Weight Watchers update #2 | Na de operatie

strawberries-395590_1280

Zo, na zeven en een halve week is het wel weer tijd voor een nieuwe Weight Watchers update. Inmiddels ligt mijn keeloperatie ook al 2,5 week achter me en kan ik wel zeggen dat ik helemaal hersteld ben. Of nou ja, ik kan gewoon weer alles eten en drinken en heb geen beperkingen meer. Mijn keel voelt nog wel gevoelig aan en eigenlijk sinds ik de operatie heb gehad ben ik neusverkouden. Maar ik ben alweer anderhalve week bezig met Weight Watchers (de dag van de operatie en de week daarna heb ik vrijwel alleen waterijsjes gegeten) en heb dan ook alweer twee keer gewogen. 

Mijn gewicht

Om maar gewoon met de deur in huis te vallen, afgelopen vrijdag was de weegschaal niet zo lief voor me. Of ja eigenlijk was ik zelf gewoon niet zo lief voor mijn lichaam geweest aangezien ik met Pasen heerlijk heb genoten van paaseitjes en chocolade hazen. En dan heb ik het nog niet over het lekkere stuk taart gehad bij mijn tante. Niet gek dus dat de weegschaal aangaf dat ik 0,4 kg was aangekomen.

Het scheelt wel dat de week ervoor er maar liefst 2,3 kg af was dus dat compenseert een beetje. Nu na 7 weken ben ik 6,3 kg kwijt. Ik had goede hoop dat ik mijn eerste streefdoel zou halen voor mijn verjaardag (19 april) maar dat zie ik nu niet meer zitten want dan moet ik nog 2,7 eraf en dat is voor 2 weken vrijwel niet te doen. Maar al met al mag ik niet klagen want naast dat ik een stuk bewuster leef geniet ik nog steeds in volle teugen!

IMG_1143

Weer even wennen aan Weight Watchers

Wel moet ik toegeven dat het na de operatie en het nodige herstel wel weer even wennen was. En de drang naar chocolade zit er ook flink in. Daar had ik voor de operatie en voor Pasen geen last van maar we hebben nog best veel chocolade in huis liggen en dat was eerst niet. Het enige verschil tussen toen en nu is dat ik er nu van af blijf. Met heel erg veel moeite dat wel maar ik weet hoeveel suikers het is, dat een klein stukje al zoveel punten is dat het gewoon niet waard is.. En ik heb een geweldig doel voor ogen. En daar ga ik voor!

Over een week of twee zal ik weer een update geven, maar wat is nu precies wat jullie willen lezen of weten? Zijn er wellicht vragen die je voor me hebt of over Weight Watchers? Stel ze hieronder en ik beantwoord ze in mijn volgende update!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties

 1. Anita op 3 april 2016 om 11:05

  En dat doel ga je zeker halen!! Hoop dat je neusverkoudheid snel weg is

  • Nicole op 4 april 2016 om 07:08

   Ja daar ben ik ook van overtuigd!

 2. Maike op 3 april 2016 om 15:43

  Fijn dat je nog steeds zulke lekkere dingen kunt eten nu. Ik denk dat het laten staan van ongezonde producten zoals chocola vanzelf gemakkelijker wordt naarmate je langer bezig bent. Succes!

  • Nicole op 4 april 2016 om 07:12

   Ja ik had er eerst ook geen problemen mee, maar als ik het in huis heb vind ik het moeilijker!

 3. Hanna @ eenbezigbijtje.nl op 4 april 2016 om 10:47

  Ik vind dat je alsnog al behoorlijk wat bent afgevallen, knap hoor! Ik vind het zelf ook heel lastig om ergens van af te blijven als het in huis is, dus ik haal nu maar zo min mogelijk.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje