Wensen en doelen 2016 update #2

Op deze laatste zondag van de maand wil ik even terugblikken. Dit doe ik door middel van mijn wensen en doelen lijstje te updaten. Even kijken waar ik al mee bezig ben, wat eventueel al afgevinkt is en waar ik nog de nodige aandacht aan moet besteden. Dit wil ik elke maand doen zodat ik mijn wensen en doelen niet uit het oog verlies. Hopelijk kan ik over een paar maanden al zeggen dat ik alles al afgevinkt heb en een nieuwe lijst opstellen!

Inhoudsopgave

Gezondheid

Ik ben nog steeds niet gestart met cognitieve gedragstherapie, maar dat heeft een reden. We wachten nu even tot het wat rustiger is qua slaapapneu en alle andere ongein die erbij komt kijken. Ik verwacht dus ook niet dat ik in maart ga starten aangezien ik 17 maart mijn keeloperatie heb en daarna minimaal 2 weken moet herstellen. Ik baal daar wel een beetje van, wat betreft de therapie. Maar het is anders toch teveel.

Een slechte nachtrust heb ik nog steeds dus ik zet nog steeds geen wekker en beweeg alleen meer dan normaal op de dagen dat ik wél geslapen heb. Dat is heel wisselend. Ook hierbij denk ik dat ik pas vanaf april echt aan de slag kan gaan qua beweging. Wel ben ik dus enorm goed bezig met het bewuster eten. Ik ben afgelopen maand gestart met het online programma van Weightwatchers zoals je hebt kunnen lezen en dat gaat goed.winactie leven op zijn kop

Bol AlgemeenBol Algemeen

Gezin

We hebben afgelopen maand gelukkig veel fijne dagen gehad met zijn drietjes. We zijn naar K3 geweest en hebben heerlijke wandelingen samen gemaakt. Dat zijn wel echt de fijne momenten. Ook hebben mijn man en ik vaker dan hiervoor met zijn tweetjes op de bank dezelfde serie en/of film gekeken. Dat is wel een prestatie hoor, want normaliter zitten we wel samen op de bank maar kijken we niets samen. Dat samen iets kijken voelt toch wel goed.

Bloggen

Qua bloggen heeft afgelopen maand me veel rust gegeven. Ik ben afgestapt van het continu kijken naar mijn statistieken. Dit scheelt zoveel. Ik kijk nu eens in de week ofzo en zie dat de bezoekersaantallen lekker stabiel zijn. Ook ben ik minder gaan bloggen. Wanneer ik een winactie kan doen dan zal dit altijd als extra blog online komen op de maandag en op de woensdag heb ik ook nog regelmatig en extra blogje. Maar ik wil mezelf echt houden aan mijn eigen regel: alleen een blog in de middag als het een artikel van een gastblogger is of een samenwerking.

Ik had altijd al plezier in het bloggen maar nu ik die prestatiedrang niet meer voel is het nog fijner!

Overig

Het afspreken met vriendinnen/andere moeders is deze maand echt mislukt. Ik heb eigenlijk helemaal niet echt afgesproken met iemand. Daar baal ik dan wel van, maar ik had zelf ook echt de energie niet. De vele slapeloze nachten breken me echt op. Wel heb ik deze maand twee boeken uitgelezen dus ik ben weer mooi op schema qua boekenchallenge!

Ik merk dus ook deze maand weer dat een goede gezondheid veel voor je kan doen. En als je gezondheid dus bagger is dat vele dingen dan moeizaam gaan. Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel want vanaf april zal ik waarschijnlijk een groot deel van die klachten kwijt zijn. Ik zal dan ook volgende maand geen update doen, maar eind april wel weer!

wensen en doelen

Hoe gaat het met jouw doelen en wensen?

11 reacties op “Wensen en doelen 2016 update #2

  • Hoop voor je dat je snel beter gaat slapen. Als je altijd moe bent komt er inderdaad weinig van ander dingen terecht omdat je gewoon zo moe bent. Knap van je dat weight watchers zo goed gaat!

  • Fijn dat er een datum is voor je operatie, ook al is het geen prettige operatie. En beter dat je nu relaxter om kan gaan met je blog én fijn dat je zoveel mooie momenten met je gezinnetje hebt kunnen beleven. Succes alvast voor de 17e! En het is zo april hoor

  • Super dat je echt kunt genieten van de momenten met z’n drietjes! Voor je het weet zit je kleine meisje op school en zijn die momentjes ook weer schaarser…

Reageren is niet mogelijk.