Werken in een hotel | Sandton Eindhoven Centre

Alhoewel ik al jaren vanuit huis werk is dat de afgelopen periode niet altijd even makkelijk geweest. Normaal gesproken werkte ik thuis terwijl de kinderen op school waren. Echter met de diverse lockdowns, vakanties en andere oorzaken zaten ze meer thuis dan ergens anders. Wat het voor mij moeilijk maakte om te werken.

Natuurlijk had ik de avonduren wel of kon ik soms een uurtje werken als mijn man thuis was. Toch is het heel anders werken wanneer je in dezelfde omgeving bent als je gezin. Die hele situatie heeft ook zeker zijn voordelen gehad. Ik kan veel beter prioriteren en weet inmiddels precies wat ik wel en niet wil met mijn bedrijf. Echter het nadeel was dat echte focus en concentratie ontbrak.

Werken in een hotel

Daarom vond ik het zo fijn dat mijn man af en toe eens vrij kon nemen zodat ik echt kon gaan werken. En het liefst werkte ik dan in een hotel. Tijdens de eerste lockdown mocht ik al eens namens Voordethuiswerkers.nl een hotel uitkiezen om te werken. En ook dit keer boden ze mij in ruil voor exposure een dagje werken in een hotel aan. Dit keer bij het Sandton Eindhoven Centre.

Dit hotel ligt in in het bruisende centrum van Eindhoven. Zowel de winkels, het parktheater als diverse musea zijn op loopafstand te bereiken. Dat is nu in deze tijd natuurlijk niet echt van toepassing. Maar wel handig voor als straks alles weer open gaat. Het hotel is van binnen echt prachtig. Zowel de receptie als de bar en lounge.

Voor het werken kreeg ik een standaard kamer met een ruim bureau, koffie en thee faciliteiten en uiteraard mijn eigen badkamer met wc. Altijd handig haha. Ik kreeg van te voren overigens ook een cappuccino mee en had nog meer kunnen halen als ik wilde in de lobby. Daarnaast kreeg ik met de lunch een lekker hard broodje gezond met een sapje erbij.

Tijdens het werken had ik diverse Zoom calls (videobellen) met mijn eigen coach en met mijn eigen klanten. En de Wifi was dusdanig goed dat dit ook zonder problemen ging. Ook waren er amper omgevingsgeluiden dus ik had geen afleiding. De perfecte omstandigheden om te werken dus.

Winactie met Sandton Eindhoven Centre

WINACTIE IS AFGELOPEN.

Naast dat ik zelf dus voor een dag een hotelkamer tot mijn beschikking had mag ik ook een van mijn lezers/volgers verblijden met een werksuite inclusief broodjeslunch. Ik kan het je echt aanraden om dit jezelf te gunnen. Je mag van 8 tot 18 uur gebruik maken van de kamer dus kunt er zelfs voor kiezen om naast het werken ook een iets voor jezelf te doen. En wandelen door Eindhoven is ook een mooie optie.

3 reacties op “Werken in een hotel | Sandton Eindhoven Centre

  • Dit is nu echt een actie waar ik zeer warm voor loop. Gefocust studeren voor hbo-v is met 3 kinderen van 10, 1 en 0 jaar haast onmogelijk thuis. Toch komen de toetsen er weer aan en moeten er diverse zaken worden uitgeschreven en stilte is daarbij echt een must, of beter gezegd geen kinderen die om je heen zijn. Een radio kan prima. Nu is t vaak puzzelen met manlief wanneer ik mezelf deels kan afzonderen in de boeken. Ik ken Eindhoven goed, tis een leuke stad om tussendoor even rond te wandelen en misschien een korte wandel-date op 1,5 meter afstand met een vriendin die daar woont. Of een badsessie indien bad aanwezig. Ik droom hier alvast even weg… nu nog duimen draaien dat ik win.. ????

Reageren is niet mogelijk.