Winactie #2: Brownies per post van Cake@Home

cheesecake brownies winactie

Bij feest hoort ook iets lekkers toch? Nou dan is dit ook wel het juiste cadeau om te geven en krijgen. Tijdens mijn zoektocht naar leuke winacties moest ik natuurlijk ook aan Belinda van Cake@Home denken. Niet alleen omdat ze bij ons in het dorp woont en de moeder van een vriendje van Milo is, maar vooral omdat ze altijd leuke en lekkere dingen maakt. Zo zijn de raamstickers bij ons op het raam van haar afkomstig, heb ik al eens eerder voor Moederdag iets lekkers bij haar besteld. En nu geeft ze ook nog cheesecake brownies weg voor een van mijn lezers!

Over Cake@Home

Het is een grote passie van Belinda om de heerlijkste taarten, cupcakes en andere lekkernijen te maken. Dit doet ze dan ook sinds november 2019 officieel. Naast al dat lekkers maakt ze ook gepersonaliseerde items. Denk aan taart toppers, leuke raamstickers in diverse thema’s, maar ook zakjes voor de paaseieren en rondom Sinterklaas ook pepernoten zakjes.

Via haar Instagram word je telkens op de hoogte gehouden van al het lekkers en leuks wat ze allemaal maakt en kan maken.

Cheesecake brownies per post

Brownies zijn er in verschillende hoedanigheden. Je hebt de standaard brownies, met dubbele chocolade, oreo brownies en je hebt ook cheesecake brownies. Ik heb ze nog nooit geproefd maar aangezien ik zowel houd van cheesecake als van brownies gok ik dat dit zomaar héél erg lekker is.

cheesecake brownies per post

Het fijne van deze brownies is dat ze een week lang houdbaar zijn, maar ook voor maximaal 3 maanden in de vriezer bewaard kunnen worden. Dat laatste is een handig weetje, maar meestal halen ze de vriezer niet. De cheesecake brownies kunnen zowel per post verzonden worden, maar je kunt ze ook op komen halen in Someren-Heide.

Winactie

Van Belinda van Cake@Home mag ik een doosje met zes cheesecake brownies weggeven aan een van de mensen die hieronder de blog heeft gereageerd. Een super lekker cadeautje dus van Belinda en mij aan jou!

Wat je dus moet doen is hieronder een reactie achter laten!
Deze winactie delen op Instagram zorgt ervoor dat wij jouw naam 2x in de hoge hoed stoppen.

Deze winactie loopt t/m 11 april, de winnaar krijgt van mij een mail op 12 april!

23 reacties op “Winactie #2: Brownies per post van Cake@Home

Reageren is niet mogelijk.