Win een cadeaubon twv €50 van Mini & More

mini and more shoppen

Wie mij al langer volgt weet dat ik helemaal weg ben van de kleding die verkocht wordt bij de online kinderkleding outlet Mini & More. Vooral hun eigen merk Louder! is erg populair hier. Maar wij kopen er bijvoorbeeld ook toffe kleding van 4President, B.Nosy, Vinrose, Chaos and Order en noem maar op. Daarom vind ik het ook heel erg leuk dat ik tijdens deze feestmaand ook een leuke winactie mag doen in samenwerking met Mini & More!

Online kinderkleding outlet store Mine & More

Ben je op zoek naar leuke kinderkleding voor een mooie prijs? Dan zit je bij outlet store Mini & More helemaal goed. Zij verkopen namelijk de leukste collecties van bekende merken van voorgaande seizoenen, tegen hele fijne prijzen. Daarbij is de korting die je krijgt altijd minimaal 50%. Het kan echter soms zelfs oplopen tot maar liefst 90%. Dat is dan ook wel heel leuk shoppen!

Je denkt misschien dat de kleding die ze verkopen niet meer zo mooi of modieus is. Maar dat is zeker niet waar. Veel items, kleuren en prints komen namelijk elk seizoen weer terug. Zo hebben ze bijvoorbeeld leuke bikini’s van Little Miss Juliette in panterprint. Dat was vorig seizoen hip, maar nu nog steeds!

Sinds ik bij Mini & More shop heb ik ook hele leuke merken ontdekt. En alhoewel ik soms wel baal omdat van een bepaald kledingstuk de juiste maat er niet meer is, is er zoveel keus dat er altijd wel een leuk alternatief te vinden is. Meestal kan ik dan ook gewoon heel moeilijk kiezen. Maar omdat er zoveel leuks tussen zit, zal ik wel moeten. Ze verkopen bij Mini & More kleding in de maten 50 t/m 176, al is er in de allerkleinste maatjes niet altijd veel keus.

budget zomerkleding meisje

Het eigen merk van Mini & More: Louder!

Naast de bekende merken die ze verkopen hebben ze ook een eigen merk ontwikkeld. Daar heb ik zelf al veelvuldig over geschreven omdat ik gewoon echt fan ben van dit merk. Het is leuke kleurrijke kleding die ook nog eens comfortabel zit, mooi blijft én een leuk prijsje heeft. Niet voor niets bestaan de kledingkasten van de kinderen vaak voor ongeveer 25-50% uit Louder! kleding.

Ben je dus op zoek naar leuke budget zomerkleding? Kijk dan zeker even bij Mini and More en hun eigen merk Louder!

Winactie Mini & More

Meisje-Eigenwijsje bestaat deze maand 9 jaar en daarbij word ik zelf ook nog eens 38 lentes jong in april. Daarom vier ik feest en geef ik diverse leuke prijzen weg. Zoals de cadeaubon ter waarde van €50 bij de outlet store Mine & More. Hoe gaaf is dat!

Het enige wat je hoeft te doen is hieronder een reactie achter laten en mij vertellen wat jij met die €50 zou willen kopen. Neem dus zeker even een kijkje op de website zodat je weet wat er allemaal is.

Gelieve geen linkjes in de reactie achter te laten anders kom je in de spambox terecht. Wat je wél mag doen is deze winactie delen op social media. Het is geen must, maar we zouden het wel erg waarderen.

25 reacties op “Win een cadeaubon twv €50 van Mini & More

 • elisabeth maria martina zegt:

  met 8 kleinkinderen dat word nog vechten voor wie ik iets zou uitzoeken
  een leuke jurk of een stoere korte broek lastig kiezen maar met dit ruime budget word het vast voor meerdere kids dikke pret

 • Joyce Snelders zegt:

  Als ik deze winactie win, ga ik er zomerkleding mee kopen. Ze is weer flink gegroeid, dus er past nog weinig..

 • Liesbeth Oerlemans zegt:

  Oh dit wil ik zo graag winnen. Na jouw tip afgelopen winter voor m’n zoon een heerlijk pak en jogger van Louder gekocht en die worden nog steeds met veel plezier gedragen.

  Als ik nu zou winnen mag onze dochter ook eens Louder gaan shoppen. Haar kledingsmaak is enorm aan het veranderen dus hoe leuk als ze zelf wat nieuwe kleding kan kiezen.

 • Ik zou met deze cadeaubon 2 leuke outfitjes scoren voor mijn kleindochters! Kindjes blij, oma blij!

 • Carin van Bussel zegt:

  Ik ben net zo’n grote fan van mini and more als jij!
  Wat zou ik graag daar shoppen voor mijn twee zoontjes en dochter. Lekker zomerkleding scoren! 🍀😎☀️

 • Ik zou een super leuk outfit scoren voor mijn dochter. Die mee kan op vakantie en die ze de rest van de zomer kan dragen!

 • Annemieke zegt:

  Ik denk dat onze twee meiden hier wel heel blij van worden (en mama ook natuurlijk)❤🤗

  • Kristel Gubbels zegt:

   Dat is idd dubbel feest. Wow wat gaaf. Ze hebben zoveel leuke jurkjes van Louder zoals de paarse Purple flowers. lijkt me geweldig om jurkjes te shoppen in maat 146/152 voor onze oudste dochter Noor. ze kan wel nieuwe kleren voor de zomer gebruiken nu ze zo flink gegroeid is.

 • Wij zijn ook fan van Mini & More, dus we zouden zeker wat jurkjes en leggings gaan uitzoeken!

 • Wat een geweldige actie! Mocht ik de cadeaubon winnen ga ik met mijn jongens (4 en net 6) online op zoek naar een toffe outfit. Ze krijgen steeds meer een eigen smaak en de kleding van Mini&More zal zeker in de smaak vallen.

 • Ohhh ik vind de kleding die je daar voor Fay koopt altijd superleuk, dus voor Pip en Noof zal ik er zeker ook slagen! 4president is altijd erg leuk, maar ik ben zeker ook benieuwd in Louder eens te proberen!

 • Joyce joshua zegt:

  ik zou het merk Louder! kopen. Hun eigen merk en dan een nieuw matching setje aanschaffen voor de schoolfotos van mijn zoon en dochter!

 • Marieke h zegt:

  JAA super leuk ik doe graag mee. hier twee meiden en een jongen volop in de groei dus ik heb al leuke kleding gezien. jurkjes, broeken tshirts etc. zou helemaal geweldig zijn.

 • Leuke kleding! Met de bon laat ik mijn oudste dochter een jumpsuit kiezen en mijn jongste dochter kiest een leuke jurk!

 • Ik zag een heel leuk rood shirt met een haaienvin. Mijn zoon zou die vast erg tof vinden.

 • Tamara Jongkees zegt:

  Wat veel leuks kan je voor 50 euro uitzoeken! Drie jongens hier, maar waarschijnlijk wordt het toch wat voor de oudste. Een mooie jeans van Petrol en een leuk vest erbij.

 • Penelope Broos zegt:

  Supergave actie zeg! ik ben zelf ook groot fan van Louder! mijn dochters hebben er ook veel leuke jurkjes van en de leggings zijn ook heel goed! Ik doe daarom heel graag mee voor mijn twee meiden, omdat ze zulke mooie zomerkleding hebben. Ze groeien héél hard en daarom kunnen ze wel weer prachtige zomerkleding gebruiken.

 • zou er leuk mee zomershoppen voor mijn meiden en deze jurk staat dan zeker oo het lijstje😍
  Louder! lange jurk Lina tropical flowers

 • Gefeliciteerd met je verjaardag deze maand en het 9 jarig bestaan van je blog. Op naar de 10! Ik zou er zeker een mooi jurkje van kopen, en bijv de de roze hippy flaired broek. Ik laat mijn dochter wel zelf kiezen, want ze heeft al een echt een eigen mening over wat ze wel en niet mooi vindt.

 • Voor kleindochter Zoë Die is dol op jurkjes
  Zou leuk zijn om haar te verrassen met een zomer jurkje

Reageren is niet mogelijk.