Weekoverzicht #37 Tweede vakantieweek

a6748d25-7318-453f-887b-db7cafdea1c4

Deze week start ontzettend druilerig en de vooruitzichten zijn ook echt om te janken. Dit noemen ze dan zomervakantie. Volgens mij bedoelen ze dat de zomer vakantie heeft. Weer een week waarin we vooral naar regen kijken en ons binnen moeten vermaken. Toch hebben we ook leuke dingen op de planning.

Op de eerste dag van de week wilde ik met de kinderen erop uit. Gewoon even de deur uit, ook al was het weer niet geweldig. Ik wilde eerst met ze naar het aardbeienvrouwtje gaan fietsen, maar uiteindelijk pikte mijn moeder ons op met de auto en reden we erheen. Achteraf gezien maar goed ook want het aardbeienvrouwtje (die overigens meer dan aardbeien verkoopt haha) is dicht op maandag. Omdat we niet meteen naar huis wilden gingen we even met mijn moeder mee. Konden we ook weer even met de hondjes knuffelen.

Op dinsdag zijn we lekker lang in bed blijven liggen. Ik en de kinderen dan. Niet slapen hoor, maar gewoon lekker veel kroelen en gek doen samen. Terwijl de kinderen zichzelf daarna vermaken kan ik weer even aan het werk. In de middag worden de kinderen opgehaald door mijn schoonouders die ze meenemen naar de gouden bogen en ook naar een grote speeltuin naderhand. Ze worden ook weer op tijd terug gebracht, wat fijn is omdat de oppas voor het eerst sinds anderhalf jaar weer komt. Mijn man en ik gaan namelijk lekker samen uit eten!

Op woensdagochtend is het tijd voor wat boodschappen. Altijd een fijne dag om te doen want dan is het niet zo druk. De kinderen moesten mee want mn man was werken, maar zij vinden dat tot nu toe altijd wel leuk. Vooral als ze mee mogen helpen.

Daarna is het tijd om naar het station te rijden waar het beste vriendinnetje van Fay staat te wachten samen met haar moeder en broertje en zusje. We gaan samen met de trein naar Eindhoven waar we eerst gaan lunchen en daarna naar de kermis gaan! Het is een grote dolle boel op de kermis, het liefst willen ze overal in wat natuurlijk niet gaat (het is namelijk mega duur haha) maar wat een gezelligheid!! Aan het eind van de middag is iedereen doodmoe en gaan we terug.

Op donderdag moeten we echt even bijkomen. Lekker veel fruit en groente eten, rustig aan doen en geen activiteiten buiten de deur.

Vrijdag hadden we namelijk nog een leuke activiteit op de planning staan. We gingen namelijk bij de manege picknicken tussen de pony’s en paarden. Dit samen met een ander vriendinnetje van Fay en daar het zusje en de moeder van.

Voor slechts €7,50 kregen we een heleboel. Lekkere harde broodjes, croissantjes, gewoon brood, beleg, fruit, lekkers en meer.. Het was smullen geblazen!

Ook kregen we twee zakken met speciale “snoepjes” voor de paarden. Deze mochten we ze voeren. Milo liet zich dat geen twee keer zeggen. Maakte hem niet uit hoe groot of klein de paarden waren, hij ging ervoor!

Fay vond het iets spannender dit keer. Maar nadat we het een keer samen hadden gedaan durfde ze daarna zelf ook.

Op zondag hadden we nog best een zonnige dag, beter dan voorspelt. Konden we toch nog even buiten zitten bij mijn ouders. Mijn moeder was namelijk jarig en dat moest natuurlijk (hoe klein dan ook) gevierd worden!

En nu is de derde week alweer van start. Eentje met nog niet zoveel geweldigs omdat ik ziek ben. Maar we vermaken ons wel…. En jij?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje