Win 2×2 bioscoopkaartjes voor de film Whitestar – met Britt Dekker

Britt-Dekker-en-George-whitestar-film

Op 9 oktober, dus over twee weken, komt de paardenfilm Whitestar in de bioscoop. Whitestar is een feelgood familiefilm over de bijzondere relatie tussen Megan en het afgedankte springpaard Whitestar. Wanneer blijkt dat Whitestar toch bijzondere talenten heeft haalt de eigenaar hem weer weg bij Megan om wedstrijden te rijden, maar zonder succes. Pas als Megan en Whitestar weer samen zijn, halen ze het beste in elkaar naar boven en blijkt Whitestar een echte winnaar.

Britt Dekker komt met eigen Paardenpraat-bioscoopfilm Whitestar

Britt stond aan de wieg van het idee dat door scenarioschrijver Michiel Peereboom is bewerkt en uitgeschreven tot een bioscoopfilm. Daarnaast maakt Britt haar acteerdebuut in de paardenfilm. Met deze hartverwarmende film heeft de 26-jarige paardenliefhebster, bekend van haar YouTubekanaal PaardenpraatTV, samen met haar geliefde paard George haar eerste filmrol te pakken. Naast haar filmrol is ze ook nauw betrokken bij de productie van de film, waarvoor zij haar kennis en ervaring van de paardenwereld in zal zetten.

Britt Dekker werkt momenteel als presentatrice bij AVROTROS. Daarnaast heeft de Purmerendse een succesvol YouTube kanaal (PaardenpraatTV) en schuift ze door haar frisse en eerlijke kijk op zaken regelmatig aan bij praatprogramma’s als De Wereld Draait Door en Jinek.

Meer over de film Whitestar

Tijdens de vakantie werken Megan (Richelle Plantinga) en haar beste vriendin Julia (Sterre van Woudenberg) samen met Eddy (Valentijn Avé) bij de stal van de bikkelharde paardenhandelaar Alex (Kees Boot). Megan heeft er altijd van gedroomd om een succesvolle dressuurrijder te worden, een droom die de valse en rijke Angela (Sterre Koning) wél leeft. Dan komt Whitestar op Megans pad waarmee ze een bijzondere band opbouwt. Tot Alex’ teleurstelling blijft Whitestar maar een onhandelbaar paard en wanneer hij hem weg wil doen, kan Megan hem maar net van zijn ondergang redden. Echter wanneer Whitestar bij Megan is, blijkt het paard tóch over bijzondere talenten te beschikken. De onredelijke Alex eist zijn paard terug om wedstrijden mee te rijden, maar zonder succes…

Wanneer een aantal jaar later de oudere Megan (Britt Dekker), Julia (Florence Vos Weeda) en Eddy (Matt Harnacke) Whitestar toevallig tegenkomen op een dressuurwedstrijd, blijkt de band tussen Megan en Whitestar onafscheidelijk. Samen halen ze het beste in elkaar naar boven en is Whitestar een échte winnaar!

Win kaartjes voor deze bioscoopfilm

Ik mag in totaal twee keer 2 mensen blij maken die samen met iemand naar deze toffe nieuwe film mogen. De kaartjes zijn geldig in elke bioscoop waar de film draait dus je kunt zelf kiezen naar welke bioscoop je wilt.

Wat moet je doen om kans te maken?

 1. Laat een reactie onder de blog of op Facebook achter. Doe je dit op Facebook dan is het tof wanneer je ook anderen tagt.
 2. Vertel waarom jij wilt winnen en voor wie.

De actie loopt tot en met 8 oktober 2019. De winnaar wordt in dit artikel bekend gemaakt. (klik hier voor de winactie voorwaarden)

Met wie wil jij gaan?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

7 reacties

 1. Jen op 25 september 2019 om 06:57

  Ik zou heel graag de kaartjes winnen om samen met mijn negenjarige dochter naar deze film te kunnen. Ze is een echte fan van de you tube paardenpraat filmpjes en Britt Dekker.

 2. Gera op 25 september 2019 om 11:59

  Ik doe graag mee voor mijn dochter! Even meidentijd!

 3. Bianca op 25 september 2019 om 18:49

  Heel graag voor onze dochter Anouk, een echt paardenmeisje. Ze vraagt al weken wanneer de film in de bioscoop komt.
  Kijkt alle filmpjes van Britt Dekker, paarden praat en alles op Netflix met paarden.
  En niet te vergeten, ze rijd iedere week paard, regen of geen regen, maakt haar niks uit!

  • Jessica op 25 september 2019 om 20:05

   Oh heel graag doe ik mee voor mijn dochter jalou. Elke week paardrijden en op YouTube kijkt ze altijd naar Britt. De film lijkt ons heel leuk.

 4. Marieke op 25 september 2019 om 21:02

  Jaa leuk, samen met mijn dochter een mooi moeder dochter moment en een leuke film, onze dochter is helemaal gek van paarden

 5. op 29 september 2019 om 19:30

  Wil er dolgraag heen met mijn dochter!

 6. Nicky op 2 oktober 2019 om 09:27

  Hoorde mijn kleine nichtje hier al over, zou leuk zijn haar de kaarten te kunnen schenken!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje