Weekoverzicht #38 Over naar maandoverzichten?

IMG_3642

Zo ben je netjes verslag aan het leggen van de vakantie en zo vergeet je gewoon weer een paar weken. Ik weet niet wat het is, maar ik maak gewoon niet zoveel foto’s. Niet dat we geen leuke dingen doen want de afgelopen weken zijn we onder andere naar de Beekse Bergen geweest, mijn man en ik hadden een geweldige avond met vrienden, we zijn met zn viertjes naar een museum geweest en zo nog meer.. Toch vond ik die weekoverzichten in de vakantie best een dingetje. Ik zit er dan ook over te denken om ze wellicht maandelijks te gaan doen. Maar daar denk ik nog even over.

Voor nu blikken we lekker terug op afgelopen week. Met daarin mislukte kapsels en goede kapsels, migraine, kasten opruimen, maar ook lekker shoppen, een maisdoolhof en de kinderen die lekker naar Dierenrijk zijn geweest met oma.

De week startte voor mij nogal vervelend, ik werd wakker met migraine. Als geluk hoefde mijn man pas om 13 uur weg voor zijn werk dus kon ik tot die tijd fijn in bed blijven liggen in het donker. Daarna was de hoofdpijn niet weg maar de migraine wel dus dat was fijn. Heb wel vooral op de bank gelegen en de kinderen waren super lief voor me.

Op de dinsdag zijn we in de ochtend lekker naar Helmond gegaan voor de mais doolhof van De Brandevoortse Hoeve. We hebben anderhalf uur in het doolhof rondgelopen en konden twee van de zeven dieren niet vinden haha. Milo had na een uur al vermoeide benen en kon niet meer, dus die hebben we getild en we hebben ook gerust waarbij mijn man dan doorliep. Het was wel echt super leuk, de kinderen vonden het geweldig en wij genoten dus daarom ook. Daarna kregen ze ook nog een bekertje drinken, een ijsje en een klein cadeautje. Super leuk.

Op woensdag gingen mijn dochter Fay en ik in de ochtend naar de kapper. We wilden beide onze haren tot de schouders geknipt hebben, bij mijn dochter ging dat goed. Haar nieuwe kapsel is erg leuk. Bij mij ging het minder goed, de kapster knipte tot aan mijn onderkin in plaats van schouders. Nu loop ik dus met een kapsel rond die ik niet zo mooi vind. Al kreeg ik wel veel complimenten erover. Van het kapsel heb ik trouwens geen goede foto, ik haat selfies haha, dus in mn Stories op Insta kun je het zien.

In de middag zijn de kinderen met oma naar de dierentuin geweest. Ze hebben met zijn drietjes een abonnement bij Dierenrijk. Ze hebben echt uren plezier gehad bij de olifanten waarbij de twee kleintjes aan het zwemmen waren, bij de tijgers waarbij er eentje vlak voor het glas liep, bij de flamingo’s, de kriebelvisjes en nog veel meer diertjes. Ze zijn zo gek op dieren en vinden het zo mooi daar…

Donderdag valt er weinig te melden, ik moet eerlijk zeggen dat ik niet eens meer weet wat we gedaan hebben. Wel hebben we in de avond lekker een bordje met lekkers gegeten. Gewoon wat restjes opmaken zeg maar. Oh en Milo is in die middag naar een andere kapper geweest en heeft nu ook weer lekker een kort en fris koppie.

Op zaterdag zijn we lekker op tijd naar Eindhoven reden omdat we wilden shoppen. Mijn man had een cadeaubon van een winkel die dus nu alleen nog maar daar zit. Ja ook wel in andere plaatsen maar deze was het dichtste bij. Kwam goed uit want mijn man had ook nog nieuwe broeken en shirts nodig en ook de kinderen konden ook wel weer nieuwe dingen gebruiken. Ik heb echter geen foto’s gemaakt alleen twee filmpjes die op Instagram stonden dus vandaar deze foto die ik die ochtend maakte.

Op zondagochtend besloten we om alle kasten eens uit te pluizen, het was enorm regenachtig weer dus een fijn klusje op zo’n dag. Alle kapotte en te kleine kleding werd in vuilniszakken gedaan. Het bleken er maar liefst 4!! Later zijn we nog naar mijn ouders geweest.

Na ons bezoekje aan de ouders ging de tv aan voor de Formule 1. Helaas regende het veel te veel en te hard waardoor er uiteindelijk geen race is geweest. Wel werden er een paar rondjes gereden waardoor “onze” Max wel de helft van de punten toegekend heeft gekregen, al lees ik ook weer in diverse reacties dat dit wellicht niet doorgaat. Nou ja, ik zie het dan morgen wel. Volgende week is de race in Zandvoort, deze wil ik zeker zien!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje