Win een wekkerradio met verwisselbare frontjes

wekkerradio wisselbare frontjes

Vandaag een hele leuke wekker speciaal voor kinderen die net zoals mijn kinderen van dieren houden en dan met name honden. Deze Bigben wekkerradio met verwisselbare frontjes is superleuk voor in de kinderkamer en door de frontjes heb je telkens weer een ‘andere’ wekker. Mijn dochter heeft eenzelfde wekkerradio gehad maar dan met eenhoorns en ze vond hem echt te gek.

Kids Bigben wekkerradio

Is jouw kind gek op honden dan is deze wekkerradio echt iets voor hem of haar. Bij deze wekker zitten namelijk drie frontjes waar een hond op staat in de meest gekke situaties. Op een surfboard met een zonnebril en bloemenkrans om, in een ski outfit in de sneeuw en met een regenjasje aan in de regen. Deze digitale kinderwekker heeft een LED-display waardoor ze ook nog eens de digitale klok leren kennen.

Wakker worden!

Je kunt ervoor kiezen om wakker te worden van de radio, maar bij deze wekkerradio zitten ook drie leuke geluidseffecten. Ook zit er een snooze functie op waarmee je de wekker nog een keer laat af gaan wanneer je weer in slaapt valt. Ideaal voor kinderen die wat meer moeite hebben met uit bed komen!

Kenmerken van de Bigben Kinderwekker met verwisselbare frontjes

  • Wakker worden met drie verschillende wekgeluiden.
  • Met de drie verschillende frontjes kan je het uiterlijk van je wekker zelf bepalen.
  • Dag en nacht kan je zien hoe laat het is, dankzij het LED-display.
  • Met de dimmer kan je de lichtsterkte van het digitale display aanpassen.
  • De ingebouwde speaker zorgt ervoor dat je op tijd gewekt wordt!
  • Pas het volume aan van de geluidjes.
  • Nog eventjes iets langer doorslapen? Dat kan met deze kinderwekker met snooze functie.
  • Werkt op netstroom (230V).
  • Mocht de stroom uitvallen, dan word jij alsnog op tijd gewekt dankzij de back-up batterij (2 x LR03 AAA). Batterijen niet inbegrepen.
bigben wekkerradio

Win een wekkerradio met verwisselbare frontjes

Deze leuke wekkerradio ligt klaar om jouw zoon of dochter blij te maken. Voor wie wil jij deze wekker winnen? Laat een reactie achter onder deze blog en je maakt kans!

Zorg er wel voor dat je een correct email adres achterlaat want ik mail de winnaar en vraag daarbij dus ook om een adres zodat ik de wekkerradio naar je op kan sturen!

Deze winactie duurt tot 29 april, daarna stuur ik de winnaar een mail.

32 reacties op “Win een wekkerradio met verwisselbare frontjes

Reageren is niet mogelijk.