Wel of geen nieuwe Samsung?

Mijn eerste telefoon was een Nokia. Van mijn vader overgenomen. Echter mijn eerste echte eigen telefoon was een Samsung. En daar heb ik jaren plezier van gehad. Totdat ik iPhone verslaafd raakte. Echter is mijn man nog steeds helemaal Samsung gek en dus houdt hij ook alle nieuwe releases bij. Aangezien zijn abonnement half januari afloopt is hij nu aan het dubben of hij voor een Sim Only abonnement gaat of toch weer een nieuwe telefoon erbij pakt.

Alhoewel ik dus een fervente Apple fanaat ben wil mijn man niets liever dan een Samsung. En dat begrijp ik wel. Het zijn degelijke toestellen met een lange levensduur qua batterij. En vooral dat laatste daar kan Apple nog wat van leren. Mits ze dat willen, maar dat is weer een ander verhaal.

Release geruchten Samsung Galaxy

Ondanks dat ik dus zelf geen Samsung wil vind ik het wel hele mooie apparaten en dus kijk ik graag met Bart mee naar de nieuwste release geruchten. Zo verwachten ze net zoals bij de Samsung Galaxy S10 dat de nieuwe Samsung Galaxy verschillende modellen zal hebben. Een kleinere en dus goedkopere variant, een standaard variant en eentje met een groter scherm.

Alhoewel Samsung erg bekend staat om zijn goede batterijduur nemen de features ook toe dus wordt er gehoopt op een betere capaciteit bij de S11. Voor mijn man ook wel fijn want hij speelt nogal graag spelletjes op zijn telefoon. Zou zonde zijn als hij daardoor al snel een lege telefoon heeft. Verder is een goede camera ook vrij belangrijk. En die van Samsung zijn aardig semi-professioneel. Het gerucht gaat dan ook dat de Samsung S11 de beschikking krijgt over 4 camera’s aan de achterzijde. Voor mijn man goed nieuws want foto’s maken is niet iets wat hem makkelijk af gaat gezien zijn handicap. Maar met een goede camera op zijn mobiel lukt het heel wat beter dan bijvoorbeeld met een spiegelrelflex.

Wel of geen nieuwe telefoon

Ondanks dat het behoorlijk begint te kriebelen als hij alle geruchten over de nieuwste Samsung leest twijfelt hij nog steeds of hij niet gewoon nog een jaar met zijn huidige mobiel zal doen. Aangezien zijn abonnement half januari afloopt had hij eigenlijk wel gehoopt dat de nieuwste samsung al voor  die tijd op de markt zou zijn. Helaas is dat niet zo. Dus daarom wil hij zijn huidige abonnement nog even een maand langer laten doorlopen zodat hij daarna een goede beslissing kan maken. Het vergelijken van telefoons en/of abonnementen kan dan makkelijk via Mobiel.nl.

In principe is zijn huidige telefoon nog prima. Hij heeft namelijk de Samsung Galaxy 8 welke slechts twee jaar oud is. Het enige wat hem vooral stoort is zijn scherm. Deze is namelijk al vrij snel kapot gegaan dus hij kijkt inmiddels al 1,5 jaar tegen een kapot scherm. Nu kan hij natuurlijk ook gewoon zijn scherm laten maken, maar hij neigt toch naar een nieuwe. Omdat deze betere features heeft en ook gewoon omdat nieuw leuk is.

Wat voor een telefoon heb jij?

2 reacties op “Wel of geen nieuwe Samsung?

  • Ik heb onlangs ook een nieuwe telefoon besteld. Heel lang getwijfeld om mijn abonnement gewoon te verlengen, maar dit vond ik te duur. Toen kwam ik uit op een goedkoop sim only abonnement en hierbij een nieuwe telefoon te kopen. Maar ook alle Samsung telefoons en Iphone`s vond ik veel te duur. Dit geld geef ik liever uit aan leuke dingen met mijn gezin. Uiteindelijk koos ik voor een minder bekend toestel, een Xiomi 8.

  • Ik heb echt heel wat jaartjes een Samsung telefoon gehad. Altijd tevreden en nooit problemen mee gehad. Nu heb ik een uitstapje naar Huawei gemaakt. Ook zeker geen verkeerde telefoon en ook tot nu toe erg tevreden mee.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *