Weekoverzicht #35

Zo vlak voor de zomervakantie zou je zeggen dat ik het enorm druk heb met werk enzovoort. Dat hoor ik namelijk bij veel andere ondernemende moeders wel. Ohhh de vakantie komt eraan ik moet nog zoveel. Terwijl die vakantie allang in de planning stond natuurlijk, dus ik heb er rekening mee gehouden. Het enige wat hier wel druk was, dat waren de 1 op 1 sessies met mijn klanten. Maar dat komt omdat ik in de hele zomervakantie geen 1 op 1 sessies doe en zij dus nog even voor de vakantie iets ingepland hebben.

Zowel op de maandag als de dinsdag had ik beide dagen twee 1 op 1 sessies. Ook op de donderdag had ik nog een sessie. Ik vind dit echt een van de leukste dingen om te doen in mijn bedrijf. En alle ondernemers waren ook weer zo blij na de sessie. Dat voelt dan zo goed!

Op de dinsdag aten we de nieuwste chipolata worstjes van de Unox. We hadden maandagavond na het eten een pakket gekregen en deze konden we die dag dus niet meer gebruiken. Gelukkig wel op de dinsdag. Deze worstjes bevielen enorm goed, al vond ik het wel jammer dat het percentage groente maar zo weinig was.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Na het eten heb ik de kinderen wel helemaal klaar gemaakt voor bed, maar ik heb ze niet naar bed gebracht want om 19 uur moest ik bij De Ontspanning zijn voor een massage. Ik ging voor de Himalaya feelings massage waarbij met warme kruidenbundels de huid wordt gemasseerd. Bij binnenkomst werd ik hartelijk verwelkomd door Emmely, de eigenaresse van de salon en kreeg ik een fijn kopje thee én een voetenbad. Daarna kwam de moeder van Emmely die ook in het bedrijf werkt en de massages doet. Alhoewel het altijd spannend is om ergens ‘nieuw’ te komen voelde ik me er heel erg welkom en prettig. En na de massage.. had ik echt even nodig om weer in het ‘nu’ te komen want wat was dat heerlijk!!

Deze hele week starten de kinderen de dag met een dansje samen. Dat is echt zo lief en schattig om te zien. Er wordt ook bij gezongen (helaas niet “the Voice” waardig haha) en vooral veel gelachen.

Na schooltijd ging Fay spelen bij een vriendinnetje. Maar toen ik haar wegbracht wilde Milo eigenlijk ook wel blijven spelen met zijn vriendinnetjes en vriendjes. Dat mocht! Al besloten we wel dat het bij een uurtje zou blijven voor hem. Dat is lang genoeg. Na een uur haalde ik hem, als tijger, op. En kon Fay nog even verder spelen zonder haar broertje in de buurt.

Op donderdag was het eindelijk tijd om naar de speelgoedwinkel te gaan voor de rapport cadeaus. Dit doen we alleen aan het einde van het schooljaar overigens. Beide kinderen zochten iets leuks uit en daarna was het natuurlijk tijd voor…..

Een ijsje! Dit was nog even een extra verrassing voor ze. Eentje die ze ons zeker in dank afnamen. Raad jij trouwens welke smaak Milo lekker vindt?

Op vrijdag was het de laatste schooldag en Fay had in de middag nog een kinderfeestje van haar beste vriendin. Wat een lol hebben ze gehad zeg! Superleuk.

Op de zaterdag had ik een mega migraine aanval maar Bart moest weg om mijn ouders te helpen. Dat was wel even afzien maar de kinderen waren erg lief voor me.

Zondagochtend bleek het opeens lekker weer te zijn. Dus we liepen/reden naar de ‘grote’ speeltuin bij ons in het dorp. Dat was heerlijk.. Wij in het zonnetje op een bankje en de kinderen vermaakten zich wel!

Daarna naar Geldrop voor de kinderboerderij, die net dicht ging toen wij aan kwamen. Handig. Dus dan maar eerst lekker lunchen op de locatie waar mijn kleine broertje gaat trouwen dit jaar.

Natuurlijk doken we ook de bloementuin in om daar te genieten van al het mooist. Deze twee wilden overal poseren haha.

Na al het moois sloten we af met een ijsje. Alweer? Ja alweer. Dit keer bij IJssalon Kees, een begrip in Geldrop en omstreken. We besloten om ook ijsjes mee te nemen voor mijn oom en tante waar we even een bliksembezoek aan brachten.

Al met al een fijne afsluiting van een fijne week. Op naar de vakantie!

1 reactie op “Weekoverzicht #35

Reageren is niet mogelijk.