Weekoverzicht #5

Wat vind ik het fijn om de weekoverzichten te doen. Voor mezelf zodat ik veel bewuster ben van alle mooie dingen in ons leven. Omdat het me een houvast geeft, een vast iets qua bloggen. En omdat ik steeds meer bezoekers zie komen, juist door die weekoverzichten ook. Echt fijn!

Ik begon de week uiteraard weer met een buddy call en lekker werken. Deze week had ik veel gesprekken gepland staan en op maandag had ik daarom ook een gesprek met Marije voor haar programma Mama Bloeit. Ik heb dit programma gekocht omdat ik meer aandacht aan mezelf wil besteden zodat ik een goede spiegel ben voor mijn kinderen.

Ook brachten we in het weekend een hoop speelgoed naar boven en namen we van de zolder weer ‘nieuw’ speelgoed mee naar beneden. Dit doen wij eens in de zoveel tijd zodat er niet teveel speelgoed in een keer beneden staat en zij het gevoel hebben weer iets nieuws hebben om mee te spelen. De toet toet banen van Vtech zijn nu dan ook weer een groot succes.

Op dinsdag haalde ik ook weer eens de klei tevoorschijn. Ik ben er zelf geen groot fan van (want ik vind het altijd terug onder schoenen en door het hele huis). Maar de kinderen wel. We hebben hun speelhoek dan ook weer veranderd door een tafel te maken van een plank en dus konden ze weer lekker kleien.

In de avond besloten mijn man en ik alle cadeaus te gaan inpakken. Een keer lekker op tijd. Uiteindelijk is niet alles ingepakt overigens want ik heb later in de week nog wat dingen binnen gekregen die nog ingepakt moeten worden. Maar het grootste deel is gedaan.

Woensdag was een studiedag voor onze dochter dus gingen we in de ochtend eerst lekker naar mijn schoonmoeder toe. Ik heb de kinderen daar ook nog even achtergelaten zodat ik nog wat inkopen kon doen. Heel handig. Bij thuiskomst ontvingen we opeens een Sinterklaas pakje via de postbezorger. Die moest natuurlijk meteen open gemaakt worden.

Er zaten hele toffe dingen in van Lol Surprise en van Baby Born. Wat waren de kinderen er blij mee. Er moest meteen unboxed worden en ik moest het filmen… Op mijn Instagram heb ik er al wat van laten zien.

Donderdag had ik twee gesprekken met ondernemers waar ik gifjes voor mag gaan maken. En ik startte de dag met fijne verwennerij voor mezelf haha. Die avond mocht Fay trouwens weer zwemmen, jippie! Nu komt het echte diploma eindelijk dichtbij.

Op mijn Kies voor jezelf dag ben ik lekker een flink eind gaan wandelen samen met mijn moeder. Ik geloof dat we meer dan een uur weg zijn geweest. Was heel fris maar daarom juist wel lekker.

Op vrijdag mochten de kinderen nog een keer extra de schoen zetten. Mijn man Bart had een plan bedacht omdat we op zaterdag naar het sinterklaashuis gingen in Eindhoven. Dus hop gewoon een keer extra. Milo wilde eigenlijk blijven wachten bij de schoentjes…

Het cadeau in de schoen viel in goede aard dus op naar Eindhoven voor het Sinterklaashuis. Het is het enige huis in Nederland wat open mag volgens mij. En je merkte wel echt alle maatregelen. Maakte het voor ons als ouders sowieso minder leuk. En voor de kinderen.. ja ze vonden het leuk om pieten en sinterklaas te zien, maar we hebben ze vorige jaren toch echt enthousiaster mee gemaakt. Het was allemaal heel bedacht, niets spontaan, dat was wel jammer. Maar begrijpelijk ook.

Daarna ging ik naar Deurne voor de bloemboutique van Fleur. Fleur is een oud collega/vriendin van mijn moeder en zij kan echt toveren met bloemen haha. Ik had wel een missie, namelijk een bosje droogbloemen en vaasjes. En ik ben geslaagd hoor!

Daarna samen met de kinderen Sinterklaas Bingo gedaan. Dit werd georganiseerd door het Sinterklaasjournaal. De kinderen waren wel teleurgesteld dat ze geen Bingo hadden. Maar gingen al snel over op de orde van de dag haha.

Vooral toen dit op tafel kwam.

De zondag zijn we weer relaxt begonnen. Eerst schoenen zoeken want de Pieten hadden ze weer helemaal verkeerd neergezet. En daarna lekker wat spelletjes doen op de tablet. Ondertussen waren mijn man en ik bezig met allerlei klusjes die we uitgesteld hadden.

In de middag hadden mijn dochter en ik een bak workshop. Normaal geeft Kookstudio Tartelette offline workshops, maar nu met de C-tijd gebeurd het online. Was voor ons de eerste keer..

Ik heb Fay bijna alles laten doen. Van het kneden tot aan het uitrollen van het deeg. Al hielp ik op het laatst wel een beetje mee.

Uiteindelijk kwam er heerlijk gedecoreerde speculaas. Het was wel erg veel dus we geven wat aan de juffen van Fay, aan mijn ouders en er gaat wat mee naar het werk van mijn man…

Op naar een nieuwe week!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *