Weekoverzicht #33 Scheveningen & Dippie Doe

Afgelopen week was er eentje uit duizenden. De eerste dagen waren ‘rustig’, er gebeurde weinig. Maar vanaf donderdag was het toch wel een groot feest. Daarom zul je ook vooral die dagen zien in deze weekoverzicht. Genoeg foto’s om te laten zien namelijk…

We beginnen de week natuurlijk met school. Beide kinderen gaan nog steeds met veel plezier naar school, al merk ik wel dat ze stiekem toe zijn aan de vakantie. Fay wil echter niet dat de vakantie eraan komt want dat betekent ook afscheid van “haar” juf Eefje.. En dat wil ze niet.

Op de dinsdag kregen ook beide kinderen hun rapport mee naar huis. Milo zit natuurlijk pas 3,5 week op school maar omdat hij het zo goed doet wilde ze hem niet zonder rapport naar huis sturen. De juf heeft alleen het sociaal emotionele deel ingevuld en erbij gezet dat hij het zo goed doet en hij al veel kindjes kent en ermee speelt. Leuk om te horen. Fay kwam weer met een geweldig rapport thuis waarbij haar opa even dacht dat de bladzijdes die hij bekeek voorbeeld bladzijdes waren. Alles stond namelijk op “GOED”. Het is ook echt leuk wat de juffen overal bij hebben geschreven, van het zelfvertrouwen die ze bij rekenen meer heeft gekregen tot het feit dat ze zo goed is in schrijven.

Op donderdagmiddag, nadat de kinderen uit school waren en we nog even hebben kunnen knuffelen vertrok ik dan eindelijk (jaja, hier keek ik al even naar uit) richting Scheveningen. Op vrijdag had ik hier namelijk een live dag van mijn businesscoach Claudia. Er waren twee grote redenen waarom ik op de donderdag er al heen ging en op de zaterdag pas terug reed naar huis. De eerste reden was dat ik geen zin had om vrijdagochtend in de file erheen te rijden (dat kost dan 3 uur of meer en ik moest er dan midden in de nacht voor uit bed) en vrijdagavond in de file terug. En de tweede reden is dat ik gewoonweg wat tijd voor mezelf wilde.

Eenmaal aangekomen in mijn hotelkamer was ik blij verrast. Het was een mooie fijne kamer met groot bad en een balkon vanwaar ik ook het strand en de zee kon zien. Het was geen zeezicht kamer, maar toch kon ik hem zien. Heel fijn! Ik heb even wat spullen uitgepakt en mijn telefoon een beetje opgeladen en ben toen naar het strand en het terras gegaan.

Na een heerlijke wandeling over het strand kwam ik uiteindelijk bij Strandtent Atlantis uit. Ik zat eerst ergens anders maar na 10 minuten kwam er nog niemand langs en liet ook niemand blijken me te hebben gezien. Tsjah ik vind het niet erg even te wachten, maar ik had dorst dus snel ergens anders gaan zitten. Hier had de jongeman (oei zo klink ik wel oud als ik dit zo schrijf) die bediende direct door dat ik er zat dus dat is al een flinke plus. Ik heb echt heerlijk genoten in mijn eentje op het terras. Lekker rondkijken en luisteren naar alles om me heen. De zilte zeelucht inademen, slokje Radler nemen en echt tot rust komen.

Na het eten weer even een strandwandeling gemaakt en toen snel terug naar het hotel want…

Dit heerlijke bad stond op me te wachten. Ik had bij de Hema een bruisbal gekocht en het rook dus al snel lekker. Ik heb ongeveer 2 afleveringen van “too hot too handle” in bad gezeten haha. Dus echt flink genoten!

Op vrijdagochtend was ik helaas, zoals altijd, om 6 uur wakker en slapen lukte niet meer. Dus ik besloot om er op tijd uit te gaan, mijn auto te verzetten en daarna van een lekker hotel ontbijtje te genieten. En genieten was het echt. Met een vers gebakken eitje, lekker vers fruit, verse broodjes, een cappuccino, vers geperste jus d’orange en een knuffel van een ondernemer-vriendin die toevallig ook in het hotel verbleef met haar gezin kwam ik die ochtend wel door. Totdat het tijd was om richting de strandtent te wandelen waar de livedag zou plaatsvinden.

De locatie was echt erg mooi, is ook bijna onmogelijk wanneer je op het strand zit. Mijn coach had zowel een binnenruimte als een ruimte buiten gereserveerd voor onze groep en het was echt all inclusive het drinken en eten.

Dit is overigens de coach in kwestie. Claudia Verhey. Echt een hele fijne businesscoach die niet zegt “zo moet het en zo hoort het” maar echt kijkt naar wat bij jou past en hoe we het beste uit jou kunnen halen. Ze is met mij het proces aangegaan een tijd terug en haalt ook echt het beste bij me boven. De dag zelf was echt super fijn want behalve binnen kregen we ook buiten coaching.

Je begrijpt dat ik daar erg blij mee was. Het strand en de zee doet altijd wat met mij. Ik word er letterlijk en figuurlijk door aangetrokken. Die dag kreeg ik dan ook vele ideeën en inzichten in mijn persoonlijke groei, waar ik vandaan kom en waar ik heen wil.

We besloten met een groepje de dag af te sluiten bij de Italiaan. En wat een afsluiting was dat! We hebben gelachen tot de tranen over onze wangen rolden. Met heel veel smaak gegeten, geproost op alles en iedereen en vooral gewoon echt genoten. Genoten met een zachte (en een harde) G.

Op de zondag ging ik samen met mijn gezin naar Dippie Doe, op uitnodiging. Fay was er al eens geweest met schoolreisje. Maar wij waren er verder nog nooit geweest. En dat terwijl het slechts 35 – 40 minuten rijden is. Nou nu we er geweest zijn gaan we er echt wel vaker heen. Het is echt een heel leuk attractiepark. Ik ga er nu echter niet teveel over vertellen want er komt nog een blog (met winactie!) aan…

Later op de middag zijn we naar mijn schoonouders gegaan, zij vierden die avond hun 44 jarige huwelijk met een etentje bij de Griek. Als afsluiting haalden we ook nog een ijsje bij ijssalon Kees in Geldrop.. Een mooi einde van een mooie week. Op naar de volgende!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *