Weekoverzicht #8

Oeps. Ik was in eerste instantie gewoon helemaal vergeten dit weekoverzicht te maken. Na acht weken zit het toch nog niet in mijn systeem blijkbaar. Ook zal het deels te maken hebben met de week die we achter de rug hadden. Dat was eigenlijk een vrij ‘saaie’ week waarin ik ook maar heel weinig (goede) foto’s heb gemaakt. Bij deze dus een iets ander ingepakte weekoverzicht. Hopelijk lezen jullie toch gezellig mee.

De kerst sfeer zit er bij onze kinderen zeker al in. Elke ochtend helpen ze beide mee om alle lampjes in huis aan te zetten en zo een gezellige sfeer te creëren.

Ook gingen de kerstkaarten de deur uit. Voor familie en wat vrienden, maar ook een aantal zakelijke kaarten. Overigens ben ik nog lang niet klaar met schrijven van die kaarten. Ik begon er weer eens veel te laat mee. Oeps.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Het was afgelopen week ook ontzettend koud op sommige dagen. Zo had het gevroren in de nacht van woensdag op donderdag maar dat resulteerde wel in een hele mooie frisse ochtend. Waarbij de lucht mooi kleurde door de zon en er een klein vrieslaagje op de wereld lag.

Ook kwamen er een hoop pakketjes binnen (waarvan op de foto twee ervan). De meeste eens niet voor mijn blog, maar van mensen waar ik mee samenwerk in mijn bedrijf. Coaches, klanten, business buddy’s. Super tof. Ik voelde me enorm verwend. Ook kwam het kerstbitterballenborrel pakketje binnen maar die mag ik pas op 22 december open maken tijdens onze kerstbitterballenborrel. Leuk woord voor scrabble he.

In het weekend zijn we bij mijn schoonouders op bezoek geweest. De nichtjes waren er ook en de kinderen hebben heerlijk zitten kleuren en knutselen met zn allen. Super leuk om te zien. Vooral nu met de corona tijd zien ze elkaar niet veel dus is het fijn als het wel weer even kan.

Op zondagochtend ben ik lekker met mijn grote dame naar de bioscoop geweest in Eindhoven. De nieuwste K3 film ging in voorpremiere en wij hadden gewoon een hele bioscoop zaal voor ons tweetjes. Had eigenlijk wel meer mensen verwacht maar misschien lag het aan het tijdstip. Het was een hele leuke, grappige en soms ook spannende film en we hebben er veel plezier om gehad.

En nu de laatste schoolweek voor de kerstvakantie. Het is erg druk qua werk en afspraken buiten de deur bij de kinderarts etc. Maar we gaan er weer iets moois van maken.