What to wear #3 – Xmas edition

what-to-wear-3

Het werd weer eens tijd voor een nieuwe “what to wear” en nu met de feestdagen zo goed als voor de deur vond ik het wel leuk om me te richten op zwangerschapskleding die je kunt dragen tijdens de kerstdagen. Zoals altijd heb ik gekozen voor kleding die ik zelf ook mooi vind, dus het kan zijn dat het niet helemaal jouw smaak is.  Gelukkig is er nog veel meer te vinden, want tegenwoordig hebben ze voor zwangere vrouwen echt enorm veel leuke kleding!

In een Zwanger Magazine die ik ontving vanuit ‘ouders van nu’ stond een advertentie van de webwinkel kleertjes.com en daar heb ik dan ook als eerste gekeken voor inspiratie. Ze hebben daar namelijk niet alleen kleding voor kids maar ook voor de zwangere vrouw en dan niet van 1 merk, nee van allerlei merken. Erg handig dus!

Ik vond daar een jurk van Noppies die ik echt enorm mooi vind (rechts), maar daar zit uiteraard ook een prijskaartje aan. Zelf geef ik daar niet zo snel het geld aan uit, maar genoeg mensen die het wél doen dus daarom heb ik hem er ook zeker bij gezet! De andere jurk is afkomstig van Mamalicious, toch wel één van mijn favoriete merken qua zwangerschapskleding. Dan de topjes. Ik heb er dit keer geen ‘onderkleding’ bij gezet omdat je dit met vanalles kunt combineren. Een broek, legging, rokje. Wat je maar in huis hebt, het kan allemaal en het staat allemaal even sjiek. Het linkse topje heb ik zelf ook aangeschaft voor de feestdagen! Beide zijn dan ook van Mamalicious.

En dan als laatste de sieraden, ik ben zelf van het subtiele en dat is ook nodig bij deze outfits want ze trekken zelf al genoeg aandacht! Dus houd ik het qua sieraden ook rustig. De oorbellen vond ik bij Etsy en de ketting is van Swarovski.

 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Jess op 20 december 2013 om 08:21

  Mooi!!! Zeker dingen die ik ook zou kunnen dragen als ik zwanger zou zijn.Ik vind de maternity lijn van Asos ook heel fijn trouwens. Al heb ik dan ervaring met de zomercollectie. Maar goed, erg leuk spul hebben ze daar.

 2. Nicky op 20 december 2013 om 08:54

  Leuke jurken heb je uitgezocht. Ik zie mezelf er wel in lopen 🙂

 3. iliveformydreams op 20 december 2013 om 09:26

  Erg leuke jurken! 🙂

 4. CrazyGreatLife op 20 december 2013 om 23:59

  Jurk rechts is inderdaad erg leuk. Ik hou ervan om mij mooi te kleden met kerst maar vind het nu ook zonde om nog echt iets te kopen.

  • Misseagles op 21 december 2013 om 00:02

   Joh ik moet nog 13 weken en vind t zelfs zonde.. 😉

 5. liefmeisje1988 op 23 december 2013 om 21:37

  Erg mooie kleding voor de komende kerstdagen.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje