Winactie: Bob Balloon pomp

bob-balloon

Wist je dat veel ballonnen stoffen bevatten die niet goed zijn voor de gezondheid? De stoffen die in de ballonnen zitten (nitrosamines) zijn kankerverwekkend als ze worden ingeslikt. Deze stoffen zitten vaker in latexproducten. Echter is het al wel bij de wet verboden om ze in spenen te verwerken. Als het om ballonnen gaat, gaan ze er echter vanuit dat er niet op de ballonnen gekauwd worden. Dit terwijl kinderen dit juist regelmatig doen. Als volwassene zijnde weet je dat je dit niet hoort te doen. Maar kinderen weten vaak nog niet goed hoe ze een ballon op moeten blazen.

Aangeraden wordt dan ook om gewoon een pompje te gebruiken bij het opblazen van ballonnen. Nu ontving ik van Goliath Bob Balloon! Dit is echt een heel leuk (en gezond) alternatief voor het opblazen met je mond. Bob Balloon heeft een leuk mondstuk om daarmee alsnog zelf de ballonnen op te blazen, maar dan veilig. De lucht loopt ook niet terug waardoor de ballon in een paar seconde is opgeblazen. Er zit zelfs een lintje bij om zo de ballon makkelijk te knopen! mb[3]pocket[3]Daarnaast hebben ze een ballonpomp waarmee je ook lange ballonnen kunt oppompen. Er zitten 2 mondstukken bij zodat je dus kunt kiezen of je een gewone ballon opblaast of een lange ballon. Met die lange ballonnen kun je leuke figuren maken zoals een hondje of een bloem!bloem[3]In de winkels liggen vier variaties:

 • Bob Balloon: een mondstuk (verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, groen en oranje), tien ballonnen en tien linten. Adviesprijs: 4,99 euro.
 • Bob Balloon Pump: een ballonpomp met adapter (afschroefbaar mondstuk) voor de gewone en lange ballonnen, tien gewone ballonnen, tien lange ballonnen om figuren te maken, twintig linten en een handleiding. Adviesprijs: 9,99 euro.
 • Bob Balloon Double Pack: een mondstuk, een ballonpomp met adapter voor de gewone en lange ballonnen, twintig gewone ballonnen, twintig lange ballonnen om figuren te maken, veertig linten, stickers om de figuren bijvoorbeeld ogen en een mond te geven en een handleiding. Adviesprijs: 14,99 euro.
 • Bob Balloon Party Set: vier mondstukken, veertig ballonnen en veertig linten. Ontzettend leuk voor verjaardagsfeestjes! Adviesprijs: 19,99 euro.

Winactie

pb250[3]

Naast dat ik zelf het duopack ontving mag ik ook 2x een Bob Balloon Pump weggeven! Daar zitten ook 10 gewone ballonnen en 10 lange ballonnen bij! Dus kun je hem direct uitproberen!

Wat moet je doen?

Heel simpel: laat een reactie achter met een geldig email adres. Dan neem ik contact met je op per email als je wint!
Deze winactie loopt tot en met zondag 6 september 2015.

Morgen komt er weer een winactie online om 17uur. Kom dus gerust terug, je mag namelijk met elke winactie meedoen!

testafbeelding

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

14 reacties

 1. Gera op 2 september 2015 om 17:53

  Ik doe weer mee!
  Alles voor gezondheid!

 2. Hanneke Koper op 2 september 2015 om 18:36

  Oh wist ik niet! Mijn kinderen vinden ballonen een groot feest dus nu kunnen ze dan helpen met blazen!

 3. Dorien op 2 september 2015 om 19:24

  Goed om te weten. Ik wist het niet, maar het verbaast me (weer eens) niets! Die Bob Balloon is een leuk alternatief. Heb sws al een hekel aan het blazen van al die ballonnen. Leuk dat je er ook van die vormen mee kan maken. Ik doe graag mee!

 4. Marjon op 2 september 2015 om 19:53

  Komt net te laat voor mijn zoontjes verjaardag aankomende zaterdag maar prima op tijd voor mijn dochtertje welk in oktober haar verjaardag kaarsjes mag uit blazen!

 5. Nynke B op 2 september 2015 om 19:57

  Wat handig zeg, ik doe graag mee.

 6. Zjenja op 2 september 2015 om 20:27

  Wat een te gekke actie! Ik doe mee! Ot is gek op ballonnen! Wat zou hij hier blij mee zijn!

 7. janske op 2 september 2015 om 21:12

  Kijk, weer wat geleerd 😉 Super handig zo’n pomp…Ik doe wel mee, kan ik eindelijk mijn balloonanimals na 8 jaar weer eens maken 🙂

 8. Priscilla op 2 september 2015 om 22:28

  Ja leuk! Ik doe mee. Wist trouwens echt niet dat ballonnen zo schadelijk kunnen zijn!

 9. Linda Venrooij op 4 september 2015 om 12:49

  Hey! Wat super leuk zeg!
  Mijn twins van 5 jaar zijn gek op spelen met ballonnen, ze proberen er mee te leren volleyballen, super leuk! Dus we blazen hier heel wat ballonnen op! Ik doe het tot nu toe altijd voor ze, maar zo kunnen ze ze zelf ook opblazen op een leuke manier!
  Ik doe dus graag mee! 🙂

  Groetjes Linda, Daan en Jesse

 10. corinne de graaf op 4 september 2015 om 13:31

  Altijd handig!Ik doe mee.

 11. Melissa Souidy op 4 september 2015 om 17:55

  Echt iets wat bij mijn zoontje past!

 12. Ceciel - mamablogger op 4 september 2015 om 18:02

  Jaaaaaaa!! We doen graag mee want we zijn hier gek op ballonnen!!! Altijd een feest als die opgeblazen worden en al helemaal als het met Bob kan ?!

 13. Gera op 14 september 2015 om 11:19

  Zijn de winnaars al bekend :)?

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 14 september 2015 om 11:24

   Ja zij zijn vorige week al gemaild.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje