Winactie: 3x Dolcis schoenen (gesloten)

Kinderen en schoenen, het is telkens weer een drama. Want ze groeien er te snel uit, of ze verslijten als een malle! Daarom denk ik dat ik heel wat mama’s en papa’s blij ga maken met deze winactie. Ik mag namelijk in samenwerking met Dolcis 3 paar meisjesschoenen weggeven! Ik weet het, jammer voor de ouders met een jongen, maar misschien heb je nog een leuk nichtje of vriendinnetje in de buurt?

Het gaat om de volgende schoenen in de maten 24-25-26. DOLCIS_487576_EUR79.99

 

Wat geef ik nu precies weg?

Ik geef bovenstaande schoenen 3x weg. Zowel in maat 24 als in 25 en 26. Van elke maat heb ik dus één paar.

Wat moet je doen om te winnen?

Het enige wat je hoeft te doen is:

 • Een reactie op deze blog achterlaten met daarin de maat die je wilt winnen en voor wie je de schoenen wilt winnen.

Je kunt ook meedoen door op Facebook een reactie achter te laten, daarvoor moet je wél de pagina ook liken! Je maakt EXTRA KANS door de winactie te delen via Twitter en/of Facebook.

Tot slot…

Deze winactie loopt t/m 20 juli 12.00uur en de winnaar zal bekend worden gemaakt op mijn Facebook pagina.
Kun je niet wachten? Op de website van Dolcis krijg je nu op vele schoenen 50% korting!

testafbeelding

45 reacties op “Winactie: 3x Dolcis schoenen (gesloten)

  • Margo Janssen zegt:

   Ik zou heel graag maat 25 winnen voor mijn kleine Noa! Wat leuk dat dit zo gedaan wordt

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Ja jammer he! Ik had ook graag wat kleinere maatjes gezien aangezien mijn dochtertje zelf maat 20 heeft. Maar helaas!

 • Lisette PB zegt:

  Te gekke schoenen en te gekke actie!
  Ik zou ze graag in maat 25 willen voor mijn dochter die volgende week 3 jaar wordt!

 • Ik doe graag mee voor mijn dochter Yfke. Ze heeft nog net geen maat 24, maar ohohoh wat zijn ze mooi. En een meisje kan nooit teveel schoenen hebben, toch? Ik zou zeggen: ze krijgt het er met de paplepel ingegoten.

 • Wat een gave schoentjes, zoals je weet ben ik een schoenengek en kan een mooie schoenencollectie niet ontbreken in de kast, maatje 24 alvast hihi. Liefs

 • Wauw wat een gave actie echte meiden sneakers voor Rhodé in maat 26, leuke verrassing voor haar verjaardag!

 • Ilsiee prins zegt:

  Woooow leuk zijn ze zeg!!! 😀 Ik doe heel graag mee voor mijn kleine meissie in maatje 24… Echt super dat je dit organiseert voor de lezers van je blog. Volg je natuurlijk op bloglovin & Facebook! Groetjes en een fijne avond

 • Super leuk!!voor mijn dappere stapper meisje van 2 die al heel wat kilometertjes heeft gelopen en heel wat schoentjes slijt! Maat 25 zou fantastisch zijn!!!

 • Alicia Hofman-Voshol zegt:

  Oh maatje 24 zou perfect zijn voor dochterlief Noa! Absoluut schoenen die ik zo zelf zou kunnen kopen voor haar, zo leuk!

 • Wauw wat een stoere stappers!
  Liv is dol op schoentjes die glimmen en vind zichzelf dan een echte “plinses” Maatje 24 zou haar dus erg blij maken! (En mama’s portomenee ook want wat zijn die kinderschoenen duur ;))

 • Anne José zegt:

  Kijk daar wordt ik inderdaad heel erg blij mee!! Wat een onwijs leuk en stoer paar meidenschoenen ! Mijn dochtertje vliegt echt door de schoenmaten heen! En inderdaad, dan tref je het ook nog eens als ze op de loopfiets afremmen met de neuzen van de net nieuwe schoentjes !!! Ik maak heel graag kans op een paar in maat 24!

 • Wooow die zijn gaaf !!!! Stoer maar toch ook zo schattig ! Ik doe dolgraag mee voor mijn oudste dochter Milou voor maatje 26. Ze zal ze super gaaf vinden 🙂

 • Ohhh echt iets voor mijn stoere eigenwijsje ! Wat zijn ze leuk! Maat 25 zou moeten passen !

 • Super leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn lieve nichtje Lola. Deze hippe schoenen zullen haar super staan (en ja….dat zegt iedereen…maar stiekem vind je je eigen nichtje toch altijd de liefste en de leukste!) 🙂

 • Wat een leuke schoentjes mijn dochter heeft net vorige week nieuwe sandalen gehad, maar dichte schoentjes heeft ze nog nodig. Ik doe graag mee voor maatje 25 want deze schoentjes zullen fantastisch staan

 • Superleuk! Stoere schoentjes! Ik doe graag mee voor Mila voor maat 26 (denk ik. Nu draagt ze van het ene merk maat 24 maar van de andere alweer 25. Het gaat zo hard!).

 • Hier het geluk dat ze al mw bigfoot is dus haar voetjes niet heel snel groeien.

  Super stoere schoenen! Die wil ik graag winnen voor Zoë in maat 24.

 • Wat een leuke schoenen en dito actie! Ik doe graag mee voor mijn dochter, maat 24. Ik merk dat ik steeds meer bezig ben met kleding en schoenen voor haar en steeds minder voor mezelf, maar of dat nou de portemonnee ten goede komt….

 • Maat 24 graag voor mijn dochtertje. Super leuke actie .. Als je een dochtertje hebt zoek je steeds meer en meer leuke dingen.. 🙂

 • Je zult wel denken wat een papa op jullie blog doet haha maar Ik zag deze actie voorbij komen op Facebook en vond het stoere schoenen voor mijn dochter. Ik doe graag mee voor maar 26. Groetjes Bart

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Oh maar papa’s zijn zeer welkom hier hoor! Leuk juist.. 🙂

 • Daphne Kollenburg zegt:

  Wat een gave actief en wat een leuke schoentjes. Ik zou ze graag voor mijn dochter willen in maat 24

 • Wauw wat een super mooie schoenen die zou ik wel willen winnen voor ons dochtertje maat 25 graag

 • Voor mijn meisje zou ik heel graag maat 26 winnen! Ze mag naar groep 2! En dat was niet vanzelfsprekend. Super trots ben ik op Sera!

 • Ooooh bijna vergeten, overkomt me veel de laatste tijd! Heel graag maat 25 voor Pollewopje die deze vast heel “coooool” vindt!

  *duim *duim *duim

 • Mirthe Reinders zegt:

  Prachtige schoentjes die ik graag wil winnen voor Fay. Het dochtertje van mijn vriendin

 • amanda vd broek zegt:

  Ik doe graag voor mijn dochtertje mee. Ze heeft nu maat 23,maar maat 24 is zeker welkom alvast 🙂

 • Melissa Souidy zegt:

  Wat een prachtige schoentjes.
  Mijn kleine meid heeft net een flinke groeispurt gemaakt van mt 23 naar 25.
  Dus maat 25 is hééééél erg welkom.

Reageren is niet mogelijk.