Weight Watchers update #5 | + mededeling

image-1080x607

Het is alweer drie weken geleden dat ik mijn vorige Weight Watchers update schreef. Ik ben wel blij dat ik hem niet wekelijks schrijf want ik zou echt niet weten wat ik nu elke week erover moet schrijven. Maar omdat er inmiddels weer wat is gebeurd qua gewicht en ik ook nog wat op het programma heb staan voor de komende tijd besloot ik dat het wel weer eens tijd werd. 

De vorige keer vertelde ik over de snaaibuien die ik had gehad. Nu heb ik vorige week tijdens de kermisweek ook mezelf laten gaan maar dit keer wel bewust. Ik had gewoon die week niet zo’n zin om heel gezond te doen en heb dus ook sowieso al mijn weekpunten opgemaakt en nog wel meer. Ik voelde me er achteraf ook niet schuldig over want ik had er zelf voor gekozen. Ik verwachtte ook dit keer dat ik het slechte eten en drinken op de weegschaal zou terug zien maar ook dit keer was dat niet het geval. Sterker nog, er was weer wat vanaf. Dus ik was heel blij zoals je begrijpt. Al vind ik het dan wel moeilijk worden om weer terug in het gareel te komen.

Toch is het me gelukt tot nu toe, ik ben weer alle punten netjes aan het tellen en zorg er ook voor dat ik alles compenseer. Zo ben ik afgelopen zondag uit eten geweest bij de Griek met mijn schoonfamilie en zorgde ik ervoor dat ik overdag goed at maar wel met weinig punten. Plus ik heb die dag meer gelopen dan ik normaal doe. Puur om even goed die balans te pakken. Nu moet ik zeggen dat ik, wanneer ik uit eten ga, natuurlijk niet precies kan tellen hoeveel punten iets is. Maar toch is uit eten gaan goed te doen. Als jullie het leuk en interessant vinden kan ik daar nog wel eens een blogartikel aan wijden.

Ik ben, vergeleken met de vorige update drie weken geleden, inmiddels weer 2,7 kg afgevallen en dat brengt het totaal nu op 12,9 kg met alleen Weight Watchers. Tellen we de periode daarvoor er nog bij op dan is het in totaal 18,9 kg. Ik wil nu nog 17,1 kg afvallen en wat ik daarna doe kijk ik tegen die tijd wel. Waarschijnlijk ga ik wel door tot een gezond BMI, maar voorlopig is de 79 kg halen mijn grootste doel.

Kleine mededeling

forever living, clean9 ervaring

Dan heb ik als laatste nog een kleine mededeling. Ik heb begin dit jaar een detox gedaan, namelijk de clean9. Omdat ik toen heel erg met mijn slaapapneu zat en mijn keelamandelen heeft de detox niet het effect gehad wat ik wilde. Omdat het sowieso wel goed is om je lichaam af en toe weer een herstart te geven heb ik besloten om weer de clean9 te doen. Hier start ik komende vrijdag mee en dat betekent dat ik dus geen punten ga tellen maar me dus even negen dagen richt op deze detox. Ik zal dit keer telkens van een paar dagen een update plaatsen, dus komend weekend kan je de eerste al verwachten.

Meer informatie en/of bestellen?

Wil je meer informatie hebben over deze cleansing of andere producten van Forever Living? Je kunt me altijd contacten via mijn email. Direct producten bestellen? Dat kan via deze link.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

21 reacties

 1. Wilmaaa op 25 mei 2016 om 06:14

  Goed zeg, je hebt echt doorzettingsvermogen 🙂 ben benieuwd naar clean9, zou ik zelf ook eens een keer moeten doen 😉

  • Nicole op 26 mei 2016 om 07:33

   Dank je! Ja het gaat op en af. Maar ik compenseer het altijd. Mocht je de cleansing willen doen dan laat het maar weten ?

 2. Charlotte op 25 mei 2016 om 08:05

  Pff respect dat je weer de lean 9 gaat doen! Smerig spul…

  • Nicole op 26 mei 2016 om 07:34

   Vond alleen de gel niet te pruimen, ja en de shake maar heb nu vanille hoop dat ik die wel lekker vind!

 3. Annemijn op 25 mei 2016 om 08:46

  Wauw! Knap hoor. Veel succes met de detox.

 4. IJlien op 25 mei 2016 om 09:16

  Echt superfijn dat je toch blijft afvallen! Ik ben ook wel benieuwd wat de clean9 nu doet, in vergelijking met de vorige keer. Succes de komende dagen! Ohh en je mooie foto ook op de site gezet, leuk! Liefs xx

  • Nicole op 26 mei 2016 om 07:35

   Dank je.. Ja vond hem toch iets professioneler en eigenlijk ook best mooi ?

 5. MARIJKE op 25 mei 2016 om 09:33

  Knap hoor dat je zo goed bezig bent met WW. Goed dat je gewoon uit eten gaat e.d. dat zal straks ook zo gaan als je niet meer aan WW doet. Super knap en alvast succes met de detox!

 6. Ilse van Kreanimo op 25 mei 2016 om 09:53

  Super van je!
  Ik blijf steken momenteel 🙁

  • Nicole op 26 mei 2016 om 07:35

   Balen, dat overkomt iedereen al hoop ik dat het bij mij nog even duurt. Succes ermee!

 7. Liess op 25 mei 2016 om 10:01

  Goed joh! Wat fijn dat het zo goed gaat.
  Ga straks eens even rustig de cleang doorlezen

  • Nicole op 26 mei 2016 om 07:36

   Mocht je interesse hebben om hem ook te gaan doen of meer informatie willen dan weet je me te vinden!

 8. Anita op 25 mei 2016 om 10:13

  Super meis! Heel benieuwd wat clean9 nu voor je gaat doen

 9. Malou op 25 mei 2016 om 10:15

  Succes met je detox, knap dat je dat doet!

 10. Nicole @ Everyday-Life.nl op 25 mei 2016 om 10:17

  Je bent echt supergoed bezig!!!

 11. Hanna @ eenbezigbijtje.nl op 25 mei 2016 om 14:53

  Ben erg benieuwd naar je ervaringen met de detox nu je onder het mes bent geweest.

 12. Karen op 25 mei 2016 om 14:58

  Goed bezig Nicole. Ik ben heel blij dat het zo goed met je gaat qua afvallen.

 13. Whitney op 25 mei 2016 om 20:46

  Echt top dat je de clean 9 weer gaat doen. Fijne cleansing voor je lichaam. Ben benieuwd naar hoe het nu zal gaan. Ga het volgen. Zet hem op!

 14. Janske op 26 mei 2016 om 12:50

  Je bent een kanjer! Wat doe je het goed! Succes de komende dagen! xxx

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje