Weer een nieuwe BABYBOOM? (+ WIN!!)

weer-een-babyboom

De afgelopen jaren zijn er al een aantal echte babybooms geweest in blogland. In 2015 schreef ik over de eerste en vorig jaar was alweer de vierde editie die ik online plaatste. Eentje waaraan ik zelf ook eens meedeed haha. Maar de babyboom lijkt inmiddels zijn vijfde editie te krijgen want deze week zijn er weer een hoop bekendmakingen van gezinsuitbreidingen! Ook hier in dit gezin….

It’s a girl

Vorige week kwam er een wel heel mooi roze pakket binnen voor mijn eigen poppenmoedertje. Ontzettend nieuwsgierig pakte ze het uit en warempel.. Er zat een baby in! Een lief klein meisje met blauw haar en een luier aan; sneeuwvlokje genaamd. Naast de baby zat er ook beschuit met muisjes, een ballon en een roze bordje in. Want de komst van een baby moet natuurlijk gevierd worden!

bizzy bubs sneeuwvlokje

Onze eigen Bizzy Bub – Sneeuwvlokje

Er zijn een aantal verschillende Bizzy Bubs en elke baby kan weer iets anders. Wij kregen Sneeuwvlokje en zij kan niet alleen praten (brabbelen), maar ook lopen! Op mijn Instagram account zal ik in de loop van de dag leuke video’s en foto’s posten van ons Sneeuwvlokje, deze vind je later ook in de ‘hoogtepunten’ terug.

Sneeuwvlokje past echt perfect in ons gezin want het is een hele eigenwijze tante. Ze trekt haar eigen plannetje en brabbelt het liefst de hele dag door. Een echt Meisje Eigenwijsje dus. Mijn dochter is vanaf de eerste seconde dol op haar baby. Ze geeft de fles, laat haar slapen met een speentje in en neemt haar overal mee naar toe. Een ideaal speeltje voor onze poppenmoeder dus!

bizzybubs review poppenmoeder bizzy bubs

Babyboom in blogland

Zoals ik al aangaf, er is weer een heuse babyboom gaande hier in blogland. Want naast dat er bij ons een ‘meisje’ geboren is, mochten een hoop anderen ook een Bizzy Bub verwelkomen. Benieuwd naar welke Bizzy Bub mijn blogcollega’s hebben ontvangen EN mogen weggeven? Neem dan snel een kijkje bij (note: in de week van 30-4 t/m 6-5 worden de artikelen geplaatst, zodra een artikel online staat zal ik de link hieronder klikbaar maken):

Winactie Bizzy Bubs

Naast dat we zelf verblijd werden met ons leuke meisje Sneeuwvlokje, mogen we ook een tweelingzusje van haar weggeven. Heb jij of ken jij dus een kindje wat ook graag een poppenmoeder of poppenvader voor een Sneeuwvlokje is? Doe dan mee met de winactie!

Laat een reactie onder de blog achter voor wie jij graag deze Bizzy Bub zou willen winnen!

Het wordt zeer gewaardeerd wanneer je me volgt via Facebook of Instagram, maar het heeft geen invloed op wie er wint. De actie loopt tot en met 11 mei 2018. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina (klik hier voor de winactie voorwaarden)

babyboom sneeuwvlokje bizzy bubs

Korting op bol.com

Op dit moment heeft bol.com op de Bizzy Bubs een leuke kortingsactie lopen. Tot wanneer deze actie is weet ik niet, maar je kunt ze nu nog kopen met 35% korting! Klik hier om naar de actiepagina te gaan.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

34 reacties

 1. Kelly Aarts op 1 mei 2018 om 06:58

  Wat een schatje! Ik doe mee voor mijn jongste dochter, een echt poppenmoedertje. En blauw is haar lievelingskleur, dus ik weet zeker dat ze Sneeuwvlokje helemaal geweldig zal vinden!

 2. elisabeth maria martina op 1 mei 2018 om 07:13

  wat een plaatje, voor mijn kleindochter graag

 3. Anna op 1 mei 2018 om 07:26

  Ik doe mee voor mijn dochter Julia..

  Facebook: An Na

 4. Fiet op 1 mei 2018 om 07:27

  Jaaaa wij willen wel gezinsuitbreiding (zonder gedoe ????????????) We hebben hier een poppen-papa en een poppen-mama van bijna 5 die daar heel blij van zullen worden. En ze weten hoe een tweeling zich voelt dus zij zullen goed voor het tweeling zusje zorgen ❤️

 5. Diana op 1 mei 2018 om 07:44

  Doe graag mee voor onze Sterre! Leuk!

 6. Nicole op 1 mei 2018 om 07:58

  Wat een leuke prijs! Ik doe graag mee voor onze kindjes 🙂

 7. Stephanie op 1 mei 2018 om 08:19

  Wat super leuk! Ik doe heel graag mee voor mijn poppenmoedertje Luna die bijna 4 word. Lijk me leuk om kado te geven aan haar als ze voor het eerst gaat vliegen (3juni) onze eerste keer vakantie met zn 3tjes.
  Op fb heet ik: steph annie
  Op ig heet ik: soms komen dromen uit

 8. Jamila op 1 mei 2018 om 08:52

  dit gaat weer een leuke rage worden denk ik net als de lol balen alleen kunnen er weer veel kinderen niet mee genieten aan deze rages om dat dit ontiegelijk duur is echt jammer vindt ik dit maar is niet anders gelukkig zijn er dan dit leuke winactie’s

  • Nicole op 1 mei 2018 om 09:46

   Met die korting van bol.com nu vind ik het erg meevallen. Maar je zult altijd houden dat niet iedereen het kan of wil betalen.

 9. Patricia Paling op 1 mei 2018 om 08:57

  Super schattig!!! ???? Mijn 6-jarige dochter zou heel graag willen zorgen voor Sneeuwvlokje! Ze zou er super blij mee zijn! ????????

 10. Ilona op 1 mei 2018 om 09:24

  Lijkt me een super schattig popje voor mijn dochter Livia. Dus ik maak graag kans. Ik volg je op lang op alle social kanalen dus dat zit wel goed.

  Ik vind je blog trouwens geweldig zo met je baby aankondiging :):)

 11. Marian Zw op 1 mei 2018 om 09:30

  Wat superleuk zeg eeen echte babyboom in bloggerland, ik ga zekker de linkjes klikken. Loot graag mee voor mijn meisje

 12. Lodi op 1 mei 2018 om 09:41

  Haha dit is nog eens rustig baby nieuws! Misschien had ik daar aan moeten denken ipv een kat. Die houdt ons ‘s nacht wel wakker. Veel plezier voor Fay!

 13. Marian B op 1 mei 2018 om 10:05

  Wat een schattig poppie is Sneeuwvlokje! Ik ken een lief zorgzaam meisje dat dolgraag voor Sneeuwvlokje wil zorgen. Haar broer is binnenkort jarig, leuk dat zij dan ook iets krijgt.

 14. Kreanimo op 1 mei 2018 om 11:46

  Ohhh, wat een schatje!

  Ik zou het graag winnen voor één van mijn twee dames…

  En deze babyboom is ook wel héél erg tof!

 15. Helma Keijzer op 1 mei 2018 om 18:28

  Hallo, ik doe heel graag mee voor mijn 2 1/2 jarige dochter… Emmie weet heel goed war ze wil!! Het liefst een baby broer of zus…! Maar dat zal niet gebeuren.
  Ze is dol op het speelgoed van haar oude zus ( zo’n aapje dat kan klimmen) en op baby’s.
  Dus mag ze bij ons ook voor gezinsuitbreiding komen zorgen!
  Ik zet de roze muisjes vast klaar????????????????

 16. Chantal Obbink op 1 mei 2018 om 21:16

  Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter????????????

 17. Liesbeth op 2 mei 2018 om 10:33

  Superleuk voor mijn lieve nichtje!

 18. Wendy Van De Reyd op 2 mei 2018 om 11:41

  Ik vind ze super schattig en weet zeker mijn jongste dochter Sharona ze te gek zou vinden dus waag kansje voor haar zou een leuke verrassing zijn

 19. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) op 2 mei 2018 om 18:59

  Oh die zijn echt super leuk! Mijn jongste dochter word 14 mei 5 en die zou dit schatje echt super leuk vinden. Ze is een echte popenmama en het interactieve element vind ze ook erg leuk. Ik ben echt blij met dit artikel, want ik had niet zoveel cadeau ideetjes en deze zet ik direct op haar lijstje.

 20. Linda op 2 mei 2018 om 19:05

  Hahaha ik dacht al, huh?
  Deze is wel heel leuk! Zal Elaiza ook heel blij van worden, kan ze goed oefenen voor als haar broertje er is. Sinds de zwangerschap is ze ineens veranderd in een poppen moeder, ipv alleen maar auto’s en bouwen.

 21. Patricia Bouthisma op 3 mei 2018 om 11:10

  Ik zou deze graag willen winnen voor onze dochter, alhoewel ik denk dat onze zoon hier ook erg graag mee zal gaan spelen.

 22. G.T. op 3 mei 2018 om 21:15

  Leuk! Ik maak graag kans. Voor mijn peuter, óf voor zijn nichtje die in de zomer 4 jaar wordt. Ligt eraan hoe lang ik zou kunnen wachten met uitpakken 😉

 23. Natasja op 4 mei 2018 om 07:13

  Oh wat enorm leuk. Heel graag voor mijn docherts. Ze zullen dit beide zo gaaf vinden! En dat kan best met zijn 2e hoor, co-ouderschap toch?

 24. Femke op 4 mei 2018 om 07:40

  Ooh wat zou dit leuk zijn voor onze dochter van 3 die in aug grote zus wordt!! ???? Nu al druk met de pop in de weer…

 25. Linda Smeets op 4 mei 2018 om 13:20

  Wat enorm leuk! Ik doe graag mee voor ons eigen kleine poppenmoedertje. Ben ervan overtuigd dat ze deze Bizzy Bub goed gaat verzorgen. ????

 26. Fem op 4 mei 2018 om 19:14

  Ohh! Mijn dochter van ruim 2,5 krijgt begin juni een zusje. Wat zou het fantastisch zijn wanneer we dan samen voor onze “baby” kunnen zorgen! Ik doe dus heel graag mee met de winactie.
  Facebook heb ik niet, maar ik ga je zeker even volgen op insta!

 27. Linda Raaijmakers op 4 mei 2018 om 19:56

  Eva zou hier helemaal gelukkig van worden 🙂

 28. Simone Verhoeve op 4 mei 2018 om 20:17

  Wat ontzettend gaaf! Onze dochter is een heel lief poppenmoedertje, al moet ze nog wel het een en ander leren haha. Je kind ondersteboven houden met lopen bijvoorbeeld, of de fles bijna on de oren stoppen ipv in de mond…ach het komt vast allemaal goed, oefening baart kunst. Ze loopt haar andere kinderen ( onze twee kittens) altijd achterna om voor ze te zorgen, dus ze is al geoefend, het schattige meisje zal hier niks tekort komen en voor heel veel plezier zorgen! Wij gaan duimen voor óns meisje!

 29. Claudia Diependaal op 4 mei 2018 om 20:31

  Geweldig ik doe mee voor mijn kleindochter!

 30. Betty op 6 mei 2018 om 16:08

  Volgens mij wordt mijn dochtertje erg blij van deze Bizzy Bub leuk zijn ze!

 31. Lisanne bons op 7 mei 2018 om 06:41

  Wat ontzettend cute is mijn dochters reactie op de Bizzy Bubs. Loot graag mee voor haar

 32. cobi op 8 mei 2018 om 09:34

  Ja dit gaat mijn meisje echt suoer gaaf vinden! Dus ik doe graag mee

 33. melissa op 8 mei 2018 om 10:45

  Dat is leuk voor onze elise. die is helemaal gek van die LOL-surprise ballen en dit doet me daaraan denken. Ze wil dolgraag nog een zusje, ofwel gewoon een baby waar ze voor kan zorgen. Hopelijk komt dit dicht genoeg in de buurt 😉 Ik volg via FB

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje