Winactie: 2x groot prijspakket (gesloten)

De oplettende twitteraar heeft het al gezien; ik ben al een tijdje bezig met het opzetten van een winactie. Daarvoor wilde ik graag de samenwerking van leuke webshops en zzp-ers.

Ik heb 2 redenen om een winactie als deze op te zetten.

 1. Mijn blog, meisje-eigenwijsje, bestaat vandaag precies 1 jaar en ik wil al mijn lieve volgers bedanken voor dit mooie jaar. Mijn blog is mij dierbaar, het is mijn uitlaatklep, mijn houvast en jullie zorgen ervoor dat ik nรณg meer energie krijg door al jullie lieve reacties en bezoekjes.
 2. Over 3 dagen bereik ik de leeftijd van 30 jaar! Dat vond ik sowieso een feestje waard..

Omdat dus beide jubilea zo dichtbij elkaar vallen vond ik dat ik hier niet alleen even bij stil moest staan maar dat ik dit wilde vieren door uit te delen! Daarom presenteer ik deze winactie waarbij je 2x een groot prijspakket kunt winnen!!

Watย zit er in de pakketten?

Pakket 1 t.w.v. โ‚ฌ75,00:

 • Boek: Ga voor mij van J. Lynn; gesponsord door Zomer & Keuning.
 • Selfie strippenkaart t.w.v.ย โ‚ฌ25,-; gesponsord door Yolande Avรฉ.
 • Zakje vol zelfvertrouwen; gesponsord door Justmeiself.
 • Waardebon voor shirtje met opdruk; gesponsord doorย Mar-JoYa.
 • Masonjar met rietje
 • Mini servetjes met leuke opdruk
 • Krijtbordjes
 • Oorbellen (Primark)
 • 2 nagellakjes
 • 2 ansichtkaarten
 • Zilveren ketting; gesponsord door TheCloserNL (niet op foto)IMG_2486

Pakket 2 t.w.v. โ‚ฌ75,00:

 • Boek:ย Ga voor mijย van J. Lynn; gesponsord doorย Zomer & Keuning.
 • Waardebon sieraad t.w.v. โ‚ฌ30,-; gesponsord door LOVY Luxe Kindersieraden.
 • Zakje vol zelfvertrouwen; gesponsord doorย Justmeiself.
 • Klembord met ansichtkaart; gesponsord doorย Woordkunsten
 • Masonjar met rietje
 • Mini servetjes met leuke opdruk
 • Krijtbordjes
 • Armbanden (Primark)
 • 2 nagellakjes
 • 2 ansichtkaarten
 • Set postzegelstempels; gesponsord door Durftestempelen (niet op foto)IMG_2488

Hoe doe je mee?

Omdat er 2 pakketten zijn heb ik besloten om de winactie op 2 media te laten lopen. Je kunt zowel mee doen via deze blog of via Instagram. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om dubbel zoveel kans te maken en dus mee te doen via deze blog EN via Instagram.

Meedoen via de blog: Laat een reactie achter waarin je aangeeft welk pakket jij het liefste zou willen winnen en waarom!

Meedoen via Instagram: Volg, Like & Deel.. Volg mij, Like alle deelnemers (zie lijst Instagram) en deel de foto! #eenjaareigenwijsje

Je kunt meedoen tot en met 30 april, op 1 mei maak ik de winnaars bekend!

De winnaar op Instagram is geworden @ceciliastok en op de blog Nienke van Impe! Gefeliciteerd dames!!

72 reacties op “Winactie: 2x groot prijspakket (gesloten)

 • Wauw, je eerste blogverjaardag! Gefeliciteerd, meis! Weet je dat ik het idee had dat jij al veel langer blogde? Gek is dat toch…. En ook bijna jarig, maar daar feliciteer ik je over drie dagen wel voor! ๐Ÿ˜€

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Ik blog ook al langer, maar Meisje-Eigenwijsje bestaat nu een jaar ๐Ÿ˜‰
   Doe je mee met de winactie?

  • Oh toch! Ik kon het me al niet voorstellen. Oh helemaal niet erbij gezet: ik doe graag mee voor pakket 1. Zakje vol zelfvertrouwen ๐Ÿ™‚

 • Gefeliciteerd! Zowel met je blog als met je verjaardag! Welcome to the club! 30 and flirty! Ik zou supergraag zo’n tof prijzenpakketje willen winnen…Beiden zijn ze super tof, maar als ik moet kiezen ga ik voor pakket 1 vanwege de waardebon voor shirtje met opdruk; gesponsord door Mar-JoYa. Het lijkt me leuk voor mijn dochtertje Lola of om cadeau te doen aan een van mijn zwangere vriendinnetjes!

 • Ooh wat een leuke pakketten. Geen voorkeur hoor, welke te winnen. Super lief dat je dit doet voor je lezers ๐Ÿ™‚

 • Gefeliciteerd met al je jubilea! Ik ga voor pakket 2, zo’n masjon jar wil ik al heel lang graag hebben.

 • Alexandra zegt:

  Wauw, Nicole, alweer een jaar! Super! Ik lees je blogjes nog elke dag. Ik wil ook graag meedoen, maar ik heb geen voorkeur. Moet je kiezen? En alvast gefeliciteerd! ๐Ÿ˜‰

 • Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik doe graag mee met je superleuke actie en ga voor pakketje 2

 • Alweer een jaar een eigen domein, gefeliciteerd!! En wat een gave pakketten heb je samen gesteld. Ik doe graag mee en ga voor pakket 1

 • Hoi lieve Nicole VAN HARTE GEFELICITEERD met beide prachtige jubilea! Als mede-april-30’er kan ik alleen maar zeggen dat mijn leven de afgelopen tweeรซnhalve week ontzettend niet is ingestort: you’ll survive, maar dat is jou niet onbekend ๐Ÿ™‚ Ik doe heel graag mee voor pakket 2, supermooie spulletjes en ja, die Mason Jar is natuurlijk favoriet voor mij ๐Ÿ˜‰ Mason is vandaag trouwens precies 5 maanden oud dus deze dag kan niet meer stuk! Veel succes met de actie en geniet van wat je hebt bereikt xx

 • Ik ga voor pakketje nummer 1 omdat daarin zit een pakketje zelfvertrouwen en daarvan kun je nooit genoeg hebben.

 • Word al blij als ik naar de pakketten kijk! Ik doe mee voor pakket twee, vanwege de postzegelstempels.. Ik heb iets met post, word er altijd blij van!

 • Gefeliciteerd met je blogverjaardag ๐Ÿ™‚ Alweer een jaar zeg!

  Ik waag graag een kansje voor pakket 1, alles erin lijkt me leuk ๐Ÿ˜‰

 • Ilsiee prins zegt:

  Heee gefeliciteerd natuurlijk, je hebt er echt wat moois van gemaakt hoor!!! Helemaal leuk. Ik ga voor pakket 2, dat pakket gaf me direct een heel positief gevoel, ookal is pakket 1 ook heeeeel erg leuk natuurlijk….
  Groetjes ilsiee

 • Gefeliciteerd met je eerste en dertigste verjaardag ! Ik wil graaaag meedoen voor pakket 2, want ik schrijf veel brieven(met pen en papier ja) naar familie en vrienden in het buitenland.

 • Gefeliciteerd! Ik doe natuurlijk graag mee, ik heb geen voorkeur, als ik win laat ik me graag verrassen ๐Ÿ™‚

 • Van harte gefeliciteerd met je eerste jaar! Op naar meerdere! En van harte met je 30e b-day!!

  Ik ga voor pakket nr 1, maar niet voor mij..voor mijn mams. Die heeft wel een pakket verdiend, zitten ook wat leuke dingen bij denk ik voor de kleinkids als ik het zo zie haha, zal ze leuk vinden. Liefs!

 • hoihoi jarige jet!!!
  Ik kom regelmatig op je site en dacht idd ook dat je al langer blogde (gek he hoelang een jaar lijkt)

  Ik doe graag mee voor het pakket dat je kwijt wil via je blog. Maakt me niet zoveel uit.
  Bon voor een shirtje van marjoja lijkt me leuk, een mason jar ook (kunst van het kiezen is niet mijn talent)

  Fijne blog verjaardag en happy birthday

 • Anita te Gussinklo zegt:

  Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan.
  Ik doe graag mee en met pakket 2 zou ik het meeste blij zijn!

 • Gefeliciteerd! Ik ga voor pakket 2 ๐Ÿ™‚ Hopelijk blijft de website nog lang bestaan! ๐Ÿ™‚

 • Gefeliciteerd met het 1 jarige bestaan! Ik doe graag mee voor pakket 1. Shirtje met opdruk zit daar bij, maar eerlijk gezegd zijn beide pakketten top hoor!

 • Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je blog en je bijna verjaardag. Ik zou heel graag pakket 2 willen winnen. Omdat ik zelf ook bijna 30 word. (Nog 35 nachtjes voor mij) Dus mijzelf verwennen met een leuk pakket, dat vind ik wel leuk. Iets later wordt mijn dochter 5 en daar wil ik een mooi sieraad voor kopen bij Lovy.

 • wauw, gefeliciteerd hoor, prachtige pakketten heb je samen gesteld, geweldig, zou een mooi verjaardagskado voor mij zijn ik ben nl 3 mei jarig !!!!

 • Wat een mijlpaal! Dus met beide van harte gefeliciteerd! Nu vind ik je blogverjaardag spannender dan je eigen verjaardag. Vond 30 worden zelf niet boeiend namelijk, hoogzwanger van mijn oudste die toen gelukkig nog 2 weken bleef zitten.
  Zo dus blijf zo jong als je wilt, forever 29 of altijd jong van geest ๐Ÿ™‚
  Ik doe natuurlijk graag mee met je leuke winactie. Heb absoluut geen voorkeur voor een pakket. Dus verras me maar als ik geluk heb en mag winnen!

 • Gefeliciteerd met je blog en verjaardag! Superleuk dat je een winactie hebt georganiseerd! Ik loot graag mee voor pakket 2. ๐Ÿ™‚

 • Anita Diepeveen zegt:

  Wouw 1 jaar! Gefeliciteerd met je blog
  En dan ook nog bijna jarig ๐Ÿ˜‰
  Mij zou je heel blij maken met pakket 2
  Fijne dag en een gezellige verjaardag toegewenst

 • Hoera, gefeliciteerd met je blog en met je fab 30 ;)!!
  Ik ga graag voor pakket 2. Net als jij ben ik ook bijna jarig (21 april).
  Wat zou dit een origineel cadeau zijn :D.

 • Gefeliciteerd! ๐Ÿ™‚ Ik zou pakket 2 graag willen winnen voor mijn zusje. Om te zeggen dat ik trots op haar ben en dankbaar dat ze mijn zusje is

  Groetjes Jesse

 • Gefeliciteerd met 1 jaar meisjeeigenwijsje. Geweldige winactie zeg. Leuk opgezet. Ik doe graag mee voor pakket 2. Daar zit de kindersieradenbon bij en zou deze graag willen besteden aan mijn kleine boef. En voor mama natuurlijk het boek… Toevallig een die ik op het oog had.

  Proost! Op nog vele jaren meisjeeigenwijsje!

 • Wat een super leuke en lieve manier om je (blog) verjaardag met iedereen te delen zeg!!! Ik zou graag mee willen doen voor pakketje 2, ik vind beide pakketjes echt heel leuk en kies uiteindelijk voor 2 vanwege het leuke klembord en de kleuren nagellak ๐Ÿ™‚

 • Eerst en vooral een dikke proficiat met je eenjarig bestaan! Laat er nog vele jaartjes bijkomen! ๐Ÿ˜‰ Graag maak ik kans op pakketje 1. Er zitten echt superleuke spulletjes in en het zou een fijn extra verjaardagscadeau zijn (9 mei).

 • marian pol zegt:

  Van harte gefeliciteerd !op naar het volgende jaar … Ik vind nummer 1 het leukste ,al zijn ze beide mooi. Super leuke winactie en ik doe ook graag mee ..

 • Van harte gefeliciteerd met dit eerste jaar, op naar het volgende.
  Graag doe ik mee voor pakket 2.

 • Woow! Wat gaat de tijd toch snel! Ik heb geen idee hoe lang ik je al volg via
  IG (meer dan 6maanden zeker?!) en zo ben ik ook op je webstekje beland! Gefeleciteerd met het jaartje van je blog en jouw eigen verjaardag!

 • sanne stark zegt:

  Wat een super leuke actie! Ontzettend gefeliciteerd en op naar het volgende jaar! Ik vind het tweede pakket het leukste vooral de servetten die erin zitten zijn echt super leuk. Maar beide pakketten zijn sowieso heel leuk.

 • Gefeliciteerd! Wat leuk dat je dit viert met deze winacties. Na het doen van ienemienemutte kwam ik uit bij pakket 2 ๐Ÿ™‚ ze zijn beiden hartstikke leuk en ik zie er veel leuke dingetjes voor mezelf tussen zitten, maar ook om cadeau te doen aan anderen, dat wordt een feestje, mocht ik deze winnen!

 • Hoi Nicole!

  Eerst en vooral alvast een vroegtijdige proficiat met je verjaardag! 30 jaar is toch weer iets speciaals! en natuurlijk ook nog felicitaties voor je blogverjaardag ๐Ÿ™‚ Op naar nog vele jaartjes !

  Als ik een keuze zou moeten maken, zou ik gaan voor pakket 1! Er zitten echt hele leuke spullen in. Ik heb ook net even opgezocht waar het boek over gaat en het ziet er mij een leuk ontspannend boek uit om te lezen, ik ben ook wel een boekenwurm, dus dit komt altijd goed van pas.

  Die shirtjes met opdruk zijn overigens ook heel erg schattig. Mijn keuze zou snel gemaakt zijn. De andere spullen lijken me ook erg fijn.

  Liefs!

 • Ik wil het heel graag winnen omdat mijn allerbeste vriendin bijna jarig is en ik ben nu bezig met een enorm cadeau voor haar bezig:) in pakket 1 zitten de dingen die ze allemaal leuk vind dus ik zou heeeeeeel graag PAKKET 1 willen winnen.
  In ieder geval een hele fijne verjaardag en gefeliciteerd met je blog!!

 • Gefeliciteerd met je 1 jarig jubileum! Wat een toffe winactie heb je. Ik sla ‘m heel even over, ik gun het graag anderen ๐Ÿ™‚

 • Ik zou supergraag meedoen! Het laatste pakket win ik het liefst, vanwege de kleuren nagellak <3 Het boek en de kaartjes vind ik verder ook erg leuk.

 • Wat een superleuke win actie!
  Gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van uw blog en natuurlijk uw verjaardag!
  Ik vind beide pakketten super leuk, omdat ik enorm fan ben van de boeken van J. Lynn
  Ze schrijft zo mooi, en heb ze dan altijd gauw uit. Verder zitten er bij beiden echt leuke spulletjes!

  Liefs Lisa

 • Anneliese zegt:

  Ik vind pakket 1 prachtig, ziet er geweldig uit, ik doe graag mee, zou geweldig zijn om z’n pakket te mogen uitpakken !! ๐Ÿ™‚

 • Wauw wat een mooie pakketten zijn het die je weggeeft. Ik wil je natuurlijk allereerst feliciteren met je verjaardag en je 1 jarige blog verjaardag !! ๐Ÿ˜€

  Ik zou beide pakketten heel graag willen, dus ik heb geen voorkeur.

  Ik volg je al op facebook, en ga je meteen volgen op instagram
  Instagram account is @Debseflebs Facebook: Debbie Lobbezoo

 • lisa ter maat zegt:

  Ik zou graag pakket 1 willen winnen. Wat een super actie! En gefeliciteeeerd! ๐Ÿ™‚

 • Rosemarie zegt:

  Is toch helemaal niet leuk, om dit leuke te krijgen en dan weer snel te moeten weg geven.
  Ik zou dan heel graag voor nummertje 2 willen gaan want ik ben gek op armbanden.
  Veel succes met alles wat je nog gaat ondernemen.

 • Gefeliciteerd! Hopelijk heb je een heerlijk verjaardag gehad! En op naar een mooi tweede blogjaar!
  Graag zou ik kans maken op pakket 2! Waarom? Wel het zijn allebei super leuke pakketjes! Maar aangezien een voorkeur, dan 2 omdat ik de armbanden leuker vind dan de oorbellen.

 • Joke Seys zegt:

  Eerst en vooral, een hele dikke proficiat met het รฉรฉn-jarig bestaan met ‘meisje eigenwijsje’ en uw verjaardag! Leuk dat de vreugde met de lezers wordt gedeeld! Alvast hartelijk dank daarvoor! Daarnaast wil heel graag meedoen voor het tweede pakketje. Beiden pakketten zijn aanlokkelijk, maar mijn voorkeur gaat hiernaar uit vanwege het zakje vol zelfvertrouwen. Dit maakt me zeer nieuwsgierig en bovendien kan ik het zeer goed gebruiken. Zeker met de examens in het vooruitzicht…
  Nog hรฉรฉl veel succes!
  Met vriendelijke groeten,
  Joke Seys

 • Wat een super leuke actie heb je weer in elkaar gezet zeg!! En een jaar lang bloggen, een jaar lang mama zijn van Fay en bij de club van 30 horen!! Ik zeg GEFELICITEERD ๐Ÿ™‚

  Ik zou graag pakket nummer 2 willen winnen, wat een leuke spulletjes zitten daar tussen!!

 • Pakket 2! Omdat ik ervan houd om kaartjes te sturen! En het zakje zelfvertrouwen lijkt me leuk om op te hangen maar ook om op te sturen naar personen op wie ik enorm trots ben en die het zetje wel kunnen gebruiken!

  HIEP HIEP, HOERAAAA

 • Gefeliciteerd met je blogverjaardag en je eigen verjaardag! Hopelijk heb je een heerlijk dag gehad! Graag zou ik kans maken op het tweede pakket! Ik ben zeer benieuwd naar de postzegelstempels en de armbanden vind ik super leuk! Beide pakket zijn super leuk samengesteld! Het boek zou ik graag cadeau geven aan een vriendin!

Reageren is niet mogelijk.