Weight Watchers update #8 | Tussendoel bereikt of tegenvaller?

Na mijn vorige Weight Watchers update kreeg ik veel reacties waarbij mensen de frustraties herkende. Dat deed me wel goed, want het ging tenslotte niet om die paar gram die ik aankwam maar om de bijbehorende frustraties. Wanneer ik alleen al kijk naar ongezonder eten kom ik al aan haha. Maar goed, het zorgde er wel voor dat ik even heel streng voor mezelf ging zijn de afgelopen twee weken.

Na één week stond ik weer op de weegschaal en verbaasde ik me enorm. Ja ik had heel streng alleen mijn dagpunten opgemaakt en geen enkele weekpunt. Maar dat ik 1,2 kilo zou afvallen had ik echt niet verwacht. Daar was ik natuurlijk super blij mee want mijn volgende tussendoel is onder de 90 kg wegen en daar zat ik nu wel héél dichtbij (90,3 kg was de stand van dat moment).

Toen ik dus afgelopen vrijdag weer op de weegschaal moest staan was ik heel zenuwachtig. Klinkt misschien stom maar ik hoopte zo dat ik mijn tussendoel gehaald zou hebben. Die kleine mijlpalen zijn juist zo belangrijk om te hebben en ik had er genoeg voor gelaten en hard voor gewerkt.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Tussendoel bereikt of tegenvaller?

Omdat wij momenteel in het huisje van mijn ouders zitten ben ik op vrijdagochtend zodra ik wakker was naar mijn eigen huis gereden. Ik wilde lopen maar had geen vest bij en het was k-k-k-koud! Ik wilde perse op mijn eigen weegschaal want een andere weegschaal geeft toch altijd iets anders aan. Plus ik heb wel een beetje bijgeloof ofzo haha.

Ik ging erop staan met mijn ogen dicht en toen ik ze weer opende dacht ik dat ik droomde. Als eerste was ik al erg verbaasd om de acht te zien, maar toen daar nog een tweede acht stond geloofde ik het helemaal niet. Ik ben denk ik wel drie keer erop gaan staan maar het getal klopte toch echt. De weegschaal gaf 88,6 kg aan. Was ik bang dat ik niet onder de 90 kg zou komen zit ik er nu gewoon ruim onder!!

weight watchers app afvallen

Hier had overigens de foto moeten staan met daarop het getal. Ik was het van te voren echt van plan te fotograferen. Maar doordat ik zo verbaasd was en het amper kon geloven vergat ik gewoon een foto te maken! Daarom the next best thing….

Oh jongens jullie weten niet hoe blij ik ben om onder de 90 kg te zitten. Ik heb afgelopen weekend zeker een feestje gevierd en kijk nu uit naar mijn volgende doel: onder de 80 kg!!

handtekening

39 reacties op “Weight Watchers update #8 | Tussendoel bereikt of tegenvaller?

Reageren is niet mogelijk.