Winactie | BABY born® regenpret-set

BABY born® bestaat alweer 25 jaar. Vijfentwintig jaar geleden zag de eerste BABY born® het levenslicht en dat mag gevierd worden! Voor de herfst en winter zijn er nieuwe outfits beschikbaar, afgestemd op passende thema’s. Ja, ze zijn helemaal in feeststemming daar bij BABY born®. En wij vieren dit feestje gezellig mee…

Ik ontving vorige week een pakketje gericht aan onze kleine dame. Ze was dan ook enorm blij dat zij dit mocht uitpakken. Wel samen met papa, want “isse beetje moeilijk papa”. Dat kwam goed uit want zo kon ik mooi foto’s maken en haar snoetje zien als ze de inhoud zag. Ze dacht eerst dat ze een nieuwe pop kreeg, want ja er stond een pop op de doos. Maar toen ik haar uitlegde dat het kleertjes waren voor haar eigen pop was ze eigenlijk net zo blij.

img_8433

Regenpret-set

In de doos zat dus een regenpret-set speciaal voor BABY born®. Want wie zegt dat je geen plezier kunt hebben in het natte Nederlandse weer? Lekker stampen in de plassen vind onze kleine dame het leukste wat er is en hoe gaaf is het dan als je BABY born® ook gezellig mee kan stampen? De regenpret-set bestaat uit een waterdichte tuinbroek, met gele regenjas en bijpassende regenlaarzen.

Het BABY born® regenpret-setje is te koop voor €24,99 bij oa Bart Smit.

bb_822548c_sticker_derivative_72_dpi_rgb

Winactie

Naast dat wij zelf een setje ontvingen mogen we ook een regenpret-setje weggeven aan een van onze volgers. Wat je daarvoor moet doen is heel simpel:

Laat een reactie achter op de blog dat je wilt winnen!

Dat is alles. Simpel he? Wel maak je extra kans op deze leuke prijs (Sinterklaas cadeautje?) door een reactie en/of foto van je kind(eren) met BABY born® achter te laten op mijn Facebookpagina onder het bericht over deze winactie. En heb je Instagram dan mag je op een creatieve manier daar ook iets opzetten over deze winactie waarin je @meisje-eigenwijsje tagt en de hashtag #MeisjeEigenwijsjeWinactie gebruikt. Ook dit geeft een extra kans.

baby-born-regenpret-set

Deze winactie loopt van 24 oktober tot en met 30 oktober. Op 31 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt en komt er een nieuwe winactie online!

28 reacties op “Winactie | BABY born® regenpret-set

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *