Mijn wensenlijst

wensenlijst

Aangezien ik de meeste dingen van mijn vorige wishlist inmiddels in huis heb vond ik het wel eens tijd om mijn wensenlijst opnieuw te publiceren. Ik koop eigenlijk maar zelden dingen voor mezelf tegenwoordig. Bijna alles gaat naar Fay, haha. Maar toch, zo af en toe mogen Bart en ik onszelf uitleven en daarom deel ik nu mijn wensenlijst… Het zijn wel bijna allemaal grote producten dus het zal even duren voordat ik alles van dit lijstje heb. Kans zit er zelfs in dat het niet allemaal lukt. Maar dat zien we dan wel weer!

Broeken
Doordat mijn wond van de keizersnede nog steeds pijn doet kan ik bijna geen broeken dragen. Deze doen veel te pijn. Dus ik ben nog steeds op zoek naar broeken die hoog genoeg zitten zonder pijn te doen!

Een agenda voor 2015
Ja dat duurt nog even maar omdat ik overal om me heen al agenda’s zie voor het nieuwe schooljaar wil ik ook een hele mooie voor in 2015..

Visitekaartjes voor mijn blog
Ik wil sowieso wat visitekaartjes hebben omdat ik naast mijn blog ook verder ga met fotografie. Ik neem dezelfde naam en combineer dus het visitekaartje.

Blond Amsterdamefteling blond
Ik heb hele leuke gebaksbordjes gezien van de Efteling-lijn. Ik heb nog gebaksbordjes nodig dus mag deze van mezelf dan ook wel aanschaffen. Ook heb ik hele gave mokken gezien van de Blondelicious lijn.

Kastje
In mijn werkkamer is het nu een rommeltje. Dit omdat ik veel dingetjes heb aangeschaft (lang leve de Action) maar ik dus niet alles kwijt kan. Daarom heb ik een lang smal kastje nodig voor naast mijn bureau zodat het weer wat opgeruimd is.

Schuurtje
We hadden laatst bijna een schuur gekregen, super fijn. Helaas ging dit niet door dus onze zoektocht blijft doorgaan. We zitten er zelfs aan te denken om zelf maar een schuur in elkaar te timmeren. We moeten onze fietsen en oud papier toch ergens kwijt….

Nieuwe bank
We hebben een mooie stoffen bank. Echter is dat met een spugend kindje en een enorm harige hondenvriend niet zo handig. Er zitten vlekken in de bekleding die we er echt niet meer uit krijgen. Een (nep) leren bank is dus veel handiger. Daar zijn we dus nog naar op zoek.

Mamafiets
Over een aantal maandjes mag Fay eindelijk mee op de fiets. Helaas is mijn omafiets er niet zo geschikt voor dus deze wil ik verkopen en er een mamafiets voor in de plaats kopen. Lijkt me zo leuk om met mn kindje te fietsen!

Poef
We hebben een heerlijke nieuwe rode draaistoel gekregen van de oma van Bart. Echter ben ik een lui ding en zou ik graag nog een poef erbij willen zodat ik mijn benen erop kan leggen. Heerlijk zitten dan!

Speelgoedkist
Zoals ik in deze blog al vertelde ben ik nog op zoek naar een speelgoedkist. Ik heb nog niet helemaal gevonden wat ik wil dus de zoektocht blijft doorgaan.

IMac
Ik ben enorm blij met mijn laptop, maar hij kan niet alles wat ik ermee wil. Ook ben ik steeds professioneler bezig met mijn blog en wil ik ook verder gaan met mijn fotografie. Daarom wil ik een computer erbij aanschaffen en de iMac gaat het worden! Ik heb hem al helemaal uitgekozen, nu nog kopen…

Zo, best een behoorlijke lijst he! Het hoeft ook niet allemaal in één keer gekocht te worden gelukkig, alles op zijn tijd.
Heb jij nog leuke dingen op je wensenlijst staan?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 reacties

 1. Petra op 29 augustus 2014 om 06:40

  Mooi lijstje. Ik wil zelf ook nog heel graag een mamafiets. En als we dan toch bezig zijn een nieuwe badkamer en een Amerikaanse auto voor manlief. En dan ben ik wel even klaar 🙂 maar eerst maar eens gaan sparen.

 2. Michelle op 29 augustus 2014 om 09:08

  Mooie lijst, al een idee waar je het eerste mee wil gaan beginnen?
  Op mijn lijstje staat momenteel niet zo heel erg veel. Wel heb ik nieuwe winterkleding nodig en wil ik graag nog twee tatoeages laten zetten.
  Weet zeker dat het lijstje niet zo klein blijft hoor haha 😉

  • Nicole (misseagles) op 29 augustus 2014 om 09:15

   Ik ga meteen voor het duurste denk ik haha, de iMac!

 3. Jackelien op 29 augustus 2014 om 09:51

  Fijn om een wensenlijst te hebben, liefst je leven lang, want als je niks meer te wensen hebt is het leven ook maar saai!!Gelukkig hebben wij ook nog veel wensen maar de allerbelangrijkste voor ons is dat wij en onze familie gezond blijven

  • Nicole (misseagles) op 29 augustus 2014 om 10:01

   Dat klopt helemaal! Die wens staat bovenaan…

 4. Miranda op 29 augustus 2014 om 10:04

  Oh zo’n iMac zie ik ook wel zitten haha:) heb er alleen geen plek voor, maar een mooie MacBook ipv onze saaie laptop zou heeeeeel tof zijn;)

 5. Manon op 29 augustus 2014 om 10:16

  Leuk! Een mamafiets, speelgoedkist en iMac staan hier ook wel op het lijstje haha.

 6. Monique op 29 augustus 2014 om 11:20

  Leuke dingen staan er op je lijstje! Een mamafiets is een hele goede, zo fijn om lekker met je kindje te fietsen! Ik heb ook wel wat wensen. Bovenaan staat een paar nieuwe hardloopschoenen!

 7. Madelon op 29 augustus 2014 om 12:07

  Het broekengedeelte klinkt zoooo bekend. De H&M had een tijdje terug online high waist skinny jeans te koop. Daar heb ik toen 2 van gekocht. Het zijn de enige broeken die ik nog steeds aankan na 9 maand. En thuis draag ik meestal high waist leggings.

 8. Jenn op 29 augustus 2014 om 12:17

  Mooie lijst! Ik heb toevallig voor komende week een wensenlijstje op de planning staan 🙂

 9. Sheena op 29 augustus 2014 om 16:19

  Leuke lijst! Een aantal zaken hebben we gemeenschappelijk… zo zoek ik ook dringend broeken die mijn keizersnedewond kan verdragen 😉 Voorlopig doen de zwangerschapsbroeken hier nog dienst …

 10. Lief meisje op 29 augustus 2014 om 20:50

  Zo ben ik op zoek naar een tablet. Maar ik wil ook dat het mogelijk is om 3g mee te ontvangen. En die zijn niet zo makkelijk te vinden.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje