Weight Watchers update #5 | + mededeling

Het is alweer drie weken geleden dat ik mijn vorige Weight Watchers update schreef. Ik ben wel blij dat ik hem niet wekelijks schrijf want ik zou echt niet weten wat ik nu elke week erover moet schrijven. Maar omdat er inmiddels weer wat is gebeurd qua gewicht en ik ook nog wat op het programma heb staan voor de komende tijd besloot ik dat het wel weer eens tijd werd. 

De vorige keer vertelde ik over de snaaibuien die ik had gehad. Nu heb ik vorige week tijdens de kermisweek ook mezelf laten gaan maar dit keer wel bewust. Ik had gewoon die week niet zo’n zin om heel gezond te doen en heb dus ook sowieso al mijn weekpunten opgemaakt en nog wel meer. Ik voelde me er achteraf ook niet schuldig over want ik had er zelf voor gekozen. Ik verwachtte ook dit keer dat ik het slechte eten en drinken op de weegschaal zou terug zien maar ook dit keer was dat niet het geval. Sterker nog, er was weer wat vanaf. Dus ik was heel blij zoals je begrijpt. Al vind ik het dan wel moeilijk worden om weer terug in het gareel te komen.

Toch is het me gelukt tot nu toe, ik ben weer alle punten netjes aan het tellen en zorg er ook voor dat ik alles compenseer. Zo ben ik afgelopen zondag uit eten geweest bij de Griek met mijn schoonfamilie en zorgde ik ervoor dat ik overdag goed at maar wel met weinig punten. Plus ik heb die dag meer gelopen dan ik normaal doe. Puur om even goed die balans te pakken. Nu moet ik zeggen dat ik, wanneer ik uit eten ga, natuurlijk niet precies kan tellen hoeveel punten iets is. Maar toch is uit eten gaan goed te doen. Als jullie het leuk en interessant vinden kan ik daar nog wel eens een blogartikel aan wijden.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Ik ben, vergeleken met de vorige update drie weken geleden, inmiddels weer 2,7 kg afgevallen en dat brengt het totaal nu op 12,9 kg met alleen Weight Watchers. Tellen we de periode daarvoor er nog bij op dan is het in totaal 18,9 kg. Ik wil nu nog 17,1 kg afvallen en wat ik daarna doe kijk ik tegen die tijd wel. Waarschijnlijk ga ik wel door tot een gezond BMI, maar voorlopig is de 79 kg halen mijn grootste doel.

Kleine mededeling

forever living, clean9 ervaring

Dan heb ik als laatste nog een kleine mededeling. Ik heb begin dit jaar een detox gedaan, namelijk de clean9. Omdat ik toen heel erg met mijn slaapapneu zat en mijn keelamandelen heeft de detox niet het effect gehad wat ik wilde. Omdat het sowieso wel goed is om je lichaam af en toe weer een herstart te geven heb ik besloten om weer de clean9 te doen. Hier start ik komende vrijdag mee en dat betekent dat ik dus geen punten ga tellen maar me dus even negen dagen richt op deze detox. Ik zal dit keer telkens van een paar dagen een update plaatsen, dus komend weekend kan je de eerste al verwachten.

Meer informatie en/of bestellen?

Wil je meer informatie hebben over deze cleansing of andere producten van Forever Living? Je kunt me altijd contacten via mijn email. Direct producten bestellen? Dat kan via deze link.

21 reacties op “Weight Watchers update #5 | + mededeling

Reageren is niet mogelijk.