Win een Rainbow High mode pop!

Rainbow high speelgoedtip Coco Vanderbelt

De Rainbow High mode poppen zijn een groot succes. Zo’n succes zelfs dat er met regelmaat nieuwe series uitgebracht komen. De Rainbow High mode pop in deze winactie is er eentje uit serie 4, namelijk Coco Vanderbalt. Inmiddels zijn er ook al poppen uit serie 5 te koop. Eentje hiervan ontving mijn dochter ter review dus deze zul je op Instagram zeker voorbij zien komen.

Lees snel verder om meer te weten te komen over deze prachtige Rainbow High pop en hoe je kans maakt op deze toffe prijs.

Rainbow High – Coco Vanderbalt

Coco weet alles op het gebied van digitale media en het is haar ultieme doel om de beste promoter ter wereld te worden. Ze kan er als geen ander voor zorgen dat mensen in zichzelf gaan geloven, net zoals zij in hen gelooft. Ook haar outfit maakt impact: een top met een patroon, een color-block rokje, hoge sandalen en een trendy zonnebril. Haar tweede outfit bestaat onder andere uit een jack met zilveren studs en bijpassende hoge sandalen.

Winactie Rainbow High modepop

Hoe leuk is het dat ik mijn feestmaand mag afsluiten met deze gave winactie. Onze dochter is er niet heel blij mee dat de pop naar een ander toe gaat, want ze had hem graag zelf gehouden. Ze vindt hem zo mooi en stoer ook. Vooral het jasje wat erbij zit. Het liefst zou ze dat jasje ook in haar eigen maat willen.

Wat moet je doen om deze prachtige modepop van Rainbow High, gehuld in het kobaltblauw, te winnen? Het enige wat je hoeft te doen is hieronder te reageren en een geldig email adres achter te laten. Ik stuur de winnaar namelijk een mail na afloop van de winactie.

Let op: deze pop is uit de verpakking geweest, alleen voor de foto’s, maar je ontvangt de pop gewoon in de originele verpakking.

20 reacties op “Win een Rainbow High mode pop!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *