Weight Watchers update #9 | verschil in gewicht en foto’s

Vandaag deel ik weer een hele speciale Weight Watchers update met jullie. Nee ik heb geen mijlpaal bereikt, maar ik heb wél weer een aantal voor- en na foto’s. Naast die foto’s deel ik uiteraard weer hoe het me verging de afgelopen twee weken.

Als je mijn afval avontuur hebt gevolgd weet je dat ik in het begin dus geen foto’s heb gemaakt. Heel stom, maar goed dat is nu gewoon niet meer terug te draaien. Wel heb ik op 1 mei foto’s gemaakt omdat ik toen onder de 100 kilo zat (mijn eerste mijlpaal) en vorige week (7 augustus) maakte ik weer foto’s. Ik had namelijk zelf weer eens niet het idee dat je verschil kon zien tussen mei en nu. Boy, what was I wrong!!

Het verschil

Natuurlijk zag ik op de weegschaal dat er een hoop verschil zat tussen begin mei en nu begin augustus. Maar in de spiegel zag ik het gewoon niet. Ik had het idee dat mijn lijf echt hetzelfde was gebleven. Daarom besloot ik dat het wel weer tijd werd voor nieuwe foto’s. Ik had in mei drie foto’s gemaakt; van voor, zij en achter; en dat deed ik dit keer weer. Ik wilde dezelfde kleding aantrekken maar kon het shirtje wat ik toen aanhad niet vinden dus koos een ander zwart strak shirtje.

Bol AlgemeenBol Algemeen

verschil-vooraanzicht1

Zoek de verschillen. Ik moest goed kijken, maar je ziet wel degelijk verschil van toen met nu. En dan heb ik het niet alleen over mijn manier van kijken en de sloffen die nu ontbreken haha. Bij mijn benen zie je dat de broek een stuk minder strak zit, bij de buik zie je in plaats van 3 rollen nu maar één vetrol. Dus ja… een verschil. Maar ik vond het best tegenvallen. Totdat ik de foto’s van de zijaanzicht naast elkaar zette…

Verschil-zijaanzicht1

Want WAT EEN VERSCHIL! Of ben ik de enige die het ziet? Nee toch? Minder kont, minder buik, minder armen, minder… Haha. Nou wat vinden jullie? Willen jullie meer of minder Nicole? Ik ga voor de minder Nicole, haha. Ja ik weet het zeker.. Foto’s maken is echt een goede motivatie wanneer je afvalt!

De stand van zaken

Start gewicht >> 115 kilo
Gewicht foto’s links >> 98,8 kilo
Gewicht foto’s rechts >> 87,1 kilo
Huidig gewicht >> 86,5 kilo (12-08-2016)

In totaal afgevallen >> 28,5 kilo, waarvan 22,5 kilo met Weight Watchers

verschil-november-augustus1

Zoals je boven de foto al kunt lezen ben ik inmiddels alweer 28,5 kilo kwijt waarvan 22,5 met Weight Watchers. Ik had echt niet verwacht dat ik afgelopen week ook af zou vallen aangezien ik al mijn weekpunten had opgegeten (dat doe ik echt niet elke week) en zelfs nog wel meer… Maar omdat ik toch heel bewust heb gegeten en echt alleen de dingen gepakt heb de ik het waard vind is het denk ik toch goed geweest. Ik hoop dan ook over drie maanden weer zulke foto’s te kunnen maken en dat er weer 10 kilo of meer af is. Dat zou echt super zijn want dan heb ik mijn voorlopige streefgewicht gewoon glansrijk gehaald.

Duimen jullie mee?

90 reacties op “Weight Watchers update #9 | verschil in gewicht en foto’s

Reageren is niet mogelijk.