Winactie | BABY born® regenpret-set

BABY born® bestaat alweer 25 jaar. Vijfentwintig jaar geleden zag de eerste BABY born® het levenslicht en dat mag gevierd worden! Voor de herfst en winter zijn er nieuwe outfits beschikbaar, afgestemd op passende thema’s. Ja, ze zijn helemaal in feeststemming daar bij BABY born®. En wij vieren dit feestje gezellig mee…

Ik ontving vorige week een pakketje gericht aan onze kleine dame. Ze was dan ook enorm blij dat zij dit mocht uitpakken. Wel samen met papa, want “isse beetje moeilijk papa”. Dat kwam goed uit want zo kon ik mooi foto’s maken en haar snoetje zien als ze de inhoud zag. Ze dacht eerst dat ze een nieuwe pop kreeg, want ja er stond een pop op de doos. Maar toen ik haar uitlegde dat het kleertjes waren voor haar eigen pop was ze eigenlijk net zo blij.

img_8433

Regenpret-set

In de doos zat dus een regenpret-set speciaal voor BABY born®. Want wie zegt dat je geen plezier kunt hebben in het natte Nederlandse weer? Lekker stampen in de plassen vind onze kleine dame het leukste wat er is en hoe gaaf is het dan als je BABY born® ook gezellig mee kan stampen? De regenpret-set bestaat uit een waterdichte tuinbroek, met gele regenjas en bijpassende regenlaarzen.

Het BABY born® regenpret-setje is te koop voor €24,99 bij oa Bart Smit.

bb_822548c_sticker_derivative_72_dpi_rgb

Winactie

Naast dat wij zelf een setje ontvingen mogen we ook een regenpret-setje weggeven aan een van onze volgers. Wat je daarvoor moet doen is heel simpel:

Laat een reactie achter op de blog dat je wilt winnen!

Dat is alles. Simpel he? Wel maak je extra kans op deze leuke prijs (Sinterklaas cadeautje?) door een reactie en/of foto van je kind(eren) met BABY born® achter te laten op mijn Facebookpagina onder het bericht over deze winactie. En heb je Instagram dan mag je op een creatieve manier daar ook iets opzetten over deze winactie waarin je @meisje-eigenwijsje tagt en de hashtag #MeisjeEigenwijsjeWinactie gebruikt. Ook dit geeft een extra kans.

baby-born-regenpret-set

Deze winactie loopt van 24 oktober tot en met 30 oktober. Op 31 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt en komt er een nieuwe winactie online!

28 reacties op “Winactie | BABY born® regenpret-set

 • Super leuk voor mijn dochter, eind volgende maand is ze jarig, met dit regensetje kan Pop ook mee als het slecht weer is buiten!

 • Alicia Hofman - Voshol zegt:

  Wat een leuke set zeg! Onze dochter krijgt een baby born voor haar verjaardag dus dan is dit wel heel erg leuk als sint cadeautje!
  Ik doe dus graag mee!

 • OOhh, echt iets voor onze poppenmoedertjes! Ieder heeft haar eigen Baby Born, waar ze al heel wat avonturen mee hebben beleeft! Deze regenoutfit zou een leuke aanwinst zijn! Ook op Instagram en FB geliked en gereageerd!

 • Leuke actie. Ook hier mag de Baby Born natuurlijk niet zonder regensetje blijven 😉 . Ik doe graag mee namens mijn dochter. Ik zal ook op FB en IG een reactie achterlaten. Nu maar duimen dat het tot die tijd droog blijft, hahaha.

 • Ge-wel-dig!!! Die regenlaarsjes zijn echt te schattig!
  Wij hopen op een eigenwijze sinterklaas dit jaar 😉

 • Mijn nichtje houdt wel van lekker stampen in de plassen! Met dit setje kan ze dat samen met haar Baby Born doen. Dat zal ze zeker leuk vinden dus ik verras haar hier graag mee.

 • Oh zooooooo cute. Deze willen wij erg graag winnen mijn dochter van 26 had al n baby Born. Zo leuk kan die van haar ook nog aan hihi. Zou leuk zijn zo de nieuwe en de oude dit aan te kunnen doen zo lief…..

 • Ahh hoe cute! Ik doe graag mee. Saar is een echt poppenmoedertje en houdt van plassen stampen…dus met dit setje kan ze haar pop mee naar buiten nemen. Ze speelt trouwens met mijn oude Baby Born.

 • Wat ontzettend leuk is deze winactie! Ik doe heel graag mee voor mijn kleine meisje, ze heeft nu de babyborn kleine versie, maar denk dat ze de “grote” versie ook erg leuk gaat vinden. ?

 • Ik doe heel graag mee voor de klas waarvan ik de if ben! De. Baby born heb ik natuurlijk in de poppenhoek, maar niet met zo’n leuke set aan! En zo past ze ook nog eens helemaal in het thema herfst!

 • Wij doen heel graag mee! Mijn dochter roept al weken dat ze van sinterklaas een baby Born wil. Hoe leuk zou een extra setje kleertjes zijn.

 • Linda Raaijmakers zegt:

  Superleuk voor de Baby Born van onze tweeling Eva & Lucas die op 5 december jarig zijn 😀
  Hiervoor heb ik het volgende gedaan:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg en gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)

  groetjes Linda

 • Sabine Flothuis zegt:

  Jaaaaaaaaa! Dit is echt een WAANZINNIG gaaf Sinterklaas cadeau!! Wat zal ze haar oogjes uitkijken als daar plots een ECHTE baby Born uit die zak komt……Ik denk dat ze de Sint dan wel een dikke pakkerd had willen geven als hij erbij zal zijn 😉
  Een echte Baby Born staat namelijk al heeeeeeeeeel lang op het verlanglijstje van mijn dochter Mara!! We gaan dus hard hopen op een kansje 🙂

   • Sabine Flothuis zegt:

    Ik had het inderdaad later door, maar toen was mijn reactie al doorgedrukt 😮
    Tja, mijn koppie zit vol en dan lees ik iets te snel (ofwel, sla stukjes over 😉 )
    Volgende keer beter lezen, en weer een kansje pakken :p

 • Wow!!!!babyborn! !?Mijn meisje femi en mijn zoontje yven willen dolgraag Wauw!!!Wauw wat een giller van een prijs !! Onwijs!! maar deze Facebook actie is mij niet ontlopen.?Wat geweldig om te mogen looken , daarvoor jullie een dikke like .In de hoop dat het geluk me toe lacht , ik hoop doe ik niet alleen .???Ik en mijn gezin zullen van blijdschap stralen van plezier want deze prachtige prijs! Kom maar hier!
  Wij gaan duimennnnn draaien! !

 • Ohhhh, wat schattig! Kunnen ze samen naar buiten met dit weer. Leuk. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Ik volg je op Facebook, heb deze leuke actie gedeeld en gereageerd.

Reageren is niet mogelijk.