What to wear – Bloggers battle!

Net op het moment dat ik me bedacht dat het wel ERG lang geleden was dat ik een “what to wear” had gemaakt kwam er een mailtje binnen van  Sans-Online over hun bloggers battle en ik werd gelijk enthousiast! Geloof dat het niet zo heel vreemd is, want als je een mailtje krijgt met daarin de kans om €500,- shopgeld te winnen dan gaat vrijwel elke bloggende vrouw uit haar dak. Maar bij mij kwam het mailtje ook nog eens op het juiste moment. Nu heb ik mooi inspiratie voor een nieuwe “what to wear” PLUS ik maak kans op shopgeld.

Omdat ik in elke “what to wear” tot nu toe positiekleding heb laten zien heb ik ook dit keer een collage gemaakt met positiekleding die ik allemaal dus heb gevonden op de website van Sans-Online. Ik wist in eerste instantie helemaal niet dat zij dat ook hadden op hun website dus ik was blij verrast!
What to wear sans online

Verder heb ik ook een collage gemaakt van “normale” kleding, omdat ik over niet al te lange tijd beval en dan dus geen positiekleding meer aan hoef, maar gewoon de kleding uit mijn kast.. Echter ben ik 100% een vrouw, dus is het vrij herkenbaar als ik zeg… Er ligt niks leuks meer in mijn kast. Reden genoeg dus om te gaan shoppen en hoe geweldig zou het dan zijn als dat kon met het shoptegoed van Sans-Online?! Bij deze dus ook een aantal favorietjes van mezelf gevonden op hun website voor als ik straks geen zwangere buik meer heb!
What to wear sans online 1

Bol AlgemeenBol Algemeen

Deze bloggers battle van Sans-Online (waar overigens elke blogger aan mee kan doen dus LEEF JE UIT!!) komt dus op het perfecte moment. Het enige wat je als blogger hoeft te doen is:
1. Een artikel schrijven over de bloggers battle
2. Daarin de link vermelden naar de website van Sans-Online
3. Je vermeldt de actie en geeft aan dat iedere blogger mee kan doen
4. Je verwerkt minimaal 1 collage in je artikel
5. Je verspreidt je artikel via je social media kanalen
6. En je stuurt de link van je artikel naar bloggersbattle@sans-online.nl

Doe jij ook mee?

7 reacties op “What to wear – Bloggers battle!

Reageren is niet mogelijk.