Mijn wensenlijst

Aangezien ik de meeste dingen van mijn vorige wishlist inmiddels in huis heb vond ik het wel eens tijd om mijn wensenlijst opnieuw te publiceren. Ik koop eigenlijk maar zelden dingen voor mezelf tegenwoordig. Bijna alles gaat naar Fay, haha. Maar toch, zo af en toe mogen Bart en ik onszelf uitleven en daarom deel ik nu mijn wensenlijst… Het zijn wel bijna allemaal grote producten dus het zal even duren voordat ik alles van dit lijstje heb. Kans zit er zelfs in dat het niet allemaal lukt. Maar dat zien we dan wel weer!

Broeken
Doordat mijn wond van de keizersnede nog steeds pijn doet kan ik bijna geen broeken dragen. Deze doen veel te pijn. Dus ik ben nog steeds op zoek naar broeken die hoog genoeg zitten zonder pijn te doen!

Een agenda voor 2015
Ja dat duurt nog even maar omdat ik overal om me heen al agenda’s zie voor het nieuwe schooljaar wil ik ook een hele mooie voor in 2015..

Visitekaartjes voor mijn blog
Ik wil sowieso wat visitekaartjes hebben omdat ik naast mijn blog ook verder ga met fotografie. Ik neem dezelfde naam en combineer dus het visitekaartje.

Blond Amsterdamefteling blond
Ik heb hele leuke gebaksbordjes gezien van de Efteling-lijn. Ik heb nog gebaksbordjes nodig dus mag deze van mezelf dan ook wel aanschaffen. Ook heb ik hele gave mokken gezien van de Blondelicious lijn.

Kastje
In mijn werkkamer is het nu een rommeltje. Dit omdat ik veel dingetjes heb aangeschaft (lang leve de Action) maar ik dus niet alles kwijt kan. Daarom heb ik een lang smal kastje nodig voor naast mijn bureau zodat het weer wat opgeruimd is.

Schuurtje
We hadden laatst bijna een schuur gekregen, super fijn. Helaas ging dit niet door dus onze zoektocht blijft doorgaan. We zitten er zelfs aan te denken om zelf maar een schuur in elkaar te timmeren. We moeten onze fietsen en oud papier toch ergens kwijt….

Nieuwe bank
We hebben een mooie stoffen bank. Echter is dat met een spugend kindje en een enorm harige hondenvriend niet zo handig. Er zitten vlekken in de bekleding die we er echt niet meer uit krijgen. Een (nep) leren bank is dus veel handiger. Daar zijn we dus nog naar op zoek.

Mamafiets
Over een aantal maandjes mag Fay eindelijk mee op de fiets. Helaas is mijn omafiets er niet zo geschikt voor dus deze wil ik verkopen en er een mamafiets voor in de plaats kopen. Lijkt me zo leuk om met mn kindje te fietsen!

Poef
We hebben een heerlijke nieuwe rode draaistoel gekregen van de oma van Bart. Echter ben ik een lui ding en zou ik graag nog een poef erbij willen zodat ik mijn benen erop kan leggen. Heerlijk zitten dan!

Speelgoedkist
Zoals ik in deze blog al vertelde ben ik nog op zoek naar een speelgoedkist. Ik heb nog niet helemaal gevonden wat ik wil dus de zoektocht blijft doorgaan.

IMac
Ik ben enorm blij met mijn laptop, maar hij kan niet alles wat ik ermee wil. Ook ben ik steeds professioneler bezig met mijn blog en wil ik ook verder gaan met mijn fotografie. Daarom wil ik een computer erbij aanschaffen en de iMac gaat het worden! Ik heb hem al helemaal uitgekozen, nu nog kopen…

Zo, best een behoorlijke lijst he! Het hoeft ook niet allemaal in één keer gekocht te worden gelukkig, alles op zijn tijd.
Heb jij nog leuke dingen op je wensenlijst staan?

12 reacties op “Mijn wensenlijst

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *