Win: geboorte stempel

MG_0769

Ik kreeg een tijdje terug een mail binnen met een verzoek tot samenwerking. In eerste instantie leek het me wel leuk, maar ik wist nog niet of ik er zelf iets mee kon. Toch was ik nieuwsgierig en ging ik op hun website kijken. Daar ontdekte ik dat dit bedrijf wel heel dicht in de buurt zat. Namelijk in mijn eigen dorp! Dat was voor mij net dat zetje dat me de drempel over deed zetten. Het idee was sowieso al leuk en om dan ook nog eens samen te werken met een bedrijf uit eigen dorp, dat is helemaal top. 

Omdat mijn dochter steeds dichter bij de twee jaar komt en een geboorte stempel dus niet echt van toepassing is mocht ik iets anders uitkiezen. Ik ontdekte al snel dat zij echt enorm verschillende stempels maken. De sitenaam is dan wel bedrijfsstempels, maar eigenlijk kun je er voor vrijwel alle stempels wel terecht. Je kunt het bijna zo gek niet verzinnen of ze maken het voor je. Zo vroeg ik me af of zij van mijn logo een stempel konden maken. me-header-kleurEn ja hoor! Ook dat was gewoon mogelijk. Nu krijg ik natuurlijk die kleuren niet zoals in het logo, maar met inkt kun je een heleboel doen. Na ons weekendje Center Parcs lag de stempel in de brievenbus en  was ik direct enthousiast. Het logo op de stempel was precies zoals het logo op mijn site en doordat er ook al inkt bij zat kon ik hem direct gebruiken. Ik denk dat mijn swapmaatje het niet ontgaan is dat ik deze stempel nu heb haha. Op haar pakjes heb ik veelvuldig de stempel ‘gezet’.

_MG_0771

Een geboorte stempel winnen!

Nu kan dit mooie Brabantse bedrijf niet alleen stempels voor bedrijven maken, maar ook voor particulieren. Ze zijn sinds afgelopen zomer ook begonnen met geboorte stempels en daarvan mag ik er vandaag maar liefst twee weggeven!

Je maakt kans op een van de geboorte stempels van het type Colop 40. De Colop stempels zijn een van de meest verkochte modellen ter wereld en het fijne is dat het een zelfinktende stempel is. Dus je hoeft er niet apart nog inkt bij te kopen. Je kunt bij het maken van de stempel echt alle kanten op. Zo kun je de geboortegegevens erop plaatsen. Of een bepaald logo. Maar je kunt ook je eigen kenmerk erop verwerken inclusief de naam van het kindje. Jouw geboorte stempel, jouw keus.

Hoe maak je kans?

 • Zoals jullie inmiddels wel gewend zijn dien je een reactie achter te laten hier op deze blog.
 • Ik maak de winnaar bekend via Facebook dus houd hem goed in de gaten. Ik merk dat dit niet altijd gebeurd en dat is jammer want zo loop je dus een leuke prijs mis.

Een geboorte stempel is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om als kraamcadeau te geven!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

14 reacties

 1. Jenn op 22 december 2015 om 13:36

  Ik doe mee, zou hem graag winnen voor mijn zus!

 2. jacksons_mommy_ op 22 december 2015 om 14:27

  Oh wat is dat leuk zeg ? Wij doen zeker mee aan deze winactie. Zou graag een stempel willen laten maken voor Jackson aangezien hij in maart 2 jaartjes jong wordt zou het te gek zijn als we een stempel met zijn naam kunnen laten maken!

 3. Alexandra op 22 december 2015 om 15:35

  Ik heb een aantal zwangeren in mijn omgeving, dus ik wil wel graag meedoen. Super origineel cadeau!

 4. Cd op 22 december 2015 om 16:50

  In onze familie zijn er voor 2016 veel baby’tjes onderweg dus ik zoek nog wel wat leuke cadeautjes! Wij doen graag mee met de wedstrijd! Duimen maar!

 5. Nathalie op 22 december 2015 om 20:41

  Ik heb ook bij hen net mijn logo laten maken hahaha, great minds think alike!

 6. Josan op 23 december 2015 om 08:23

  Toen ik je swap open maakte zag ik de stempel al. Wat leuk dat jij hem met logo hebt laten maken.

 7. Melissa op 27 december 2015 om 09:29

  Gaaf, zo’n stempel! Lijkt me leuk om een stempel van m’n bedrijf te maken, of ook gaaf van je familie/gezins (bij-)naam. Ik waag een gokje! Als de winactie nog loopt tenminste 🙂

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 27 december 2015 om 09:31

   Ja hij loopt nog! Vergeten einddatum erbij te zetten haha..

   • Melissa op 27 december 2015 om 10:40

    Ik dacht al misschien heb je de datum weggehaald omdat hij afgelopen is 🙂

 8. neny op 28 december 2015 om 18:24

  Niet als geboortestempel maar voor in de klas 🙂 Ik doe graag mee!

 9. Patsy op 28 december 2015 om 19:25

  Zou super zijn om briefjes naar ouders toe op te vrolijken met mijn eigen ‘naamstempel’. Ik duim om te ‘winnen’.

 10. Marijke op 28 december 2015 om 22:09

  Nou op de valreep doe ik dan toch ook mee! Ik vind stempels stiekem heel leuk. Dus ik wil er dan wel een proberen te winnen voor Mama’s met thee

 11. Jentl op 28 december 2015 om 22:13

  Oh, heel graag! Zou zo tof zijn voor bij m’n Woordkunsten die ik verzend! Om het nóg persoonlijker te maken.

 12. […] tijd heb ik aan meerdere winacties meegedaan om een stempel te winnen. En nav mijn reactie bij Nicole kregen ik ook het aanbod om een stempel te reviewen en er 1 weg te […]

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje