Win: Bratz study abroad

Voor de tweede keer mag ik een geweldig gave Bratz pop weggeven. Omdat ik er ook weer eentje kreeg ter review en mijn dochter daar echt nog te klein voor is besloot ik om de dochter van een andere bloggende moeder blij te maken. Daelyn, de dochter van Laura, is 6 jaar en dol op poppen. Logischerwijs dus dat zij hier erg blij mee zou zijn. Ze schreven voor Meisje-Eigenwijsje de review.

Een tijdje terug vroeg Nicole aan mij of mijn dochter Daelyn het leuk  zou vinden om een Bratz pop te reviewen. Ze is 6 jaar oud en gek op  poppen, dus dat antwoord was niet zo moeilijk! Ik liet het woord Bratz  pop eens vallen om te kijken of ze wist wat het was en meteen kwam er  een reactie. “Ja, dat zijn van die hele coole poppen en die hebben  mooie kleren en een vriendinnetje van school heeft die ook!” Aha,  bekend terrein dus voor haar. Voor mij iets minder, dus ging ik op  onderzoek uit.

De naam Bratz pop deed op zich wel een belletje rinkelen, maar ik wist  zeker dat ik er nooit eentje heb gehad. Het is een pop uit de jaren 90  en ik was een jaren 80 meisje. Ik was een tiener in the 90s, dus viel net buiten de doelgroep. Bovendien had ik meer aandacht voor jongens  dan voor poppen. 😉 Ik herinner me wel dat ik ze destijds in de  winkel heb zien liggen en vond ze op het eerste gezicht wel tof,  anders dan de normale poppen die er toen te koop waren. In totaal zijn  er 5 verschillende personages, met elk hun eigen persoonlijkheid,  kledingstijl en karaktertje.

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Daelyn kreeg dus een Bratz pop opgestuurd van Nicole en die zat  verpakt in de swap die we deden. Ik maakte een unboxing vlog en de  reactie van Daelyn was priceless. Ze was echt blij verrast toen ze de  pop zag liggen en riep dan ook enthousiast: “Die heb ik altijd al  willen hebben!” Kijk, dat is mooi!

Nadat ik de spulletjes die we gekregen hadden had opgeruimd, wilde  Daelyn er meteen mee spelen. Ik pakte dus alles uit en de rest van de  middag had ik geen kind meer aan haar. Spelen met de tasjes, kleding  verwisselen, haren kammen. Alles in opperste concentratie natuurlijk.  😉Bratz Study Abroad

We vonden het hartstikke leuk om deze pop te mogen ontvangen en een review te schrijven voor Meisje Eigenwijsje. Bedankt! 🙂

Win een Bratz Study Abroad pop!

536994 Bratz Study Abroad Doll Asst FW 01

 

Jij maakt nu ook kans om een van de leuke Study Abroad Bratz poppen te winnen! Een pop komt met 2 setjes kleding en heel veel leuke accessoires om mee te spelen.

Hoe maak je kans?

  • Laat een reactie achter met geldig, met daarin waarom jij graag een Bratz pop wint en voor wie
  • Like mijn Facebookpagina, daar maak ik namelijk de winnaar op bekend

Het zou leuk zijn als je de winactie ook deelt op Facebook, Twitter en/of Instagram, maar dit is niet verplicht. De winactie loopt tot en met maandag 21 december 2015 00.00 uur, op 22 december maak ik de winnaar bekend.

20 reacties op “Win: Bratz study abroad

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *