Winactie | Bijin Facial Cleanser Cream

Kun jij je nog mijn lovende review herinneren over de Bijin Facial Cleanser Cream? Ik kreeg vele leuke reacties op dat artikel. Vooral van mensen die zeiden dat ze het graag eens zouden proberen maar het toch te duur vonden. Nou dan heb ik goed nieuws voor jullie! Utsukusy Schoonheid viert namelijk deze maand haar eenjarig bestaan en ik mag dit meevieren!

Dat houdt in dat er op de Facebookpagina van Utsukusy Schoonheid vele leuke prijzen worden weggeven, maar ook dat ik zelf een tube van de Bijin Facial Cleanser Cream mag weggeven. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen, want ik denk echt dat jullie het ook geweldig spul gaan vinden. Nee ik denk dat niet alleen, ik weet het wel zeker!!

Het mooie van dit jubileum zijn niet alleen de winacties waaraan je mee kunt doen, maar ook de leuke actieprijzen die ze deze maand hanteren. Zo kun je de tube van Bijin deze maand een heel stuk goedkoper aanschaffen. En dat maakt het dan voor jou waarschijnlijk ook een stuk makkelijk om hem toch maar eens te bestellen. Je gaat er geen spijt van krijgen, dat verzeker ik je. Het klinkt misschien als een veredeld verkooppraatje maar dat is het echt niet. Ik krijg helemaal niets voor het schrijven van dit artikel, ik geef alleen iets weg. Maar ik ben gewoon écht enthousiast over het product.

De aanbieding

In augustus kun je via de website van Utsukusy Schoonheid een tube Bijin Facial Cleanser Cream van 50ml voor €11,50 kopen. Dat is bijna 50% korting, want normaal kost de tube €22,-.

Utsukusy bijin facial cleanser1

De andere aanbieding is het kopen van 2 tubes van de Bijin Cream (50ml) voor de prijs van €20,-. Dat is zelfs méér dan 50% korting want normaal gesproken betaal je daar €44,- voor!

Ik ben zelf in augustus in Scheveningen bij de salon en weet nu al dat ik dus twee tubes (of vier) ga meenemen, want mijn eigen tube is zo goed als op. EN IK KAN NIET ZONDER!!!

De winactie

En dan nu de winactie. Want dat is toch wel de reden dat je op dit artikel beland bent. Ik mag één tube van de Bijin Facial Cleanser Cream 50ml weggeven. Daar hoef je niet veel voor te doen. Net als alle andere keren is het enige wat je verplicht bent te doen:

Een reactie achterlaten hier op de blog dat je meedoet

Natuurlijk is het wel zo netjes wanneer je de Facebookpagina van Utsukusy Schoonheid ook liked. Al is het alleen maar omdat ze daar ook allerlei leuke dingen weggeven. Maar ook omdat je echt wel op de hoogte wilt blijven van al hun gave producten.

Daarnaast mag je altijd deze winactie delen met je vrienden en kennissen. Je verdient er zelfs extra credits door. Geef je namelijk een reactie op mijn Facebookbericht EN tag je minimaal 2 vriendinnen, dan gaat je naam 1x extra in de hoge hoed. En deel je de winactie ook nog eens via Facebook, Twitter en/of Instagram dan gaat je naam 2x extra in de hoge hoed (per social media kanaal). Oh ja, klein detail wellicht, maar je moet dan natuurlijk wel mijn Facebookpagina liken.

Deze winactie loopt t/m 20 augustus, op 21 augustus maak ik de winnaar bekend via Facebook en de pagina uitslagen winacties.

Doe jij mee?

Deze winactie loopt ook via de blogs van Northflix (t/m 27 augustus en Tutje.nl (t/m 20 augustus) dus wil je drie keer zoveel kans maken doe daar dan ook mee!

14 reacties op “Winactie | Bijin Facial Cleanser Cream

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *