Win een Rainbow High mode pop!

Rainbow high speelgoedtip Coco Vanderbelt

De Rainbow High mode poppen zijn een groot succes. Zo’n succes zelfs dat er met regelmaat nieuwe series uitgebracht komen. De Rainbow High mode pop in deze winactie is er eentje uit serie 4, namelijk Coco Vanderbalt. Inmiddels zijn er ook al poppen uit serie 5 te koop. Eentje hiervan ontving mijn dochter ter review dus deze zul je op Instagram zeker voorbij zien komen.

Lees snel verder om meer te weten te komen over deze prachtige Rainbow High pop en hoe je kans maakt op deze toffe prijs.

Rainbow High – Coco Vanderbalt

Coco weet alles op het gebied van digitale media en het is haar ultieme doel om de beste promoter ter wereld te worden. Ze kan er als geen ander voor zorgen dat mensen in zichzelf gaan geloven, net zoals zij in hen gelooft. Ook haar outfit maakt impact: een top met een patroon, een color-block rokje, hoge sandalen en een trendy zonnebril. Haar tweede outfit bestaat onder andere uit een jack met zilveren studs en bijpassende hoge sandalen.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Winactie Rainbow High modepop

Hoe leuk is het dat ik mijn feestmaand mag afsluiten met deze gave winactie. Onze dochter is er niet heel blij mee dat de pop naar een ander toe gaat, want ze had hem graag zelf gehouden. Ze vindt hem zo mooi en stoer ook. Vooral het jasje wat erbij zit. Het liefst zou ze dat jasje ook in haar eigen maat willen.

Wat moet je doen om deze prachtige modepop van Rainbow High, gehuld in het kobaltblauw, te winnen? Het enige wat je hoeft te doen is hieronder te reageren en een geldig email adres achter te laten. Ik stuur de winnaar namelijk een mail na afloop van de winactie.

Let op: deze pop is uit de verpakking geweest, alleen voor de foto’s, maar je ontvangt de pop gewoon in de originele verpakking.

20 reacties op “Win een Rainbow High mode pop!

 • Simone Broekema zegt:

  oh mijn dochter Fleur zou hier heel blij van worden, ik die graag mee voor haar!

 • elisabeth maria martina zegt:

  voor een jarige job helemaal top, hier maakt kleine sofie dolgraag kans op

  • Ilona mulder zegt:

   oh oh wat snappen wij jou dochter goed zeg ! Hier ook een meisje die er dolgraag mee zou spelen. Ik loot graag mee voor haar.

  • ik doe heel graag mee voor onze dochter! hier zou ze echt gelukkig van worden! ze is dol op rainbow high en deze poppen!

 • Anneliese de Waal zegt:

  Ik doe erg graag mee voor Sam, zou ze prachtig vinden, waag graag een kans 🧡🧡, Groetjes van Anneliese de Waal

 • ik doe mee voor mijn lieve dochter, ze gaat een pittige tijd tegemoet en dan is een rainbow high mode pop echt heel gaaf om te krijgen. Zij gaat dit rocken⚡️

 • Lies Haga zegt:

  Heel leuk Nicole voor onze ‘meisje-meisje’ kleindochter Riva.. 💗💗

 • Zo leuk dat deze serie poppen heeft met verschillende kleur huidtinten. Daardoor kunnen we samen met de kleine meid het gesprek aangaan over huidskleur. Wat zal ze trots zijn op haar bruine pop terwijl ze zelf licht is.

 • Antonia van Eegelen zegt:

  voor mijn kleinzoon die zo graag met poppen speelt, en dat gun ik hem

Reageren is niet mogelijk.