Eigenwijsjes weekoverzicht: familie & fun

Weer een nieuwe rubriek? Ja weer een nieuwe rubriek! Ik weet alleen niet of ik hem ook echt elke week ga plaatsen, soms zullen er weken tussen zitten die ik minder interessant vind om te delen. Dan zul je waarschijnlijk een tag vinden zoals de zondagen hiervoor. Maar voor nu in ieder geval weer eens een weekoverzicht over de eigenwijsjes *wink*. Beginnend op de zondag en eindigend op de zaterdag. 

Zondag

weekoverzichtVorige week zondag was het niet echt zomers weer, maar fijn genoeg om lekker buiten te zitten. Dat deed ik dan ook veelvuldig, lekker met een boek of mijn tablet. Ik vind zulke dagen altijd erg prettig omdat mijn man dan ook thuis is en hij vooral lekker met Fay speelt, dan kan ik zelf even lekker ‘bijkomen’. familieMijn broertje kwam ook rond een uur of 2 bij ons langs. Ik heb een goede band met hem alleen zijn leven is zo anders dan de mijne, waardoor ik hem niet zo super vaak zie. Gelukkig wel vaak genoeg zodat ons meisje ook een band met hem kan hebben. Ze vind ome Hans dan ook erg leuk! We gingen bbqen die avond, alleen aten het wel binnen op omdat er echt zoveel vliegen buiten zaten dat je geen hap kon nemen of je at ook vlieg. Bah!

Maandag

oma familieIk was in de ochtend naar de Action gehad en ik had echt geen zin om naar huis te gaan. Dus ik besloot door te rijden naar Eindhoven om even bij mijn oma op visite te gaan. Sinds ik in de hei woon zie ik mijn oma niet zo vaak meer, maar ik voel me er altijd thuis. Het was lekker weer dus we gingen heerlijk buiten zitten. Het hondje van mijn oma is helemaal gek op kinderen dus hij liet Fay ook niet met rust haha. IMG_6404We zijn best lang bij mijn oma geweest en Fay heeft in die tijd geen moment stil gezeten, ze was continu aan het spelen en rondlopen. Dus ze was enorm moe.. Toch heeft ze vrijwel de hele terug weg gedanst en gezonden achterin haar stoel en viel ze pas in slaap toen we bijna thuis waren. Zul je net zien.. haha! Wat wel fijn is dat ik haar toch gewoon in haar bed kon leggen en ze daar nog een paar uur heeft geslapen. 
IMG_6407Nadat ze weer wakker werd was het natuurlijk weer speeltijd. Deze bak met water staat er eigenlijk om mee te spelen met de eendjes en bootjes, maar erin staan met je broek aan is natuurlijk ook super leuk! Misschien nog wel leuker haha.

Dinsdag

IMG_6409De dag ervoor had ik al bij iemand op haar instagram gezien dat ze de IKEA gids binnen had en was ik enorm jaloers. Gelukkig lag hij nu ook bij ons in de bus en kon ik lekker erdoorheen bladeren. Fay vond het ook wel erg mooi dus ik moest haar tegenhouden om de blaadjes (die ze natuurlijk het mooist vond) eruit te scheuren. Ben jij ook zo gek op de IKEA?IMG_6410Zoals jullie al in mijn DIY: sensory bags artikel hebben kunnen lezen ben ik tijdens Fay haar slaapje lekker aan het friemelen gegaan. Ik vind het altijd wel leuk om creatief bezig te zijn. Heb inmiddels ook de spullen in huis voor de volgende DIY! psv girlOok verraste mijn man me. Ik zeur hem namelijk al even aan zijn hoofd dat ik een PSV tenue wil voor onze dochter. Toen Nike nog de sponsor was van PSV hadden ze dat nooit in zulke kleine maatjes, maar nu Umbro de sponsor is wel en ik vind dat zo leuk! Dus toen mijn man thuis kwam met het tenue heb ik hem natuurlijk even flink geknuffeld! En kijk nou, het staat haar toch beeldig?!

Woensdag

IMG_6429Op woensdag ging ik samen met Marij, Fay en Eline een dagje naar Valdeludo in Limburg. Aangezien ik die dag ook heb geplogd en de plog morgen online komt laat ik het even bij deze foto alleen!

Donderdag

IMG_6475Vandaag komt mijn oma gezellig langs. Niet de oma van maandag, maar mijn andere oma. Zij is altijd erg actief en bijna nooit thuis. Altijd de hort op. Erg leuk vind ik dat. Ook nu, gaat ze lekker met de bus vanuit Eindhoven naar Someren, waar ik haar bij de bushalte oppik. Ik had Fay dit shirtje aangedaan wat ik zelf heb gemaakt, dacht dat het wel leuk was. Echter was hij al vies voordat we gingen (we gingen om 10 uur), maar ja als je ook kijkt wat ze telkens doet. Op deze foto ook, gaat ze op de grond liggen en drinken. Gek kind!weekjeNadat we mijn oma hadden opgepikt vond zij het wel gezellig om even ergens te gaan drinken en eventueel hapje eten. Het was erg warm al dus we wilden in eerste instantie buiten zitten. Echter kwamen er direct een hoop wespen op ons af plus Fay wil niet al die tijd in een stoel zitten dus besloten we binnen te gaan zitten. Daar hebben ze een speelhoekje en kan ze haar gang gaan. oma fayDeze foto is eigenlijk mislukt. Mijn oma en Fay liepen heel lief hand en hand en net op het moment dat ik de foto maak laat mn dochter los. Alsof ze het erom doet! Haha. IMG_6492Na Fay haar slaapje heeft ze lekker veel gespeeld in het zwembad. Maar na het eten was het de beurt aan de honden. Het zwembad zou toch leeggemaakt worden dus mochten zij nog even het water in. Wat een lol! Dat vonden ze echt geweldig! Uiteindelijk zijn 4 van de 5 grote honden erin geweest. Guus wilde niet. Oh ja, je kunt wel zien dat ik een loedermoeder ben he, aan de luier die voor het zwembad ligt. Hihi!

Vrijdag

IMG_6497Op vrijdag brachten we Fay voor een paar uurtjes naar mijn schoonmoeder. Dit omdat we het huis van mijn ouders even flink in de sop wilden zetten. En dat is dan toch het handigste als we ook niet op 8 honden en 1 dreumes moeten letten. Het keukentje wat mijn schoonvader heeft gemaakt valt echt in de smaak bij Fay. Vooral erin zitten is een succes zoals je ziet!IMG_3575Het poetsen was enorm zwaar. Echter hield ik het goed vol al zeg ik het zelf. Ik was daarna wel kapot en heb tussendoor veel pauze moeten houden. Maar ik heb mee gedaan dan ik van te voren verwacht had dus ik ben enorm trots op mezelf. Oh ja de reden dat we gingen poetsen was omdat mijn ouders op zaterdag thuis kwamen. En niets is fijner thuis komen dan in een schoon huis natuurlijk. 
vier generatiesOok had ik die dag contact met een kennisje van me. Een goede vriendin van mijn schoonzusje. Ik wil namelijk foto’s maken van de vier generaties; mijn oma, mijn moeder, Fay en ik. Ik zocht op Pinterest al een aantal leuke voorbeelden uit en stuurde hen naar haar toe. Zij dacht dat ze deze wel kon maken (zelf gaat dat namelijk wat moeilijker) dus binnenkort even een datum plannen!

Zaterdag

Eindelijk kwamen mijn ouders thuis! We hadden nog even de laatste puntjes op de i gezet in hun huis, wat kleine boodschapjes gehaald en een bos bloemen neergezet omdat mijn moeder jarig is geweest. Foto’s heb ik eigenlijk niet gemaakt haha. Ik was te druk bezig met het feit dat zij weer thuiskwamen. Ze zijn drie weken weg geweest maar het voelde veel langer. Natuurlijk ook omdat we op hun beestenboel pasten. IMG_6498Het fijne aan de thuiskomst van mijn ouders was natuurlijk ook dat we eindelijk weer naar ons eigen huis konden. Dat huis was overigens na 1 uur alweer behoorlijk ontploft zoals je kunt zien op de foto haha. Maar ja… het blijft: home sweet home!

Fijn weekend gehad?

7 reacties op “Eigenwijsjes weekoverzicht: familie & fun

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *