, hij is zo gemaakt dat je echt foto’s kunt maken, met je telefoon! Booth

De winactie!

Zoals ik al aangaf kun je dus 1 van de vier poppen winnen. Welke pop je wint is voor zowel jou als mij een verrassing. Maar ze zijn allemaal leuk, dus dat scheelt. Bij de pop zitten ook allerlei accessoires die je kunt gebruiken voor de selfies.

Wat moet je doen?

Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achterlaten onder dit artikel met daarbij een geldig email adres. Ik neem namelijk zodra de winactie voorbij is per email contact met de winnaar op.
Deze winactie loopt tot en met zondag 6 september 2015.

Morgen komt er weer een winactie online om 17uur. Kom dus gerust terug, je mag namelijk met elke winactie meedoen!

testafbeelding

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

32 reacties

 1. Hanneke Koper op 1 september 2015 om 17:35

  Wat zou mijn dochter dat leuk vinden! Ze is gek op barbies en op selfies. Dit is dus de perfecte combinatie!

 2. Joyce op 1 september 2015 om 17:35

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje! Ze heeft bij mijn zus nog niet zoveel speelgoed en een bratz pop is natuurlijk hartstikke leuk!

 3. Jootje op 1 september 2015 om 17:36

  Ik doe graag mee! Had dochterlief graag haar Bratz pop gegund, maar helaas konden we er niet bij zijn.. 🙁 Balen.. Wie niet waagt..

 4. Jackelien op 1 september 2015 om 18:50

  Leuke actie!
  Wil ik wel winnen voor mijn kleindochter!

 5. Nynke B op 1 september 2015 om 18:56

  Wat zien ze er leuk uit. Ik doe graag mee voor mijn nichtje.

 6. Linda Pijnenburg op 1 september 2015 om 19:04

  Wat een leuke poppen, dit zijn dus de poppen waar mn meisje het over had…. Alleen ik had haar niet goed begrepen 🙁 Doe daarom dan graag een kansje wagen voor haar <3

 7. Anita H. op 1 september 2015 om 19:05

  Hartstikke leuk. Ik doe mee.

 8. Malou op 1 september 2015 om 19:14

  Leuk zeg, ik doe mee! Nomi is er nog een beetje klein voor misschien, maar ze vindt poppen al erg leuk 🙂

 9. Rory op 1 september 2015 om 19:24

  Wat leuk! Ondanks dat peuterdochter wellicht iets te klein is doe ik toch graag mee! Ze begint steeds meer met poppen te doen.

 10. Bianca op 1 september 2015 om 19:29

  Wat gaaf! Mijn dochtertje speelt nog met mijn oude Bratz poppen (ja ik had ze vroeger ook haha) dus zou wel leuk zijn als ze een nieuwe variant zou winnen. Volg je overal en wens iedereen succes xxx

 11. linda de bode op 1 september 2015 om 19:47

  Hartstikke leuk voor onze drie dochtertjes. Zal zeer tot de verbeelding spreken

 12. angelique op 1 september 2015 om 19:59

  Oh super leuk! Ik doe graag mee voor mijn kleine nichtje die zal dit geweldig vinden!

 13. Nicole op 1 september 2015 om 20:19

  Hoi! Ik wil graag meedoen voor mijn nichtje! X Nicole

 14. Mirjam op 1 september 2015 om 20:40

  Oh, die zou mijn dochter echt fantastisch vinden!

 15. Gera op 1 september 2015 om 21:13

  Leuk! Mijn dochter wordt deze maand 5! Dit zou een topcadeau zijn!

 16. Bernadet op 1 september 2015 om 21:18

  Dit zou mijn lieverd echt super cool vinden

 17. Marloes op 1 september 2015 om 21:19

  Leuk voor m’n dochter die bijna 3 word! Ze is gek op foto’s maken dus dit zou een perfect cadeau zijn!!!! ?

 18. Laura op 1 september 2015 om 21:29

  Hartstikke leuk! Ik doe graag mee voor mijn kleine fashionista. Over een paar weekjes wordt ze 6 en ik weet heel zeker dat ze hartstikke blij gaat worden van deze coole pop.

 19. Evelien op 1 september 2015 om 21:49

  Ik ben echt van de Barbie generatie maar deze poppen ze echt te gek! Ik weet zeker dat mijn kleuter hier helemaal gelukkig van wordt 🙂

 20. Lifesabout op 1 september 2015 om 22:19

  Hoe gaaf! Voor Sarah zou het een mooi cadeautje zijn voor Sinterklaas of haar 2e verjaardag. Ik doe graag mee!

 21. Tamara - Crazygreatlife op 1 september 2015 om 22:29

  Wij doen graag mee! Kan Zoë langzaam aan kennis maken met poppen ?

 22. Mamascrapelle op 1 september 2015 om 22:57

  Ohw geweldig dat zou mijn dochter leuk vinden. Ze is dol op selfies en cheeeeessss zeggen

 23. Linda op 1 september 2015 om 23:48

  Ik doe mee voor mijn dochtertje, ze is helemaal fan 😉 en selfies maken vind ze ook helemaal tof 😀

 24. Els op 1 september 2015 om 23:58

  Vermits mijn dochter Nyana helemaal into “selfies” is en daareenboven ook nog eens dol is op hippe poppen en gadgets lijkt dit een ideaal geschenk om haar schooljaar goed in te zetten…
  Els

 25. Judith op 2 september 2015 om 01:37

  Wij hadden het event helaas ook gemist, en dat terwijl Keira zo dol is op de Bratz. Ze staan op haar verjaardag wishlist, dus fingers crossed!!

 26. manon op 2 september 2015 om 06:03

  Vooral zoonlief speelt hier in huis graag met de barbies, en ik denk zomaar dat de Bratz pop in de smaak zou vallen.

 27. Martine op 2 september 2015 om 09:16

  Wat een leuke winactie! Ook ik doe graag mee voor mijn dochtertje Tess van 5 jaar. Met zo’n mooie pop maak ik haar zeker blij!

 28. Joy op 2 september 2015 om 14:42

  Lijkt me superleuk om met mijn meisje mee te klooien 😉 Leuk fototjes maken. Daar is ze gek op 🙂

 29. Chaima Laamri op 2 september 2015 om 18:33

  Toffe winactie!
  Mijn dochter is onderhand al 17 jaar maar dat weerhoud haar liefde voor deze poppen niet! Ze is er namelijk mee op gegroeit en tot de dag van vandaag spaart ze ze nog voluit. Het zou geweldig zijn als ik haar hiermee kan verassen. Ik doe mee!

 30. magda op 2 september 2015 om 19:04

  Deze bratz pop zouden onze twee meiden helemaal geweldig vinden. Kunnen ze gezellig selfies maken

 31. gerrie op 2 september 2015 om 19:05

  met deze prachtige pop zou ik onze kleindochter graag mee willen verrassen. Ze is echt een poppen meisje. Ook lees ze het tijdschrift ban de brazt poppen

 32. Nicol op 3 september 2015 om 00:14

  Super leuke actie!!! Leuk voor onze dochter.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje