What to wear – Bloggers battle!

what-to-wear-sans-online

Net op het moment dat ik me bedacht dat het wel ERG lang geleden was dat ik een “what to wear” had gemaakt kwam er een mailtje binnen van  Sans-Online over hun bloggers battle en ik werd gelijk enthousiast! Geloof dat het niet zo heel vreemd is, want als je een mailtje krijgt met daarin de kans om €500,- shopgeld te winnen dan gaat vrijwel elke bloggende vrouw uit haar dak. Maar bij mij kwam het mailtje ook nog eens op het juiste moment. Nu heb ik mooi inspiratie voor een nieuwe “what to wear” PLUS ik maak kans op shopgeld.

Omdat ik in elke “what to wear” tot nu toe positiekleding heb laten zien heb ik ook dit keer een collage gemaakt met positiekleding die ik allemaal dus heb gevonden op de website van Sans-Online. Ik wist in eerste instantie helemaal niet dat zij dat ook hadden op hun website dus ik was blij verrast!
What to wear sans online

Verder heb ik ook een collage gemaakt van “normale” kleding, omdat ik over niet al te lange tijd beval en dan dus geen positiekleding meer aan hoef, maar gewoon de kleding uit mijn kast.. Echter ben ik 100% een vrouw, dus is het vrij herkenbaar als ik zeg… Er ligt niks leuks meer in mijn kast. Reden genoeg dus om te gaan shoppen en hoe geweldig zou het dan zijn als dat kon met het shoptegoed van Sans-Online?! Bij deze dus ook een aantal favorietjes van mezelf gevonden op hun website voor als ik straks geen zwangere buik meer heb!
What to wear sans online 1

Deze bloggers battle van Sans-Online (waar overigens elke blogger aan mee kan doen dus LEEF JE UIT!!) komt dus op het perfecte moment. Het enige wat je als blogger hoeft te doen is:
1. Een artikel schrijven over de bloggers battle
2. Daarin de link vermelden naar de website van Sans-Online
3. Je vermeldt de actie en geeft aan dat iedere blogger mee kan doen
4. Je verwerkt minimaal 1 collage in je artikel
5. Je verspreidt je artikel via je social media kanalen
6. En je stuurt de link van je artikel naar bloggersbattle@sans-online.nl

Doe jij ook mee?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

7 reacties

 1. Jess op 27 februari 2014 om 09:35

  Leuk, lekker fleurig allemaal. Ik had dat mailtje ook gekregen maar ben nog even aan het bedenken hoe en wat. Ik ben zo slecht met kleren haha. Wel leuk om na te denken over zomerkleren. Ik ben echt toe aan slippers en blote benen.

 2. iliveformydreams.com op 27 februari 2014 om 10:02

  Erg leuk blogje heb je ervan gemaakt. Leuke kleding heb je uitgekozen.

 3. Rosa op 27 februari 2014 om 10:16

  Heerlijk dat je lekker veel kleur gebruikt in je kledingkeuze 🙂

 4. jennn op 27 februari 2014 om 13:09

  Jaa, ik doe zeker ook mee, had het maitlje ook gehad en ben al druk bezig met het uitzoeken!

 5. Saskia op 27 februari 2014 om 14:45

  Je hebt een leuke vrolijke kledingsmaak!

 6. Whitney op 1 maart 2014 om 10:56

  Lekker vrolijk je collages. Ik ga ook meedoen! Ken de site nog niet dus lekker klikken!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje