Win een cadeaubon twv €15 bij Nooss

webshop nooss inclusie producten

Eerder zette ik een hele toffe webshop in het zonnetje die inclusief is én handgemaakte producten verkoopt. Toentertijd heette deze webshop nog MiKi4all, maar sinds kort is er wat achter de schermen veranderd waardoor de webshop nu Nooss heet. Op het moment van schrijven is er ook een hele nieuwe webshop in de maak die als het goed is zeer binnenkort online gaat. Om de ‘nieuwe’ webshop én mijn verjaardag te vieren slaan Sarah Groen (de eigenaresse van de webshop en bekend van ‘De Groentjes’) en ik de handen in een met deze leuke winactie!

Nooss – de webshop voor jong en oud met en zonder beperking

Achter de webshop zit een passie voor inclusie en een betere wereld. Een wereld waarin iedereen ertoe doet en van waarde is, ongeacht de verschillen. Ieder persoon draagt op zijn of haar manier bij aan de samenleving en juist de verschillen tussen mensen maakt hen zo waardevol en betekenisvol.

Bij Nooss vind je dan ook diverse handgemaakte producten en producten die je kunt personaliseren. Ze verkopen enorm fijne sjaals en colsjaals die handig zijn tegen het kwijlen, maar ook erg leuk zijn. Zo heb je nu bijvoorbeeld hele leuke varianten voor Koningsdag. Maar ze verkopen bijvoorbeeld ook gave t-shirts en truien met diverse quotes of helemaal gepersonaliseerd zoals jij dat wil. Zo heeft mijn zoontje Milo van hen een hele mooie trui ontvangen die inmiddels helaas te klein is geworden. Of nou ja, Milo is gegroeid!

miki4all trui beperking opportunities

Winactie Nooss

Zoals ik al aangaf mag ik weer iets leuks weggeven. Ik had natuurlijk een specifiek product uit kunnen kiezen, maar hoe fijn is het dat je zelf iets mag uitzoeken. Als je wint ontvang je dus een cadeaubon ter waarde van €15 via de mail en daarmee kun je zelf iets uitzoeken in de webshop zodra hij online staat. Of je nu voor een leuk shirt kiest, een hippe sjaal of iets heel anders, de keus is aan jou!

Het enige wat je hoeft te doen is hieronder een reactie achter te laten. Wel waarderen wij het enorm als je zowel mij (@meisje_eigenwijsje) als de webshop Nooss (@Nooss.shop) gaat volgen op Instagram.

De winactie duurt een week, dus tot 26 april. Daarna stuur ik de winnaar een mail en zodra hij of zij heeft gereageerd wordt het email adres doorgegeven aan Nooss.

8 reacties op “Win een cadeaubon twv €15 bij Nooss

 • Wat een leuke winactie. Een mooi t-shirt voor onze dochter Jayla 👩‍🦽 lijkt mij wel heel leuk. Ook wij zetten ons in voor meer inclusie in de wereld en daar hebben ze mooie t-shirts voor bij de Nooss. Ook super leuk om jullie account bij meisje-eigenwijsje te ontdekken. Lieve groetjes mama van @happyjayla

  • gislaine hoogmoed zegt:

   wat een super leuke actie ! miki4all kende we al , daar hadden we al hele leuke kwijl sjaaltjes voor onze zoon vandaan! meisje eigenwijsje kende we nog niet! leuk om via via weer leuke sites tegen te komen! we doen graag mee met deze win actie!

   groetjes names de mama van jaylen!

 • Hoi hoi. Nicole.
  Ik wil mee doen net deze win actie.
  Wat een leuke spulletjes hebben ze.
  Fijne verjaardag.

 • Kimberley zegt:

  Gefeliciteerd! Ik doe heel graag mee!! ik ben leerkracht in het speciaal onderwijs, dus hoe tof is het om zo’n mooi en inspirerend kledingstuk te dragen!

 • van harte gefeliciteerd
  jullie hebben super fijne en coole producten
  om meer bekendheid te geven aan inclusie voor iedereen
  ik zou heel graag een coole item winnen om hier aan bij te dragen

 • Perfectly imperfect… dat is precies iets wat onze zoon is! Iets waar Nooss voor staat, is onze ervaring met Miki4all.

Reageren is niet mogelijk.