Winactie | Bijin Facial Cleanser Cream

Utsukusy-bijin-facial-cleanser

Kun jij je nog mijn lovende review herinneren over de Bijin Facial Cleanser Cream? Ik kreeg vele leuke reacties op dat artikel. Vooral van mensen die zeiden dat ze het graag eens zouden proberen maar het toch te duur vonden. Nou dan heb ik goed nieuws voor jullie! Utsukusy Schoonheid viert namelijk deze maand haar eenjarig bestaan en ik mag dit meevieren!

Dat houdt in dat er op de Facebookpagina van Utsukusy Schoonheid vele leuke prijzen worden weggeven, maar ook dat ik zelf een tube van de Bijin Facial Cleanser Cream mag weggeven. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen, want ik denk echt dat jullie het ook geweldig spul gaan vinden. Nee ik denk dat niet alleen, ik weet het wel zeker!!

Het mooie van dit jubileum zijn niet alleen de winacties waaraan je mee kunt doen, maar ook de leuke actieprijzen die ze deze maand hanteren. Zo kun je de tube van Bijin deze maand een heel stuk goedkoper aanschaffen. En dat maakt het dan voor jou waarschijnlijk ook een stuk makkelijk om hem toch maar eens te bestellen. Je gaat er geen spijt van krijgen, dat verzeker ik je. Het klinkt misschien als een veredeld verkooppraatje maar dat is het echt niet. Ik krijg helemaal niets voor het schrijven van dit artikel, ik geef alleen iets weg. Maar ik ben gewoon écht enthousiast over het product.

De aanbieding

In augustus kun je via de website van Utsukusy Schoonheid een tube Bijin Facial Cleanser Cream van 50ml voor €11,50 kopen. Dat is bijna 50% korting, want normaal kost de tube €22,-.

Utsukusy bijin facial cleanser1

De andere aanbieding is het kopen van 2 tubes van de Bijin Cream (50ml) voor de prijs van €20,-. Dat is zelfs méér dan 50% korting want normaal gesproken betaal je daar €44,- voor!

Ik ben zelf in augustus in Scheveningen bij de salon en weet nu al dat ik dus twee tubes (of vier) ga meenemen, want mijn eigen tube is zo goed als op. EN IK KAN NIET ZONDER!!!

De winactie

En dan nu de winactie. Want dat is toch wel de reden dat je op dit artikel beland bent. Ik mag één tube van de Bijin Facial Cleanser Cream 50ml weggeven. Daar hoef je niet veel voor te doen. Net als alle andere keren is het enige wat je verplicht bent te doen:

Een reactie achterlaten hier op de blog dat je meedoet

Natuurlijk is het wel zo netjes wanneer je de Facebookpagina van Utsukusy Schoonheid ook liked. Al is het alleen maar omdat ze daar ook allerlei leuke dingen weggeven. Maar ook omdat je echt wel op de hoogte wilt blijven van al hun gave producten.

Daarnaast mag je altijd deze winactie delen met je vrienden en kennissen. Je verdient er zelfs extra credits door. Geef je namelijk een reactie op mijn Facebookbericht EN tag je minimaal 2 vriendinnen, dan gaat je naam 1x extra in de hoge hoed. En deel je de winactie ook nog eens via Facebook, Twitter en/of Instagram dan gaat je naam 2x extra in de hoge hoed (per social media kanaal). Oh ja, klein detail wellicht, maar je moet dan natuurlijk wel mijn Facebookpagina liken.

Deze winactie loopt t/m 20 augustus, op 21 augustus maak ik de winnaar bekend via Facebook en de pagina uitslagen winacties.

Doe jij mee?

Deze winactie loopt ook via de blogs van Northflix (t/m 27 augustus en Tutje.nl (t/m 20 augustus) dus wil je drie keer zoveel kans maken doe daar dan ook mee!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

14 reacties

 1. simpel, met een snufje liefde op 8 augustus 2016 om 06:07

  Wat een leuke winactie.

 2. Bianca op 8 augustus 2016 om 09:02

  Leuke winactie ben al een tijdje bekend naar de producten van Utsukusy, ik maak dus graag een kansje! x

 3. Cd op 8 augustus 2016 om 09:20

  Oh die wil ik graag eens proberen!

 4. Jonna@Burgertrutjes op 8 augustus 2016 om 09:39

  Leuke actie, ben nog niet bekend met dit merk maar na jouw enthousiasme toch wel heel nieuwsgierig!!

 5. Lelie op 8 augustus 2016 om 13:46

  Heerlijk, ik wil dit reinigingsproduct heel graag proberen.
  Ik doe graag mee en zal wat extra kansen benutten om meerdere malen in jouw hoge hoed te belanden. 😉
  Groetjes,
  Lydwien

 6. Iris op 9 augustus 2016 om 12:16

  Klinkt als een perfect middel voor mijn gevoelige huid, ik doe graag mee!

 7. Fleur op 9 augustus 2016 om 12:42

  Ik hou wel van een lekker smeersel en deze klinkt echt super! Ik doe dus graag mee

 8. Gonny op 9 augustus 2016 om 21:01

  Jaaaaaaa… ik doe dolgraag graag mee. Iedereen is er zo enthousiast over!
  Ik wil ook!!!!

 9. […] heeft een fijne winactie op haar blog lopen, dus wil jij een Bijin facial cleanser cream winnen? Go go […]

 10. Anita H. op 13 augustus 2016 om 12:11

  Ik doe mee!

 11. Lisa op 13 augustus 2016 om 15:09

  Ik doe graag mee Nicole! Nog altijd op zoek naar dat wondermiddeltje voor m’n huid! 🙂

 12. LIesbeth op 17 augustus 2016 om 19:29

  Ik doe graag mee! Wat een lekker product lijkt mij dit!

 13. Linda Smeets op 18 augustus 2016 om 02:31

  Ik ben ontzettend benieuwd naar dit product en doe daarom dan ook graag mee.
  Op Facebook heb ik een reactie achter gelaten en heb ik 2 vriendinnen getaged waarvan ik denk dat zij dit ook geweldig zullen vinden. Daarnaast heb ik de actie gedeeld op Twitter.

 14. jacksons_mommy_ op 21 augustus 2016 om 20:23

  Nic ik for graag mee! Gebruik hier geen cleanser enkel water en een washand en crème en dat is denk ik toch een beetje te weinig ! Fingers crossed …

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje