Weekoverzicht #32 qualitytime samen

Alhoewel het me niet altijd lukt om een weekoverzicht te maken (vaak ontbreekt de tijd en ontbreken de foto’s), wil ik er ook niet mee stoppen. In eerste instantie maak ik ze namelijk voor mezelf. Leuk om later terug te kijken en lezen. En natuurlijk vind ik het ook leuk om met jou te delen. Ik weet namelijk dat er een aantal mensen zijn die deze blogs erg leuk vinden om te lezen. Het zijn geen hoogvliegers deze blogs, maar daar gaat het ook niet om. Ik blog nog steeds puur voor het plezier en niet omdat het moet.

De week begon onrustig. Het hele weekend werd er al slecht geslapen door zowel de kinderen als ikzelf. Bij Milo kwam dat ook wel door zijn val van de trap op de zaterdag. Heel sneu, schrijf er misschien nog wel eens wat over. Uiteindelijk viel het mee, maar dat hakte er bij ons wel in waardoor er slechter geslapen werd. De maandagavond had Milo ook zoveel moeite met slapen dat ik hem naast mij heb gelegd.

Op dinsdag en woensdag en ik vooral heel druk geweest met werken. Mijn grootste focus lag op mijn Zomer Advent. Dat is een mini training die ik heb gemaakt voor ondernemers die Instagram inzetten als marketing tool. Deze lanceerde ik namelijk op 1 juli, maar in de dagen ervoor wilde ik al mijn klanten en warmste leads de kans geven zich in te schrijven. Daarvoor moesten de mails, inschrijfformulier enzovoort wel allemaal af zijn. Druk druk druk dus, maar met heel veel liefde.

Op de donderdag had ik twee klant gesprekken en moest ik nog een tweetal blogs schrijven. Maar dit keer hield ik om 12 uur op met werken en ging ik lekker met mijn man lunchen. Hij moest afgelopen week werken van 13.45 tot 22 uur dus konden we mooi nog even samen lunchen. Nemen we niet altijd de tijd voor, dit keer ingepland dus dan vergeten we het ook niet. We zijn in een lunchroom gaan zitten in Maarheeze, een plek waar we normaal nooit komen al is het in de buurt. Het was erg fijn om zo even tijd voor elkaar te maken en even met zijn tweetjes eruit te zijn.

De vrijdag was weer een gewone werkdag. Een halve wel omdat de kinderen altijd om half 1 uit zijn van school. Dus lekker even samen lunchen thuis en daarna bracht ik Fay naar een vriendinnetje om te spelen. Kon ik daarna mooi met Milo naar de fysio. Het gaat zo goed met hem dat we nu gaan oefenen met een loopfiets. Kijken of dat lukt met de balans. Want als dat goed gaat kan hij ook gaan oefenen op een gewone fiets. Dat is nu nog ver weg, maar toch.. Met stappen vooruit!

In de avond had ik weer eens afgesproken met een vriendin van me. Niet live, zij woont namelijk in Diemen en ik heel ver weg van haar. Maar we gingen samen Animal Crossing spelen. Met de telefoon op speaker en dan gewoon heerlijk bijna drie uur lang spelen en kletsen. Echt heel erg leuk om te doen.

Op zaterdag splitsten mijn man en ik ons op. Hij ging met ons zoontje naar de Phoxy mini club, een leuke activiteit georganiseerd voor de kleintjes in het stadion van PSV. Milo moest natuurlijk zijn PSV shirt aan maar omdat zijn nieuwste in de was zat kreeg hij een ‘oudere’ van Fay aan. Terwijl de mannen zich vermaakten met spelletjes rondom het voetbal ging ik samen met mijn dochter Fay de stad in. Dat is iets wat we eigenlijk maar zelden doen, vooral door Corona hebben we dat niet gedaan. Maar wat met een zevenjarige ook echt wel leuk is al. Lekker qualitytime, ons eigen tempo aanhouden en veel leuke winkels bekijken. Oh ja en natuurlijk een ijsje eten.

Na een tijdje was de Phoxy club afgelopen en kwamen we weer allemaal bij elkaar om ergens te gaan lunchen. Natuurlijk werden de wilde verhalen uitgewisseld tussen de kinderen. Super leuk om te zien en te horen. Dit is dus iets wat we vaker gaan doen. Het liefst elke maand. Het hoeven dan ook niet meteen grote activiteiten te zijn zoals naar een pretpark, een ochtend kinderboerderij is vaak ook al leuk. Als het maar 1 op 1 qualitytime is.

De zondag was vooral een luier dagje, even op visite bij opa en oma en verder lekker thuis spelen en knutselen enzo. Heel fijn zulke dagen!