Weekoverzicht #6 studiedag, diploma en meer..

Ik was op de helft van de week even bang dat het een hele saaie week zou worden met een net zo saai weekoverzicht. Echter hebben de dagen daarna het goed gemaakt haha. Het is soms ook lastig wanneer je eigenlijk alleen maar werkt en de kinderen naar school zijn. Dan gebeurd er niet veel. Vooral niet in deze corona tijd waarbij ik eigenlijk maar met weinig mensen ‘echt’ contact heb, meestal is het online via Zoom.

Op maandag was mijn vader jarig, 54 herfsten jong is hij nu. Echt vieren deden we het niet maar ik bracht natuurlijk wel even wat cadeautjes langs. De kinderen hadden ook de schoen gezet bij opa en oma en warempel er zat zelfs iets in!

Dinsdag was een dag met vooral werken en voor de kinderen zorgen, niets speciaals. Dus op naar de woensdag. Op die dag had ik in de ochtend een online sales en netwerk event. En aan het einde van de ochtend ben ik lekker met Milo een uur naar buiten geweest voordat we zijn zus gingen ophalen van school. Fay had in de middag nog een vriendinnetje spelen en samen gingen zij ook naar de speeltuin.

Op donderdag had ik in de ochtend weer mijn werk, waarbij ik vooral bezig ben geweest met gifjes maken voor mijn eigen bedrijf. Rond half 1 was het weer tijd om Milo van school te halen en na een boterham gegeten te hebben gingen we naar de fysio. Dit keer moest Milo de pakjes in de bewegende stoomboot gooien en nog wat andere leuke oefeningen doen. Ik bestelde overigens ook nog een hele gave trui bij een webshop die ik niet ken, hopelijk is hij op tijd binnen.

Vrijdag was het studiedag voor Fay, Milo moest wel gewoon naar de peuterspeelzaal, dus we hadden een moeder dochter ochtend. Eerst naar Weert voor nieuwe zwarte laarsjes want die ze had zijn we al weken kwijt. Bizar.

Terwijl we in Weert waren ook even de Kruidvat in geweest want Fay had haar eigen portemonnee meegenomen en wilde zelf iets kopen. Ze kocht een ei met daarin klei en vormpjes en daar werd meteen fanatiek mee gespeeld.

Ook hebben we samen nog brownies met mini pepernootjes erin en erop gebakken. Kreeg op Instagram al paar keer de vraag voor het recept. Maar ik had heel handig gewoon een pak gekocht bij de jumbo waar je alleen water aan toevoegt. En in het beslag de pepernootjes gemixt. En daarna nog wat bovenop gestrooid haha.

In de middag, toen mijn man thuis was van werk, ben ik nog even met mn moeder naar de Intratuin geweest. Zij voor haar kerstdorp en ik voor materialen voor kerst stukjes. Mijn moeder was afgelopen vrijdag trouwens een jaar gestopt met roken. Ik ben zo trots!

Zaterdagochtend moest ik nog wat dingen doen in het dorp. Nog wat extra dingen halen voor kerst stukje, geld storten, pasfoto’s met Milo maken en nog wat dingen. Daarna ben ik met de kinderen aan de slag gegaan met de kerst stukjes. Alles klaar leggen duurde langer dan de kerststukjes maken maar ze vonden het wel kei leuk om te doen.

Tegen de avond werd het spannend want Fay had haar diplomafeest. Er mocht nu helaas maar 1 ouder mee, dus mijn man ging met haar mee. De kinderen mochten alle negen oefeningen laten zien die ze moeten kunnen om het easyswim diploma te behalen en ik mocht even meekijken via face time. Moest toch echt wat traantjes weg pikken hoor, mijn kleine grote meid.

Zondagochtend waren de kinderen door het dolle heen want de Pieten waren geweest. Ze hadden wel weer gekke dingen gedaan zoals de schoenen van papa bij de achterdeur zetten, die van mama op de cd speler en knuffel Piet hing in de lamp. Er waren echter ook pepernoten en cadeautjes dus helemaal leuk.

Later die dag gingen we naar beide opa’s en oma’s om het diploma te laten zien. Van de ene opa en oma kreeg ze een mooi ‘zakcentje’ voor in de spaarpot en bij de andere kreeg ze het boek ‘De zoete zusjes vieren Sinterklaas‘.

Natuurlijk moest het kerstdorp bij opa en oma ook bekeken worden. Milo was er bijna niet bij weg te slaan. Zo mooi vond hij het.

Later in de middag keken we de F1 (jeetje dat was heftig!) en hebben we soort van gegourmet/geborreld. Daarna op tijd naar bed want er komt weer een drukke week aan!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *