Win: Bratz study abroad

536994-Bratz-Study-Abroad-Doll-Asst-FW-01

Voor de tweede keer mag ik een geweldig gave Bratz pop weggeven. Omdat ik er ook weer eentje kreeg ter review en mijn dochter daar echt nog te klein voor is besloot ik om de dochter van een andere bloggende moeder blij te maken. Daelyn, de dochter van Laura, is 6 jaar en dol op poppen. Logischerwijs dus dat zij hier erg blij mee zou zijn. Ze schreven voor Meisje-Eigenwijsje de review.

Een tijdje terug vroeg Nicole aan mij of mijn dochter Daelyn het leuk  zou vinden om een Bratz pop te reviewen. Ze is 6 jaar oud en gek op  poppen, dus dat antwoord was niet zo moeilijk! Ik liet het woord Bratz  pop eens vallen om te kijken of ze wist wat het was en meteen kwam er  een reactie. “Ja, dat zijn van die hele coole poppen en die hebben  mooie kleren en een vriendinnetje van school heeft die ook!” Aha,  bekend terrein dus voor haar. Voor mij iets minder, dus ging ik op  onderzoek uit.

De naam Bratz pop deed op zich wel een belletje rinkelen, maar ik wist  zeker dat ik er nooit eentje heb gehad. Het is een pop uit de jaren 90  en ik was een jaren 80 meisje. Ik was een tiener in the 90s, dus viel net buiten de doelgroep. Bovendien had ik meer aandacht voor jongens  dan voor poppen. 😉 Ik herinner me wel dat ik ze destijds in de  winkel heb zien liggen en vond ze op het eerste gezicht wel tof,  anders dan de normale poppen die er toen te koop waren. In totaal zijn  er 5 verschillende personages, met elk hun eigen persoonlijkheid,  kledingstijl en karaktertje.

Daelyn kreeg dus een Bratz pop opgestuurd van Nicole en die zat  verpakt in de swap die we deden. Ik maakte een unboxing vlog en de  reactie van Daelyn was priceless. Ze was echt blij verrast toen ze de  pop zag liggen en riep dan ook enthousiast: “Die heb ik altijd al  willen hebben!” Kijk, dat is mooi!

Nadat ik de spulletjes die we gekregen hadden had opgeruimd, wilde  Daelyn er meteen mee spelen. Ik pakte dus alles uit en de rest van de  middag had ik geen kind meer aan haar. Spelen met de tasjes, kleding  verwisselen, haren kammen. Alles in opperste concentratie natuurlijk.  😉Bratz Study Abroad

We vonden het hartstikke leuk om deze pop te mogen ontvangen en een review te schrijven voor Meisje Eigenwijsje. Bedankt! 🙂

Win een Bratz Study Abroad pop!

536994 Bratz Study Abroad Doll Asst FW 01

 

Jij maakt nu ook kans om een van de leuke Study Abroad Bratz poppen te winnen! Een pop komt met 2 setjes kleding en heel veel leuke accessoires om mee te spelen.

Hoe maak je kans?

 • Laat een reactie achter met geldig, met daarin waarom jij graag een Bratz pop wint en voor wie
 • Like mijn Facebookpagina, daar maak ik namelijk de winnaar op bekend

Het zou leuk zijn als je de winactie ook deelt op Facebook, Twitter en/of Instagram, maar dit is niet verplicht. De winactie loopt tot en met maandag 21 december 2015 00.00 uur, op 22 december maak ik de winnaar bekend.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

20 reacties

 1. Anna Wienen op 15 december 2015 om 13:08

  Ik zou graag willen winnen voor mijn nichtje ☺️☺️

 2. Patricia op 15 december 2015 om 13:08

  Kei leuk voor mijn poppemeisje van 5,5. Ze speelt graag met haar Barbie’s , Bratz poppen ken ik nog niet ben dus reuze benieuwd !

 3. Linda op 15 december 2015 om 13:10

  Ik doe graag mee voor mijn prinses, ze is gek op bratz en de study abroad is wel errrrug leuk!

 4. Alicia op 15 december 2015 om 13:29

  Leuke pop! Ik doe graag mee voor mijn nichtje, mijn meiden zijn helaas ook nog te klein

 5. Brenda op 15 december 2015 om 13:50

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Ze is helemaal dol op poppen dus deze zal ze erg leuk vinden

 6. Marian Zw. op 15 december 2015 om 14:57

  Ik doe graag mee voor mn dochter van 6. Van sint heeft ze al eem Bratz gekregen, maa rhet zou zou,leuk zijn als er een vriendinnetje bij komt!

 7. Linda Smeets op 15 december 2015 om 15:03

  Ik doe graag mee voor onze kleine meid omdat ze Bratz poppen te gek vindt!

 8. mamascrapelle op 15 december 2015 om 15:06

  Ondanks dat féline bijna 3 is speelt ze al met de barbies ik doe graag mee want stiekem vind ik de brads ook erg leuk!

 9. Esmée op 15 december 2015 om 15:44

  Oh, die 7-jarige van mij is helemaal Bratz fan. Ze heeft een blonde (die van die selfie) en die gaat mee naar bed. Ze had het er al over “mam, deze ga ik sparen”…ehhh…dan wel van haar eigen spaargeld, want financieel zit het even krapjes. Maar hoe leuk zou het zijn als ik haar hiermee mag verrassen!

 10. Marjo op 15 december 2015 om 16:06

  Ik wil winnen omdat mijn dochter zegt terwijl ik de reviews zit te lezen o mama die wil ik voor mijn verjaardag ( in september pas jarig). Hoe gaaf als ik haar hiermee kan verrassen!

 11. Kimberley op 15 december 2015 om 17:23

  Wat een leuke winactie. Ik doe graag mee voor Kayla 🙂

 12. Mandy op 15 december 2015 om 17:51

  Nice! Wij doen mee hoor. 2 echte poppen meiden in huis 😉

 13. Nynke B op 15 december 2015 om 17:56

  Leuk zeg, echt iets voor mijn nichtje en deze is ook nog eens makkelijk overal mee naar toe te slepen.

 14. Malou op 15 december 2015 om 19:19

  Ze zijn zo leuk! Ik doe graag mee voor Nomi en ik ga het delen op de Facebookpagina ‘De leukste winacties’.

 15. Karin op 15 december 2015 om 19:53

  Heel leuk! Wil ik graag voor onze middelste winnen. Bij Poldermama heb ik ook een keer een Bratzpop gewonnen. Ze is er zo blij mee. En met één erbij kan ze waarschijnlijk nog langer en leuker spelen.

 16. Nicole @ Everyday-Life.nl op 15 december 2015 om 23:33

  Toffe winactie! Ik doe graag mee voor het dochtertje van een vriendin van me dat alweer bijna 4 wordt 🙂

 17. maai op 16 december 2015 om 08:57

  Super leuk Nicole, ik zou hem wel graag voor Fenne willen winnen, mijn poppen moedertje. Ik ken ze eerlijk gezegd niet van vroeger. Liefs

 18. Ans ivits op 16 december 2015 om 09:46

  Lieve Nicole
  Ik doe graag mee voor mijn kleindochter Cassidy die zou hier super blij mee zijn.grt.

 19. Bianca op 16 december 2015 om 11:14

  Hartstikke leuk! Mijn dochtertje is helemaal gek op Bratz dus waag graag een kansje, succes allemaal x

 20. Nesrin op 16 december 2015 om 14:35

  Leuk dat ze er zo blij mee is! Mijn dochter is geen poppenkind en dit vind ik soms wel een beetje jammer 😉

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje