Weight Watchers update #17 | Nog maar 2 weken!

Twee en een halve maand geleden begon ik weer. Met Weight Watchers. Achteraf misschien iets te vroeg want ik was net zes daarvoor bevallen, maar goed dat is achteraf. Inmiddels ben ik 6,3 kilo afgevallen. Minder dan wat ik had gehoopt, maar eraf is eraf! Nu heb ik nog twee weken te gaan. Dan loopt mijn abonnement namelijk af en wil ik daarna een poging wagen om het zonder hun hulp te doen. (Of er moet een goede aanbieding komen haha)

Doorzetten

Ondanks dat het niet loopt zoals ik had gehoopt of verwacht. En ondanks dat ik dus af en toe wel met de pakken neer zit en dus ook afwijk van het programma ga ik uiteindelijk toch door.

♡ Ik ga door omdat ik een duidelijk doel voor ogen heb.
♡ Ik ga door omdat ik veel steun ontvang van jullie, mijn lieve lezers.
♡ Ik ga door omdat ik weet dat ik het kan!
♡ Ik ga door omdat ik gezond wil leven en een voorbeeld wil zijn voor mijn kinderen.
♡ Ik ga door omdat de bemoedigende woorden van mijn Weight Watchers coach een grote hulp zijn.
♡ Ik ga door omdat mijn lieve vriendinnen (Monique, Janske en Geertje.. jullie zijn toppers) mij steunen en in me geloven.
♡ Ik ga door omdat mijn familie me steunt en in me geloven.
♡ Ik ga door omdat ik in mezelf geloof!

Zo lief!

Op en af

Het afvallen zelf gaat echt op en af. De ene week zit er 2 ons bij, de andere week is er weer een kilo vanaf. Soms zie ik wel waar het aan gelegen heeft, maar soms ook niet. En dat maakt het dan af en toe wel lastig. Ook merk ik dat ik het niet met dezelfde mindset en zin doe zoals de eerste keer. Soms kan ik er zelfs echt van balen en dat herken ik helemaal niet van mezelf. Ik moet mezelf dan ook streng toespreken en echt even alle fijne en lieve woorden terug lezen van anderen om door te zetten.

Nog maar twee weken!

En nu duurt mijn abonnement dus nog maar twee weken. Ik mag nog twee keer naar de cursus en ik kan nog 2 weken gebruik maken van de app. En daarna moet ik het even zelf doen. Er is wel een kans dat ik doorga met Weight Watchers wanneer er een goede aanbieding op mijn pad komt. Maar eigenlijk wil ik eerst even rust. Even niet continu bezig zijn met plannen, nadenken en producten afwegen. Maar echt even mijn gezonde verstand proberen te gebruiken en op die manier kijken of dat voor mij nu werkt.

Wat kunnen jullie verwachten? + ik heb jullie hulp nodig!

Over twee weken zal ik nog een Weight Watchers update schrijven, maar daarna is Weight Watchers voorbij dus kan ik het zo niet meer noemen. Ik wil wel doorgaan met twee-wekelijks een update schrijven over het gezonde leven en hopelijk over mijn afvallen. Daarom heb ik jullie hulp nodig want hoe zal ik mijn updates dan gaan noemen?

Laat je suggestie in de reacties achter, ik ben benieuwd!

14 reacties op “Weight Watchers update #17 | Nog maar 2 weken!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *