Win: geboorte stempel

Ik kreeg een tijdje terug een mail binnen met een verzoek tot samenwerking. In eerste instantie leek het me wel leuk, maar ik wist nog niet of ik er zelf iets mee kon. Toch was ik nieuwsgierig en ging ik op hun website kijken. Daar ontdekte ik dat dit bedrijf wel heel dicht in de buurt zat. Namelijk in mijn eigen dorp! Dat was voor mij net dat zetje dat me de drempel over deed zetten. Het idee was sowieso al leuk en om dan ook nog eens samen te werken met een bedrijf uit eigen dorp, dat is helemaal top. 

Omdat mijn dochter steeds dichter bij de twee jaar komt en een geboorte stempel dus niet echt van toepassing is mocht ik iets anders uitkiezen. Ik ontdekte al snel dat zij echt enorm verschillende stempels maken. De sitenaam is dan wel bedrijfsstempels, maar eigenlijk kun je er voor vrijwel alle stempels wel terecht. Je kunt het bijna zo gek niet verzinnen of ze maken het voor je. Zo vroeg ik me af of zij van mijn logo een stempel konden maken. me-header-kleurEn ja hoor! Ook dat was gewoon mogelijk. Nu krijg ik natuurlijk die kleuren niet zoals in het logo, maar met inkt kun je een heleboel doen. Na ons weekendje Center Parcs lag de stempel in de brievenbus en  was ik direct enthousiast. Het logo op de stempel was precies zoals het logo op mijn site en doordat er ook al inkt bij zat kon ik hem direct gebruiken. Ik denk dat mijn swapmaatje het niet ontgaan is dat ik deze stempel nu heb haha. Op haar pakjes heb ik veelvuldig de stempel ‘gezet’.

_MG_0771

Een geboorte stempel winnen!

Nu kan dit mooie Brabantse bedrijf niet alleen stempels voor bedrijven maken, maar ook voor particulieren. Ze zijn sinds afgelopen zomer ook begonnen met geboorte stempels en daarvan mag ik er vandaag maar liefst twee weggeven!

Je maakt kans op een van de geboorte stempels van het type Colop 40. De Colop stempels zijn een van de meest verkochte modellen ter wereld en het fijne is dat het een zelfinktende stempel is. Dus je hoeft er niet apart nog inkt bij te kopen. Je kunt bij het maken van de stempel echt alle kanten op. Zo kun je de geboortegegevens erop plaatsen. Of een bepaald logo. Maar je kunt ook je eigen kenmerk erop verwerken inclusief de naam van het kindje. Jouw geboorte stempel, jouw keus.

Hoe maak je kans?

  • Zoals jullie inmiddels wel gewend zijn dien je een reactie achter te laten hier op deze blog.
  • Ik maak de winnaar bekend via Facebook dus houd hem goed in de gaten. Ik merk dat dit niet altijd gebeurd en dat is jammer want zo loop je dus een leuke prijs mis.

Een geboorte stempel is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om als kraamcadeau te geven!

14 reacties op “Win: geboorte stempel

Reageren is niet mogelijk.