Winactie: Bob Balloon pomp

Wist je dat veel ballonnen stoffen bevatten die niet goed zijn voor de gezondheid? De stoffen die in de ballonnen zitten (nitrosamines) zijn kankerverwekkend als ze worden ingeslikt. Deze stoffen zitten vaker in latexproducten. Echter is het al wel bij de wet verboden om ze in spenen te verwerken. Als het om ballonnen gaat, gaan ze er echter vanuit dat er niet op de ballonnen gekauwd worden. Dit terwijl kinderen dit juist regelmatig doen. Als volwassene zijnde weet je dat je dit niet hoort te doen. Maar kinderen weten vaak nog niet goed hoe ze een ballon op moeten blazen.

Aangeraden wordt dan ook om gewoon een pompje te gebruiken bij het opblazen van ballonnen. Nu ontving ik van Goliath Bob Balloon! Dit is echt een heel leuk (en gezond) alternatief voor het opblazen met je mond. Bob Balloon heeft een leuk mondstuk om daarmee alsnog zelf de ballonnen op te blazen, maar dan veilig. De lucht loopt ook niet terug waardoor de ballon in een paar seconde is opgeblazen. Er zit zelfs een lintje bij om zo de ballon makkelijk te knopen! mb[3]pocket[3]Daarnaast hebben ze een ballonpomp waarmee je ook lange ballonnen kunt oppompen. Er zitten 2 mondstukken bij zodat je dus kunt kiezen of je een gewone ballon opblaast of een lange ballon. Met die lange ballonnen kun je leuke figuren maken zoals een hondje of een bloem!bloem[3]In de winkels liggen vier variaties:

  • Bob Balloon: een mondstuk (verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, groen en oranje), tien ballonnen en tien linten. Adviesprijs: 4,99 euro.
  • Bob Balloon Pump: een ballonpomp met adapter (afschroefbaar mondstuk) voor de gewone en lange ballonnen, tien gewone ballonnen, tien lange ballonnen om figuren te maken, twintig linten en een handleiding. Adviesprijs: 9,99 euro.
  • Bob Balloon Double Pack: een mondstuk, een ballonpomp met adapter voor de gewone en lange ballonnen, twintig gewone ballonnen, twintig lange ballonnen om figuren te maken, veertig linten, stickers om de figuren bijvoorbeeld ogen en een mond te geven en een handleiding. Adviesprijs: 14,99 euro.
  • Bob Balloon Party Set: vier mondstukken, veertig ballonnen en veertig linten. Ontzettend leuk voor verjaardagsfeestjes! Adviesprijs: 19,99 euro.

Winactie

pb250[3]

Naast dat ik zelf het duopack ontving mag ik ook 2x een Bob Balloon Pump weggeven! Daar zitten ook 10 gewone ballonnen en 10 lange ballonnen bij! Dus kun je hem direct uitproberen!

Wat moet je doen?

Heel simpel: laat een reactie achter met een geldig email adres. Dan neem ik contact met je op per email als je wint!
Deze winactie loopt tot en met zondag 6 september 2015.

Morgen komt er weer een winactie online om 17uur. Kom dus gerust terug, je mag namelijk met elke winactie meedoen!

testafbeelding

14 reacties op “Winactie: Bob Balloon pomp

Reageren is niet mogelijk.