Weight Watchers update #10 | Schop onder mijn kont

shutterstock_84747208

Ik heb echt een gruwelijke schop onder mijn kont nodig. Dus wie geeft hem me? Of weet je, doe het allemaal maar. Want het is de afgelopen weken even flink mis gegaan. Man oh man wat heb ik mezelf voor de gek gehouden de laatste tijd.

Teveel, veel te veel!

Eigenlijk vanaf het moment dat ik begon met Steptember en fitnessen. Ik zei tegen mezelf dat ik best die hele zak Bugles kon eten, want ach.. ik had die dag zowel mijn 10.000 stappen gezet als twee uur gesport. En ik kon ook zeker bij het familiebuffet een tweede en derde keer opscheppen, want daar hetzelfde verhaaltje. En dat ik die week ook nog tapas ging eten vergat ik maar even. En zo waren er vaker momenten waarop ik mezelf toestond gewoon niet te letten op wat ik at en meer te eten dan nodig. Ik denk dat ik wel vierdubbel mijn dag- én weekpunten heb opgegeten. En dat resulteerde dus in aankomen..

Schop schop schop

Dus kom maar op met die schop. Ik heb hem mezelf al wel gegeven maar kan ook wel wat steun van jullie gebruiken! Ik ga mezelf weer netjes aan de dagpunten houden de komende (twee) weken en daarna kan ik wellicht de teugels wat vieren door ook de weekpunten te gebruiken. Ik heb op de kalender gekeken en heb alleen in het weekend van 1 oktober wellicht een uitdaging (Meet the Blogger conferentie), maar verder moet het lukken. Ik wil ook gaan mealpreppen, wat inhoud dat ik mijn avondeten voor een aantal dagen klaar maak. Benieuwd of ik het iets vind, maar als je het niet probeert weet je het nooit natuurlijk.

Van jullie zou ik graag ideetjes willen voor lekkere en vooral gezonde (zonder pakjes en zakjes dus) maaltijden. Dat mag zowel voor het avondeten als de lunch en ook het ontbijt. Ik heb zelf ook genoeg recepten hier op de blog staan, maar meer is altijd mooi meegenomen!

Dus kom maar op met die inspiratie en vooral.. die schop onder mijn kont!

* De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

23 reacties

 1. simpel, met een snufje liefde op 19 september 2016 om 06:09

  Zo herkenbaar! Ik ging ook heel goed, maar het weekend heb ik echt teveel gegeten en vooral slechte dingen. Ik heb ook een schop nodig.

  • Nicole op 20 september 2016 om 07:28

   Geef ik jou ook even een schop!

 2. Charlotte op 19 september 2016 om 08:13

  Het lijkt me ook zo lastig om vol te houden! Zeker als je uit eten gaat. Hou je doel voor ogen en you can do it! Succes meis!

 3. Nicole @ Everyday-Life.nl op 19 september 2016 om 08:15

  Je bent zo goed bezig dat laatste deel gaat ook echt lukken! Topper!

 4. Linda op 19 september 2016 om 08:18

  Niet TE streng zijn voor jezelf dame! Het gaat super goed dus meer focussen op alles wat wel goed gaat anders demotiveert dat alleen maar <3 kop op!

 5. Merel op 19 september 2016 om 09:42

  Je kan het! Ik denk dat dit de moeilijkste gevechten zijn, omdat je veel beweegt en dan makkelijker iets meer eet (herkenbaar trouwens), maar hierdoor heb je wel weer even een reality check gekregen.
  Zet ‘m op! En een beetje volkoren pasta met veel groenten is lekker, gezond en vult goed.

 6. Jeske op 19 september 2016 om 09:57

  Mijn ‘geheim’ is heet water drinken. Raar he? Ik drink dit de hele dag door en vind het nog lekker ook. Als ik trek heb in iets te snaaien dan drink ik gewoon een glas heet water. Vult lekker… maar het blijft een rare gewoonte (overblijfsel van laatste zwangerschap). Je kan het Nicole!!!

  En is dat wat die Meet the blogger conferentie?? Las er nu pas voor het eerst over (shame on me)!

  • Nicole op 19 september 2016 om 10:39

   Ja ik vind het echt geweldig Meet the Blogger.. Volgens mij zijn er nog kaarten te koop 😉

   • Jeske op 19 september 2016 om 11:07

    Ik zag het… Is het de 99 euro waard? Workshops klinken wel heel tof. En jij gaat ook?!

    • Nicole op 19 september 2016 om 11:37

     Ja! Vorig jaar was ik ook en toen was het zelfs duurder (was ook 2 dagen toen) en ik heb er zoveel van opgestoken. Als je zoekt op mijn blog op meet the blogger kun je verslag lezen/filmpje zien.. En ja ik ga ook!

 7. Anita op 19 september 2016 om 10:32

  Door het sporten krijg je vaak ook meer honger en is het moeilijker om er vanaf te blijven! Probeer te kiezen voor goed vullende maaltijden met voldoende eiwitten en voor jezelf 1 cheatdag per week in de plannen. Misschien dat het je wat meer houvast geeft! Moeilijke momenten blijven maar je kan het meis!!

 8. tineke op 19 september 2016 om 12:54

  Herkenbaar! Heb ook even een schop nodig 😉 Je bent al zo ver gekomen toch, zonde als je het er nu bij laat zitten. Hup hup, nicole!

 9. Marijke op 19 september 2016 om 13:20

  Check die foto die ik donderdag van je maakte. Motivatie genoeg dan toch. Dat is mijn schop voor je!
  En verder je kan het, want je hebt al zoveel bereikt! Echt al knap, dus hoppa gewoon weer even normaal doen, met eten dan 😉

 10. Karen op 19 september 2016 om 13:52

  Ik heb wel een goede schop voor je. Ik heb binnenkort een verslag van je nodig, voor op Dejlig 😉

  • Nicole op 19 september 2016 om 15:01

   Haha oeps.. nou na vrijdag dan want dan is er een nieuwe meting. Mail me maar even wat je erin wilt hebben 😉 Kan me de vorige niet meer herinneren haha!

 11. Sjoukje - meergeldminderstress.nl op 19 september 2016 om 17:18

  Zo herkenbaar! Ik moet vanavond weer. En ik heb geen zin… 🙂 Misschien moet ik toch maar gaan, nu ik alles hierboven zo eens lees 🙂

 12. Els op 19 september 2016 om 19:03

  Schopje, schopje ;-). Ach ik weet hoe moeilijk het is. Ik wil nu zeker 3x in de week hoepelen. Ik heb een schema gemaakt waarop ik steeds een sticker mag plakken als ik gehoepeld heb. Hou ik het 14 weken vol, mag ik een mooie tas kopen :-).

  • Nicole op 19 september 2016 om 19:07

   Haha dat is ook een manier! Ja ik weet dat ik het kan. Alleen liet ik gewoon teveel de teugels los en praatte ik mezelf goed. Dat duiveltje he.. op mn schouders.. 😉

 13. Jessica op 19 september 2016 om 19:22

  Go Go Go Go Go…… je kant het!!

 14. Puck op 19 september 2016 om 21:40

  Kies voor wat gezondere opties. In plaats van chips pak je een rijstwafel. En eet wat langzamer, dan heb je sneller door hoeveel je in je mond stopt en je als je wat meer mindfull eet dan geniet je er ook nog meer van.
  Maar ik begrijp het wel. Het is moeilijk, zeker als je zo’n lange tijd ermee bezig bent. Je krijgt altijd een dipje om daarna weer met vernieuwde kracht verder te kunnen. Dit is je dipje. Die kracht komt er weer aan.

 15. Cindy - levenalsmama.nl op 19 september 2016 om 22:13

  Het is soms ook zo lastig hè. Als ik een schop geef, mag ik dan ook een schop terug? Ik durf niet eens meer op de weegschaal.

 16. Esmeralda op 20 september 2016 om 17:50

  Ah balen zeg. Die knop moet weer even om, en uit ervaring weet ik maar al te goed hoe moeilijk dat is. Maar komt vast goed bij jou. Ik heb je 2 schoppen gegeven! Maar wil ze wel graag terug, want ook ik ben erg los gegaan met (vr)eten!

 17. Ilse van Kreanimo op 21 september 2016 om 16:38

  Jij kan dit zoooooo hard WEL!
  Ik heb enorm vele respect voor wat je al bereikt heb! Kom op meid!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje