Win een persoonlijke video van Sint!

Vorig jaar bestelde ik hem voor het eerst. De video van Sint. Onze dochter was bijna 2 jaar en al helemaal weg van Sint en Piet. Natuurlijk zou ze de video nog niet heel erg snappen, daarom hield ik hem ook lekker kort. Ze vond vooral alle Pieten erg interessant en herkende zichzelf ook een paar keer. Wat er precies gezegd werd begreep ze volgens mij nog niet. Maar het ging om het idee. Dit jaar echter is ze alweer bijna 3 en snapt ze het veel meer. Daarom was ik ook erg blij toen ik gevraagd werd of ik een video van Sint wilde maken voor ons gezin en ik mag er ook eentje weggeven!

Dit keer maakte ik hem met niet alleen Fay in de hoofdrol maar voegde ik ook mijn man, moeder, vader en mezelf toe. Wanneer we dan pakjesavond vieren bij mijn ouders komen we er allemaal in voor. Dat lijkt me zoveel leuker, en logischer, dan alleen Fay. Video van Sint is er dit jaar alweer voor de achtste keer en het leuke aan dit jaar is dat ze voor het eerst samenwerken met De Club van Sinterklaas. Aangezien wij onlangs de bioscoopfilm van De Club van Sinterklaas hebben gezien zal Fay deze Pieten zeker herkennen. Daarnaast kun je dit jaar uit veel meer onderwerpen kiezen, kun je ook je huisdier een rolletje geven en is het voor zowel kinderen als volwassenen in te vullen. Wel vind ik de keuzes voor de volwassenen erg summier maar ach, het draait om de kinderen!

vvs2016_groepsfoto

Ik ben echt mega benieuwd hoe onze kleine meid gaat reageren op de video en ik zal dit dan ook zeker nog laten weten!

Win een persoonlijke video van Sint!

Wil jij jouw kind(eren) nu ook blij maken met zo’n gave video van Sint? Dan ben je hier op de juiste plek. Want ik mag nóg iemand blij maken met zo’n leuke gepersonaliseerde video waarin je tot maximaal 8 personen kunt toevoegen. Je kunt kiezen voor dvd of om de video te downloaden. Wat jij wilt!

Video van Sint 2016 Trailer from VideoVanSint.nl on Vimeo.

Hoe maak je kans?

Laat hieronder een reactie achter dat je een kans wilt maken én vertel wie jij allemaal in de video zou willen verwerken.

Let op! Ik vraag niet veel, maar als je bovenstaande dingen niet doet dan maak je dus geen kans. Klinkt misschien streng maar ik heb al zo vaak gehad dat mensen gewoon niet lezen en ik gun het mensen die ook echt interesse tonen in mij en mijn blog.

Extra kans: Je maakt extra kans wanneer je op mijn Facebookpagina reageert!

18 reacties op “Win een persoonlijke video van Sint!

 • Ik doe niet mee, maar wilde wel even zeggen dat ik het een origineel cadeau vind. Kan me wel voorstellen dat het een verrassing is voor je kind.

 • Zo leuk, die video van Sint! Ik heb het nog nooit gedaan maar dit jaar gaat de eerste keer zijn. Ben heel benieuwd hoe Lise erop reageert! Ik doe dus niet mee met je winactie maar weet zeker dat je er iemand anders heel blij mee maakt!

 • Wij doen graag mee. Ben heel benieuwd hoe Zoe zou reageren en zou mijn ouders, zus en natuurlijk onszelf er in verwerken 🙂

 • Wat een leuke actie weer! Onze oudste dochter is 8 jaar en gelooft nog in Sinterklaas. Waarschijnlijk voor het laatste jaar helaas… Ik zou graag dit jaar nog alles uit de kast willen halen voor een spetterend Sinterklaasfeest, met deze dvd gaat dat helemaal goed komen! Ik zou in ieder geval de namrn van onze dochters ( Elisa en Hannah) erin voor laten komen en hun hobby’s ( turnen/ zwemles). Ik ga duimen voor een beetje geluk!

 • Mirella orthen zegt:

  Lijkt me echt super leuk voor mijn zoontje Ryan van 4 jaar en mijn dochtertje luna van 3 jaar!
  Wat zullen ze hun oogjes uitkijken wanneer sinterklaas hun naam noemt!
  Zou bij ryan laten benoemen dat hij het zo goed op school doet en bij luna zou ik gaan voor goed dansen.

 • Sabine Flothuis zegt:

  Mijn dochter Mara vroeg zich vorig jaar af waarom Sinterklaas nog nooit bij haar thuis is geweest. Hij laat altijd een zak achter bij de deur, terwijl hij bij sommige andere vriendinnetjes wel binnenkomt….
  Tja, wat ga je daarop zeggen?? Het was even moeilijk maar volgens mij zijn we er goed mee weg gekomen 😉

  Een video van Sint zou echt te gek zijn!! Zou kan ze kijken naar een film waar ze plots persoonlijk wordt toegesproken door Sint en haar eigen foto voorbij ziet komen….ECHT HEEEEEEEEEL LEUK dus!

  Ik zou mijn dochter dus willen verwerken in de dvd maar ook haar kleine broertje Collin natuurlijk. Hij is net 1 jaar geworden en ik weet zeker dat hij dit jaar wel wakker is 😉 Het is natuurlijk ook heeeeeeeeeel erg leuk als papa en mama genoemd worden en ook oma die bij ons komt haar eigen naam zal horen…..Ben ook eens benieuwd hoe zij zal reageren ^_^

  Nu al zin in het heerlijk avondje en met de DVD zal het nog leuker worden…..duimen dus!!

 • Leuk, leuk, leuk! Ik doe graag mee! Wij vieren Sinterklaas met Opa, oma, een paar ooms en tantes en drie schattig nichtjes! Dit zou de klapper van de middag/avond worden!

 • Lesley Beekman zegt:

  Wat leuk! Heel graag maak ik voor de allereerste keer een film van onze kids maar ook van de neefjes en nichtjes die verspreid over het land wonen! Het idee dat we zoiets leuks gezamenlijk kunnen bekijken stemt mij al helemaal vrolijk!! Ik hoop echt dat we dit mogen maken! Net op de site gekeken en ben helemaal enthousiast! Deze kans laten wij niet schieten! Helemaal niet om de opvoedregels nog eens te herhalen hahahaha wat leuk verzonnen!!!

 • Dit is het eerste jaar dat mijn beide jongens Sinterklaas bewust zullen meemaken. Ze zijn 3 en bijna 5 en ik wil maximaal genieten van deze tijd dat ze zo innig geloven, heerlijk! Ik zou uiteraard mijn 2 zoontjes in de video laten terugkomen, en ook hun neefje en nichtje waarmee we Sinterklaas gaan vieren. En dan mijn man en ik en opa en oma en dan zijn de 8 personen op 😉

 • Inmiddels zijn de koude en donkere avonden weer aangebroken.
  In huis heb ik al gezellig de warme kachel aangestoken.

  Nog maar 1 nachtje slapen en dan komt ook de goedheiligman weer met zijn pieten.
  En breek er een periode aan, waar ik als moeder zo enorm van kan genieten.

  De gezonde spanning bij de kinderen, het sfeertje, dit typisch Hollandse feest.
  Dit is altijd mijn favoriete periode van het jaar geweest.

  Niet alleen mijn kinderen, maar ik zelf ben dol op deze Sinterklaastijd.
  Vandaar dat ik door deze mooie actie van meisje-eigenwijsje.nl zo enorm werd verblijd.

  Het lijkt mij fantastisch om met mijn gezinnetje van deze DVD te mogen genieten.
  Een persoonlijke boodschap van de Sint en al zijn Pieten.

  Nu maar heel hard hopen dat de meisje-eigenwijsjeSint niet stilletjes ons huis voorbij zal rijden.
  Maar ons met een onvergetelijke videoboodschap zal verblijden.

 • Leuk!!! Ik doe graag mee. Voor mijn kinderen Mia en Sam. Maar dan laat ik ook mezelf en mijn man erop zetten. Hoe grappig! Hun hiermee kunnen verrassen zou echt te gek zijn

 • Femke Dekker zegt:

  Jaaaaaa…. ik doe graag mee! De video van Sint zou geweldig zijn voor pakjesavond bij mijn schoonouders. Alle 7 kleinkinderen zouden erg genieten; een film voor Bart, Sara, Gijs, Luuk, Niek, Teun en Aron.

 • Wat gaaf! Ik doe mee voor mijn zoontje, die helemaal in de ban is van Sinterklaas. Wij vieren Sinterklaas bij opa en oma. Dit zou echt top zijn voor mijn zoontje, zijn pasgeboren zusje en zijn 2 neefjes en 3 nichtjes! Kunnen ze er allemaal van genieten!

Reageren is niet mogelijk.