Weight Watchers update #10 | Schop onder mijn kont

Ik heb echt een gruwelijke schop onder mijn kont nodig. Dus wie geeft hem me? Of weet je, doe het allemaal maar. Want het is de afgelopen weken even flink mis gegaan. Man oh man wat heb ik mezelf voor de gek gehouden de laatste tijd.

Teveel, veel te veel!

Eigenlijk vanaf het moment dat ik begon met Steptember en fitnessen. Ik zei tegen mezelf dat ik best die hele zak Bugles kon eten, want ach.. ik had die dag zowel mijn 10.000 stappen gezet als twee uur gesport. En ik kon ook zeker bij het familiebuffet een tweede en derde keer opscheppen, want daar hetzelfde verhaaltje. En dat ik die week ook nog tapas ging eten vergat ik maar even. En zo waren er vaker momenten waarop ik mezelf toestond gewoon niet te letten op wat ik at en meer te eten dan nodig. Ik denk dat ik wel vierdubbel mijn dag- én weekpunten heb opgegeten. En dat resulteerde dus in aankomen..

Schop schop schop

Dus kom maar op met die schop. Ik heb hem mezelf al wel gegeven maar kan ook wel wat steun van jullie gebruiken! Ik ga mezelf weer netjes aan de dagpunten houden de komende (twee) weken en daarna kan ik wellicht de teugels wat vieren door ook de weekpunten te gebruiken. Ik heb op de kalender gekeken en heb alleen in het weekend van 1 oktober wellicht een uitdaging (Meet the Blogger conferentie), maar verder moet het lukken. Ik wil ook gaan mealpreppen, wat inhoud dat ik mijn avondeten voor een aantal dagen klaar maak. Benieuwd of ik het iets vind, maar als je het niet probeert weet je het nooit natuurlijk.

Van jullie zou ik graag ideetjes willen voor lekkere en vooral gezonde (zonder pakjes en zakjes dus) maaltijden. Dat mag zowel voor het avondeten als de lunch en ook het ontbijt. Ik heb zelf ook genoeg recepten hier op de blog staan, maar meer is altijd mooi meegenomen!

Dus kom maar op met die inspiratie en vooral.. die schop onder mijn kont!

* De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock

23 reacties op “Weight Watchers update #10 | Schop onder mijn kont

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *