Win: The Good Dinosaur pakket (incl bioscoopkaartjes)

Iets meer dan een maand geleden plaatste ik al de teaser trailer van de nieuwe Pixar film ‘The Good Dinosaur’ en volgende week woensdag is het dan ook zover.. De film gaat op 25 november in premiere! Als je wilt weten waar hij over gaat dan raad ik je echt aan om nog even die trailer te gaan bekijken, ook heb ik in dat artikel wat verteld over de film. Vandaag echter houd ik het kort maar krachtig: je kunt namelijk een leuk pakket winnen van deze film.

the good dinosaur

In dit pakket zit een horloge, twee stickervellen en…. 2 kaartjes voor de bioscoopfilm! Als dat geen leuk (schoen)cadeau is dan weet ik het niet! Zoals ik al zei, ik hou het kort en krachtig dus wat moet je doen om dit pakket te winnen?

Bol AlgemeenBol Algemeen
 • Laat hieronder een reactie achter met daarin de persoon met wie je zou willen gaan.
 • Like mijn Facebookpagina, ik maak daar ook de winnaar bekend dus houd hem in de gaten!

Deze winactie loopt t/m maandag 23 november 2015 0.00 uur.

Let op! Morgen komt er WEER een winactie online, dus houd mijn blog ook in de gaten..

20 reacties op “Win: The Good Dinosaur pakket (incl bioscoopkaartjes)

 • Mees (3 jaar) zag laatst een voorstukje van de film en volgens mij was hij meteen fan. Ik zou dus graag met hem naar de film gaan.

 • Ik zou hier super graag met mijn zoontje heen willen gaan!
  Eerder heb ik al een keer een poging gewaagd om naar beertje paddington te gaan, zonder succes!
  De popcorn vloog door heel de zaal, de trap naast de stoelen werd gebruikt als speeltoestel.
  Ik heb de bioscoop toen maar verlaten! 😉
  Inmiddels is hij alweer wat ouder en hij vraagt al heel lang wanneer we weer eens naar de “grote televisie” gaan.
  Nou, ik hoop nu dus binnenkort! 🙂

 • Mijn zoon Jamie wilt heel graag naar deze film toe.
  Een lekker mama en zoon moment 🙂 Als hij de reclame voorbij ziet komen moet hij altijd lachen, het zou dus echt een verrassing zijn als ik hem hiermee naartoe neemt.
  Ik volg je al heel lang op fb en andere kanalen 🙂

 • Zo leuk!! Mijn dochtertje wil al een tijd lang graag wat leuks doen met haar neef. Iets wat ze beiden leuk vinden. Ik weet zeker dat ze allebei erg blij zullen zijn als ze deze film in de bios kunnen zien. Ik doe dus voor hun mee 🙂

 • Lucianne Landernoord zegt:

  Ik zou dit graag onze zoon die tussen 3 meiden zit cadeau willen doen! Dan kan hij met papa wat extra qtime hebben!

 • Ik heb geen idee hoe ik het gedaan heb. Maar blijkbaar heb ik ergens anders de reactie ondergezet.
  Nu even opnieuw .. ik zou zelf graag willen winnen ?

 • Wat een leuke actie! Ik zou met mijn zoontje heen gaan voor een leuke mama-zoonmiddag. De laatste weken zo druk gehad dat we niet veel tijd hadden samen. Dus komt als geroepen!

 • Ik zou graag met mijn zoontje stijn gaan. Hij is helemaal gek van dino ‘ s. Hij slaapt zelfs met een dino!

 • Mijn zoon van net 4 is helemaal gek op dinosaurussen! Dit zou een prachtige eerste bioservaring voor hem zijn!

 • Ilse Brinkhuis zegt:

  Zou dolgraag gaan met mijn zoon. Lijkt me echt een geweldige film. Hen al een klein stukje gezien, zooo leuk!

 • Als chauffeur bij DHL ben ik vaak lange dagen van huis. De kinderen liggen dan ook meestal al te slapen als ik thuis kom. De weekenden zijn voor mij daarom extra speciaal en probeer ik zoveel mogelijk tijd met mijn gezin door te brengen.

  We gaan regelmatig lekker uitwaaien langs het strand of maken een heerlijke boswandeling. Bij minder mooi weer houden we een gezellige spelletjesmiddag of gaan we iets lekkers bakken. Ook vinden we het heerlijk om lekker knus op de bank een gezellige familiefilm met zijn viertjes te kijken.

  Het zou mij dan ook fantastisch lijken om dankzij Meisje eigenwijsje met mijn kinderen naar The Good Dinosaur te gaan.

 • Ik zou graag met mijn dochtertje gaan. Lijkt me leuk om voor de eersre keer met haar hier naartoe te gaan.

Reageren is niet mogelijk.