Weight Watchers update #17 | Nog maar 2 weken!

Twee en een halve maand geleden begon ik weer. Met Weight Watchers. Achteraf misschien iets te vroeg want ik was net zes daarvoor bevallen, maar goed dat is achteraf. Inmiddels ben ik 6,3 kilo afgevallen. Minder dan wat ik had gehoopt, maar eraf is eraf! Nu heb ik nog twee weken te gaan. Dan loopt mijn abonnement namelijk af en wil ik daarna een poging wagen om het zonder hun hulp te doen. (Of er moet een goede aanbieding komen haha)

Doorzetten

Ondanks dat het niet loopt zoals ik had gehoopt of verwacht. En ondanks dat ik dus af en toe wel met de pakken neer zit en dus ook afwijk van het programma ga ik uiteindelijk toch door.

♡ Ik ga door omdat ik een duidelijk doel voor ogen heb.
♡ Ik ga door omdat ik veel steun ontvang van jullie, mijn lieve lezers.
♡ Ik ga door omdat ik weet dat ik het kan!
♡ Ik ga door omdat ik gezond wil leven en een voorbeeld wil zijn voor mijn kinderen.
♡ Ik ga door omdat de bemoedigende woorden van mijn Weight Watchers coach een grote hulp zijn.
♡ Ik ga door omdat mijn lieve vriendinnen (Monique, Janske en Geertje.. jullie zijn toppers) mij steunen en in me geloven.
♡ Ik ga door omdat mijn familie me steunt en in me geloven.
♡ Ik ga door omdat ik in mezelf geloof!

Zo lief!

Op en af

Het afvallen zelf gaat echt op en af. De ene week zit er 2 ons bij, de andere week is er weer een kilo vanaf. Soms zie ik wel waar het aan gelegen heeft, maar soms ook niet. En dat maakt het dan af en toe wel lastig. Ook merk ik dat ik het niet met dezelfde mindset en zin doe zoals de eerste keer. Soms kan ik er zelfs echt van balen en dat herken ik helemaal niet van mezelf. Ik moet mezelf dan ook streng toespreken en echt even alle fijne en lieve woorden terug lezen van anderen om door te zetten.

Nog maar twee weken!

En nu duurt mijn abonnement dus nog maar twee weken. Ik mag nog twee keer naar de cursus en ik kan nog 2 weken gebruik maken van de app. En daarna moet ik het even zelf doen. Er is wel een kans dat ik doorga met Weight Watchers wanneer er een goede aanbieding op mijn pad komt. Maar eigenlijk wil ik eerst even rust. Even niet continu bezig zijn met plannen, nadenken en producten afwegen. Maar echt even mijn gezonde verstand proberen te gebruiken en op die manier kijken of dat voor mij nu werkt.

Wat kunnen jullie verwachten? + ik heb jullie hulp nodig!

Over twee weken zal ik nog een Weight Watchers update schrijven, maar daarna is Weight Watchers voorbij dus kan ik het zo niet meer noemen. Ik wil wel doorgaan met twee-wekelijks een update schrijven over het gezonde leven en hopelijk over mijn afvallen. Daarom heb ik jullie hulp nodig want hoe zal ik mijn updates dan gaan noemen?

Laat je suggestie in de reacties achter, ik ben benieuwd!

14 reacties op “Weight Watchers update #17 | Nog maar 2 weken!

    • Ja dat probeer ik ook wel te doen, maar ik kan dan niet meer kijken hoeveel punten bepaalde dingen zijn. Sommige dingen eet ik vaker dus daar weet ik het wel ongeveer van, maar toch. Het bijhouden van wat je precies eet en daar de punten bij opzoeken is dan niet meer. En dat is juist de houvast die ik eigenlijk nodig heb.. Je zit al snel boven dat aantal namelijk.

  • Knap hoor, hoe je zo door blijft zetten! Ik zou de naam van de updates een positieve draai geven. Hoe dan, dat weet ik niet zo goed. Iets van: Lekker in m’n lijf. Ofzo?

  • Heel knap hoe je bezig bent. En ik weet hoe lastig het kan zijn, zeker als je zoekende bent naar de juiste mindset. Misschien staat de titel al hierboven in de tekst: ‘ik ga door’. Of: ‘ik ga door en ik kan het’. Een actieve zin zonder voorbehoud, want je gaat het doen en je kunt het!

  • 6,5 kilo is echt heel mooi. En vooral als je van al die weken begeleiding iets hebt op kunnen steken om er nu zelf mee door te gaan.

  • Wat goed dat je al ruim 6 kilo kwijt bent, helemaal zo vlak na je bevalling. Dan kan je lijf nog behoorlijk in de war zijn van alle hormonen. Superknap! Ik hoop dat het je gaat lukken om zonder de Weight Watchers je gezonde eetritme vast te houden. Ik ben zelf 30 kilo afgevallen zonder hulp, en je mag me altijd alles vragen. Zet hem op!!

Reageren is niet mogelijk.